- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Félreértés ne essék, az eddigi segítséget köszönöm! (Eddig is megköszöntem.)
Viszont azon hozzászólások döntő többsége a SanDisk termékeinek ajánlására korlátozódott.
Én viszont azóta is figyelemmel kísérem ezt a topic-ot, és azt kell mondjam, hogy túl sokan panaszkodnak a mostanában vásárolt Clip+ készülékek akkumlátorának hibájáról.
Ezért szinte biztos, hogy nem fogok ilyet vásárolni, bármennyire is szimpatikus a készülék a többi szempontból.Szóval, a legutóbbi, és többször megismételt kérdésem arra vonatkozott, hogy a korábbi feltételeknek megfelelő, maximum 20.000 forint körüli áron megvásárolható SONY, Creative és Philips MP3 (vagy MP4) lejátszók közül melyik ajánlható és miért!?
Melyik SONY modell számít jónak?
A Philips GoGear Raga és Vibe készülékek mennyire számítanak jónak hangminőség, minőség, kezelhetőség, stb. szempontjából?
Ezekről még senki nem írt.
-
Daert
őstag
Egyenlőre marad ez,a következő meg valszeg egy fejhallgató lesz.Bár elég buci fejem van,lehet bután állna,viszont az nem esik le és a hangja is standard mozgáskor.Nem úgy mint az in-ear fülesek amik lötyögnek,legalább is nálam,menet közben.Viszont ezek meg kisebb helyet foglalnak,könnyebb velük mozogni.Át is nyargalok a fejhallgató topikba hátha van valami izgi téma.
looser :Szerintem azt a szintet a gyári fülese is hozza.
-
Daert
őstag
-
toth87
tag
de nekem csak egy szimpla mp3 kell,semmi extra,és nem a csili viliröl beszéltem,olvass visszább miböl indult a dolog,de nem létezik csúcsminöségü sima mp3? a sansa nekem személyszerint nem tetszik külsöre,egy hasonszörü tetszene mint amivel be fürödtem sony nwz b162f ,ilyesmi kéne jó minöségbe,ez a keresés abból indult,hogy az egyik itt lévö tag firtatta hogy amennyiért ezt a sony-t vettem nem kapok csúcsot,oké akkor irja le valaki hogy SIMA MP3-ból hol van a csúcs.ezt már nem tudom jobban ki hangsulyózni.
-
Argos
őstag
A visszaolvasást azért írtam, mert 1-2 oldallal ezelőtt leírtam, h miért esett a választásom a clip+-ra és nem pedig másra. Gondoltam hátha segít, esetleg olyan nézőpont bukkan fel, amire eddig nem gondoltál.
Csak a kevéske tapasztalat, utánanézelődés alapján írtam, amit. Lovaglás.. üm, csak avégre volt, mivel, ahogy írtad Te is, azt említetted. Most már így tiszta, h a szemed miatt kell a nagyobb kijelző, és nem mint feature! Ez így már pontos! Ebben az esetben jó a fuze, de sztem gondold át, h mennyit fogod nézegetni, illetve mennyit vakon, zsebben nyomogatni (úgyis pc-ről rakod fel a zenét, rendezed el, használat közben idővel úgyis megszokod mi merre van, alap beállítások egyszer kellenek jól utána, én legalábbis nagyon ritkán nézem a lejátszót) és ez is legyen benne a mérleg valamelyik serpenyőjében.(#15348) mik-oca:
Nincs mit! -
Argos
őstag
Ezek szerint nem olvastál vissza...
(ha megtetted volna nem teszed fel ezeket a kérdéseket)
Ahogy írtad, a nagyobb kijelző miatt nézted a fuze-t, erre írtam, h ha már a kijelző számít, akkor a fuze+ -t vedd, lévén újabb, fejlettebb (hw) -valamivel.
Személy szerint mp3 lejátszót, képernyő méret alapján nem választanék, kb. utsó szempont- nekem!
De, ha fontos lenne, akkor már inkább az újabbat venném, esetleg várnék vele a karácsonyi, 2012 Q1 akciókig.
Azt pedig nem tudom jobban hangsúlyozni írásban, h mindez az én - ahogy bwoay írta- egyéni, szubjektív véleményem. Egy a sok közül, pénztárcám, igényeim, elvárásaim alapján behatárolva.Talán akkor így helyesebb lett volna:
Az, h indokolatlanul drága lenne? Igen, az -nekem is.sry. kicsúsztam a szerk.ből
-
Bodor
veterán
Úgy néz ki, hogy a memóriakártya kérdésre megtaláltam a választ...
-
Alg
veterán
Ha csak lejátszó, de lehessen BT fülessel is használni, akkor tudom ajánlani a Samsung P3-at. Nekem olyan van, nagyon jól összerakott cucc, egyetlen hátránya hogy nem bővíthető (a 16 giga megtöltése viszont komoly kihívás...) és a nagyobb felbontású filmeket nem szereti.
Ja, és BT headset-ként is használható, ha zenélés közben hívnak nem kell telefont kotorászni
-
themebuilder
senior tag
Mivel ezekre vannak ún. "főzött romok" (pl Voodoo) így azt felrakva jobb hangminőség érhető el mindenképp, viszont az üzemidejük nem éri el a PMP lejátszóét (ami akár 60 óra zene/8 óra filmlejátszást jelent)
Samsung Galaxy S topic
Samsung i9000 Galaxy S - hozta, amit kellett -
themebuilder
senior tag
Samsung Galaxy S WiFi 5.0 esetleg? Bár ez se olcsóbb sokkal.
Itt egy cikk róla:
Samsung Galaxy S WiFi: reszkess, iPod Touch!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest