Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Nagyapó45 #25141 üzenetére

Természetesen nincs ellenemre a tegeződés, itt a fórumon általában így szoktunk beszélgetni, kortól függetlenül. :)

A YT zenéi általában nem túl magas bitrátájú mp3 vagy aac fájlok, ha jól tudom, így nem a minőség csúcsát képviselik. Persze hallgathatóak. A zenék minőségénél én úgy gondoltam, amit írtam, hogy azoknál a zenéknél általában még rendben volt a keverés, mert akkor még nem indultak el abba a manapság sajnos nagyon divatos irányba, hogy minden értéket túlhúznak, hogy vadabb, hangosabb felvételt produkáljanak. Tehát ilyen tekintetben nincs probléma a studiómunkával, és szerintem nem ront rajta annyit egy mp3 tömörítés, hogy ne lehetne élvezni egy jobb eszköz nyújtotta pluszt, bár azért nem kell túlzásokba esni, mert ugye a lejátszó az nem tudja megkülönböztetni a zenét a tömörítési/hanghibától, és ha valaminek nagyon részletes hangja van, akkor a hibákat is jobban kihozza, előtérbe tolhatja. Kicsit olyan ez, mint egy hallókészülék, hogy nem csak a beszédhangot erősíti fel (hasznos tartalom), hanem a környezeti zajokat is, ezért elég kompromisszumos megoldás, mert az agy nincs hozzászokva ehhez, legalábbis én így hallottam.

Érdemes lehet megpróbálni akár valami olcsóbb, egyszerűbb lejátszóval kezdeni, ott vannak például a Sansa-k, azokba lehet memóriakártyát tenni, így a 30-40GB tárhely nem probléma. De én is azt tudnám leginkább javasolni, hogy ha nem sürgős, akkor szívesen látunk a szűk 3 hét múlva megrendezésre kerülő fórumos találkozón, ahol ki tudod próbálni ezeket a cuccokat, és személyes tapasztalat alapján tudsz dönteni.

apitoka: Azért megengeded, hogy nekünk, néhány embernek ne tetsszen, ugye? :B Szerintem aki itt leírta, hogy nem tetszik neki, az mind próbálta, hallotta, nem vaktában mond véleményt róla. Nekem például nem mondta senki, hogy az AK hogy fog szólni, semmit nem tudtam a márkáról, meghallgattam, meggyőzött. Ugyanez volt a DX50 esetében is, de olcsóbbak közül mondhatnám a Meizu M6-ot, ami már sajnos nem kapható, de a kategóriájában kellemes hangja van.
    Örülünk, hogy neked tetszik az X3, vannak még így vele páran a fórumon, de a szélsőséges vélemények fényében legalább annyit be kell látni, hogy erősen megosztó termék, és így nem lehet csak úgy ajánlani bárkinek. :R

gabeunit: Valószínűleg annál a telefonnál szinte minden jobban szólna :) Ki kellene próbálj pár ilyen lejátszót, ha teheted, mert látatlanba azért már neccesebb 20 ezret elkölteni.

Új hozzászólás Aktív témák