Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
Új hozzászólás Aktív témák
-
doktor úr
aktív tag
Köszönöm! Nem nekem kell a dolog, hanem egy ismerősömnek, aki alapszinten ért csak a videózáshoz (én is szívesen eljátszadoznék azért egy ilyen kicsi kamerával, bár nekem HDR-FX1 van
). Én a Pinnacle Studio 11 Plus-t ajánlottam neki, mert viszonylag olcsó, magyar nyelvű, és van hozzá jó magyar kézikönyv is. Majd megemlítem ezt a megoldást is, és ő eldönti, melyik tetszik neki jobban. -
Pompi
nagyúr
Sajna a hd1 - hd2 osszehasonlitas meg nem jott ossze. Ezert nem is tudom mi a kov. kiszemelt aldozat. Ha megeri hd2-re valtani akkor az, ha nem akkor majd a kovetkezo (hd3?).
Li-ion akksikat nem kell formazni, es igen barmikor ra lehet tolteni.
Az sdhc kartyat nem olvassa barmilyen mezei olvaso. A sebesseggel nem lesz gond.
Nekem van 2 utangyartott akksim is, nem olyan jok, mint az eredeti, de igy elvagyok a harommal.
Egyelore a dvd formatum a leguniverzalisabb szvsz, aztan majd meglatjuk...
Hirtelen most ennyi... -
Pompi
nagyúr
Bocs, láttam, hogy írtál (értesítőt kapok a hozzászólásokról)

Csak még nem nagyon tudtam írni, meg a lényeg majd akkor következik ha megjött a kütyü, nem?
Nade akkor a mostani kérdésekre a válaszok:
Archiválni az eredeti .mp4-eket szoktam. DVD-re íráshoz, 720x480@30fps azaz NTSC szabványú MPEG-et készítek az anyagból, ehhez a Sony Vegas programot használom.
Az NTSC-re sajnos a 30fps miatt van szükség mert nem lehet szépen a 30fps-ből 25-öt (PAL) készíteni.
A hozzá adott progi már nem is tudom, hogy mi, talán valami Ulead valami, majd megnézem, de nem hagyott mély nyomokat bennem, de én már előtte is a Vegast használtam.
Örülök, hogy valaki még csatlakozik a klubbhoz, kiváncsi vagyok, hogy minden rendben lesz-e a Pixmániával, viszonylag jó áron adják. Ha rendben lesz a dolog, akkor a következő kamerát én is tőlük rendelem majd.
Hirtelen annyi, aztán kérdezz nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Én a Pinnacle Studio 11 Plus-t ajánlottam neki, mert viszonylag olcsó, magyar nyelvű, és van hozzá jó magyar kézikönyv is. Majd megemlítem ezt a megoldást is, és ő eldönti, melyik tetszik neki jobban.