Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
g.antal
csendes tag
Köszi az infókat!
Tegnap átnyálaztam egy rakás oldalt, az egyik francia oldalon írták a Toshibáról, hogy elképesztően gyenge. Amikor megnéztem a képösszehasonlítót majd leesett az állam. Középen az "etapi 3"-ban váltogasd a képeket: [link]
Nagyon gagyi a Camileo...
A steve-digicams.com-on megtaláltam a coolpix L11 videóját, hanggal
Aztán úgy döntöttem, hogy marad az. Ár-érték-minőség arányban jobb, a kis kompakt gépem meg továbbadom...
Aztán májusra meg kinézek valami aranyos kamerát magamnak, SD-vel vagy HDD-vel, addig meg ülök a hátsómon..
A mov formátummal csak a méret a baj.
640x480 30fps - 9 másodperc az 8,11MB
Ha az 1GB SD kártyámon 1024MB szabad hely lenne, akkor is max 15 percnyi anyagot lehet felvenni.
Ellenben az AVI-s gépekben van különbség (Toshibával azt hiszem egy órát lehet felvenni, jobb hangminőséggel, csak szarabb a kép
De a haverom Pentax gépe is avi-ba rögzít, nem tudom milyen kódolást használ, nála egy 25 másodperces videó 8,56MB, ami 1GB-ra kivetítve 49 perc és még egy kicsi...
Viszont olyan Pentaxra nincs pénzem, és amúgy is kompakt-gépben Nikon párti lettem (SLR-ben pedig Canon).
Ez a gondom a MOV-val... Az nem zavar, hogy konvertálgatnom kell, a méret (a lényeg)
Na mindegy, inkább gyártson nagy fájlokat a fényképező, mint kicsiket és gyengéket....
Nos... asszem ennyi... Köszi mégegyszer az infókat!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztán úgy döntöttem, hogy marad az. Ár-érték-minőség arányban jobb, a kis kompakt gépem meg továbbadom...