- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Na, ezt adja össze valaki... A Quicktime 6.3 jól játssza le a videofájlokat, amiket az összes többi lejátszóm nem.
-
Wolverine
félisten
Na kipróbáltam otthon a dolgot egy avi fájllal is, az eredmény ugyanaz :( Már csak egyvalamire tudok gondolni: a RAD Video Tools cseszte szét az egész videolejátszásomat... De akkor meg hogy lehet, hogy Linux alatt is gond van?
-
-
Wolverine
félisten
Nme. Mar ablakos modban is. Dunsztom sincs, mi lehet, egyetlen menupontban sem talaltam semmit az altalam hasznalt szoftverek eseten, amivel allitani lehetett volna (WMedia Player 9, Jetaudio, mplayer). A problema azutan kezdett jelentkezni, miutan eloszor jatszottam le ilyen file-t Linux alatt. Azota ott sem jo a megjelenites.
-
Wolverine
félisten
Udv a guruknak es a usereknek! En most az elobbiekhez fordulnek :D
Mar egy jo ideje valamennyi mpeg-lejatszo szoftver otthon (Win/Linux alol is) azt a ''kedvesseget'' jatssza velem, hogy a kepnek a kozepet jeleniti meg. A szele minden iranyban lemarad... Semmilyen codecpack nincs kulon telepitve, csak amit gyarilag kap az ember a Winnel (esetleg ha a Jetaudio tesz fel valamit, akkor az is).
PLS help! Nagyon idegesito a dolog...
Aktív témák
Hirdetés
- Bower & Wilkins px7s2 garanciával eladó.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest