Hirdetés
- CES 2026: 4. generációs szemkímélő kijelzővel debütált a TCL NXTPaper 70 Pro
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
g.antal
csendes tag
Köszi az infókat!
Tegnap átnyálaztam egy rakás oldalt, az egyik francia oldalon írták a Toshibáról, hogy elképesztően gyenge. Amikor megnéztem a képösszehasonlítót majd leesett az állam. Középen az "etapi 3"-ban váltogasd a képeket: [link]
Nagyon gagyi a Camileo...
A steve-digicams.com-on megtaláltam a coolpix L11 videóját, hanggal
Aztán úgy döntöttem, hogy marad az. Ár-érték-minőség arányban jobb, a kis kompakt gépem meg továbbadom...
Aztán májusra meg kinézek valami aranyos kamerát magamnak, SD-vel vagy HDD-vel, addig meg ülök a hátsómon..
A mov formátummal csak a méret a baj.
640x480 30fps - 9 másodperc az 8,11MB
Ha az 1GB SD kártyámon 1024MB szabad hely lenne, akkor is max 15 percnyi anyagot lehet felvenni.
Ellenben az AVI-s gépekben van különbség (Toshibával azt hiszem egy órát lehet felvenni, jobb hangminőséggel, csak szarabb a kép
De a haverom Pentax gépe is avi-ba rögzít, nem tudom milyen kódolást használ, nála egy 25 másodperces videó 8,56MB, ami 1GB-ra kivetítve 49 perc és még egy kicsi...
Viszont olyan Pentaxra nincs pénzem, és amúgy is kompakt-gépben Nikon párti lettem (SLR-ben pedig Canon).
Ez a gondom a MOV-val... Az nem zavar, hogy konvertálgatnom kell, a méret (a lényeg)
Na mindegy, inkább gyártson nagy fájlokat a fényképező, mint kicsiket és gyengéket....
Nos... asszem ennyi... Köszi mégegyszer az infókat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Pixel 7 pro 128/8
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aztán úgy döntöttem, hogy marad az. Ár-érték-minőség arányban jobb, a kis kompakt gépem meg továbbadom...