Hirdetés
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Magisk
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
Új hozzászólás Aktív témák
-
berVi
senior tag
engem a kompatibilitás már nem érdekel. úgyis csak gépen hallgatom, ja meg 6230ason. de arra úgyis csak max 10 szám fér, ha nagy riktán frissítem a cuccot, azt az 5 percet kibírom, amíg cdexszel átnyomok pár számot mp3ba.
én már csak ien vok, sztek abban a tudatban lenni, h a lehető legjobbat hozom ki a dologból. és vki írta is itt vagy máshol, h a hallás fejleszthető.
ezzel nem tudok egyet érteni, lehet, hogy ugyanazon a bitrátán talán picivel nagyobb az ogg (de erről igazából fogalmam sincs, lehet h pont fordítva, a lényeg h nem túl nagy az eltérés), de ugyanolyan bitrátán ogg jobban szól mint mp3.
[Szerkesztve]
ja és még valami. amikor először hozzászóltam ehhez a témához (kb. 30 fele), akkor nekem se volt fogalmam róla. mindent el kell vhol kezdeni...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest