- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Sipi
addikt
Én is csak egyszer tettem fel, heccből. :)
Egyébként baromi egyszerá: Duplaklikk setup.exe, majd Next, és kiválasztod, miket rakjon fel. Azokat letölti, és kész. :)
Utána indításkor kapsz egy szép konzolt, amiben úgy mozoghatsz, mint egy normál Unixon. Ha telepítetted az X szervert, startx-re elindul az is. :)
Sipi -
L3zl13
nagyúr
Miért akarod te forgatni? Léteznek már különböző win-es verziók.
Ezeknek a projekteknek a honlapján szvsz találhatsz infót, vagy az ottani fórumokban segítenek. -
sh4d0w
félisten
Újból feldobom a topicot, hátha vmi hozzáértő ember ráharap; windows xp alá szeretném lefordítani az mplayert. Valaki le tudná írni részletesen?
-
eziskamu
addikt
Utolag is koszonom!
-
-
eziskamu
addikt
De jó hogy mindig olyan kérdéseim vannak, amire senki se tud/akar válaszolni!
-
eziskamu
addikt
En nemcsak hogy hallottam, hanem van is ket fele forditas a winyomon, es mind a ketto muxik, de sajat magam szeretnem a sajat magamnak tetszo beallitasokkal leforditani, valamint a frissitett forraskodokat hasznalni.
-
eziskamu
addikt
Hogyan lehet a Linuxos Mplayert Windows (win32) ala leforditani? Biztos lehet, mert mar lattam mukodo peldanyokat, de szeretnem magam leforditani a legfrissebb forraskodokat.
Aktív témák
Hirdetés
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Opel topik
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest