Hirdetés
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
Új hozzászólás Aktív témák
-
doktor úr
aktív tag
Köszönöm! Nem nekem kell a dolog, hanem egy ismerősömnek, aki alapszinten ért csak a videózáshoz (én is szívesen eljátszadoznék azért egy ilyen kicsi kamerával, bár nekem HDR-FX1 van
). Én a Pinnacle Studio 11 Plus-t ajánlottam neki, mert viszonylag olcsó, magyar nyelvű, és van hozzá jó magyar kézikönyv is. Majd megemlítem ezt a megoldást is, és ő eldönti, melyik tetszik neki jobban. -
Pompi
nagyúr
Sajna a hd1 - hd2 osszehasonlitas meg nem jott ossze. Ezert nem is tudom mi a kov. kiszemelt aldozat. Ha megeri hd2-re valtani akkor az, ha nem akkor majd a kovetkezo (hd3?).
Li-ion akksikat nem kell formazni, es igen barmikor ra lehet tolteni.
Az sdhc kartyat nem olvassa barmilyen mezei olvaso. A sebesseggel nem lesz gond.
Nekem van 2 utangyartott akksim is, nem olyan jok, mint az eredeti, de igy elvagyok a harommal.
Egyelore a dvd formatum a leguniverzalisabb szvsz, aztan majd meglatjuk...
Hirtelen most ennyi... -
Pompi
nagyúr
Bocs, láttam, hogy írtál (értesítőt kapok a hozzászólásokról)

Csak még nem nagyon tudtam írni, meg a lényeg majd akkor következik ha megjött a kütyü, nem?
Nade akkor a mostani kérdésekre a válaszok:
Archiválni az eredeti .mp4-eket szoktam. DVD-re íráshoz, 720x480@30fps azaz NTSC szabványú MPEG-et készítek az anyagból, ehhez a Sony Vegas programot használom.
Az NTSC-re sajnos a 30fps miatt van szükség mert nem lehet szépen a 30fps-ből 25-öt (PAL) készíteni.
A hozzá adott progi már nem is tudom, hogy mi, talán valami Ulead valami, majd megnézem, de nem hagyott mély nyomokat bennem, de én már előtte is a Vegast használtam.
Örülök, hogy valaki még csatlakozik a klubbhoz, kiváncsi vagyok, hogy minden rendben lesz-e a Pixmániával, viszonylag jó áron adják. Ha rendben lesz a dolog, akkor a következő kamerát én is tőlük rendelem majd.
Hirtelen annyi, aztán kérdezz nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- BMW topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Motoros topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mozilla Firefox
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Én a Pinnacle Studio 11 Plus-t ajánlottam neki, mert viszonylag olcsó, magyar nyelvű, és van hozzá jó magyar kézikönyv is. Majd megemlítem ezt a megoldást is, és ő eldönti, melyik tetszik neki jobban.