Hirdetés
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fujno
csendes tag
válasz
oceanearth
üzenetére
Bocs oceanearth, de ha egy videos forumba beirok, hogy mpeg4-gyel vacakolok, ugy körberöhögnek, hogy csuda..
Amugy is nagyon szeretem ezt a forumot, eddig is nagyon kedvesek és segitökészek voltak, igy inkább itt probálkoznék, ha nem baj. Bizom benne, hogy azért a sok közt akad valaki, aki egy picit konyit hozzá. Mégegyszer köszönöm a megértésedet! -
fujno
csendes tag
Köszönöm az észrevételt. DIVX van fönn, eddig az ACE is, de azt leirtottam, mert a szalagrol történö kepcsörölésnél megörült töle a gépem. Állitolag az XP nem szereti. A Premiert is gallyravágta. Fenn van még a Pana belsö codec-je is, ezért nem értem én se miért nem eszi meg a VD MOD. Amit még furcsállok, hogy a gépen kiprobáltam több lejátszot is (még a winamp-ot is
) és elég érdekesen viselkednek. Egy mpeg4-nél nem lepödök meg azon, hogy szaggat a kép, ami furi az az, hogy a hang teljesen odavan. Mintha belassitaná a hag lejátszását. Dörmög is meg rettentöen zajos is. A kamerán persze folyamatos a kép és kristály tiszta a hang. -
fujno
csendes tag
ha segiteni nem is tudtok, de van más forum-javaslat, ahol videozás témakörben is járatos arcok vannak, akkor link-javaslatokat is várok. Thanx
-
fujno
csendes tag
Sziasztok! Nem tudnátok megmondani mivel lehet mpeg4et vágni? AZ adobe Premiere Pro gyomra nem veszi be, a Virtual Dub MOD-dal probáltam átkonvertálni, de neki se teccik a forrás. Az is lehet, hogy azért mert ez a Pana MX500amnak valami más kodolásu mpeg4-e. Ha igy van mit tudtok javasolni? Szégyen az mpeg4, de sajna kazi lejárt és fontos volt a cucc...nem is a minöség ami nagyon fontos, hanem hogy meg tudjam vágni... elöre is müszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Jeff Bezoshoz igazolt az űripar rocksztárja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Robotporszívók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Torrent meghívó kunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Canon ImagePROGRAF TM-200 és Canon iPF670 PLOTTEREK (A/1 Plakátnyomtatók)
- 5 db Konica Minolta bizhub A3 Színes MFP Nyomtató Csomag 1db C258 / 2db C224 / 2db C220
- Epson Workforce Pro WF-M5799 nyomtató
- 2 db patron HP Laserjet P1005 nyomtatóhoz
- Vonalkódolvasók számlával,garanciával,asztali,kézi,usb-s,vez.nélküli,1D,2D,QR
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Amugy is nagyon szeretem ezt a forumot, eddig is nagyon kedvesek és segitökészek voltak, igy inkább itt probálkoznék, ha nem baj. Bizom benne, hogy azért a sok közt akad valaki, aki egy picit konyit hozzá. Mégegyszer köszönöm a megértésedet!
) és elég érdekesen viselkednek. Egy mpeg4-nél nem lepödök meg azon, hogy szaggat a kép, ami furi az az, hogy a hang teljesen odavan. Mintha belassitaná a hag lejátszását. Dörmög is meg rettentöen zajos is. A kamerán persze folyamatos a kép és kristály tiszta a hang.