- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
köszi, eredetileg ez is autoban volt előtte.
most semmit nem talál az eredeti menűvel.
símán lepucolnám róla szívesen ezt a boxot, nemkell nekem, nemszól jobban vele , mint anélkül, tegnap este direkt próbálgattam
de ez a hektikussága ez az agyamra megy, már éppen a falhozvágási fázis előtt állok.
ma egyszer letöröltem róla mindent, dugtam bele memoriakártyát is, no azt sem látta az eredeti menujével.hogyan kell eltávolitani azt a szarságot róla ?
firmvare: v01.02.09A
a factory reset vagy a format a jobb megoldás.???
-
Luissimo
veterán
Autoban volt.
átállítottam.
A 4 giga plusz a 2 gigás sdkártya televan zenével.
átállítottam MSC re de most az eredeti menűjével nem lát zenéket, pedig ottvannak.
ilyenkor mivan?
MELYIK mappába kellene másolni, hogy mindkét módban ugyanonnan szedje a zenéket ?
MUSIC ??miért van egy ##MUSIC## mappa is ?
és ha abba tolom , az Album almappába, akkor a mivan ?nemtom miért , de szerintem ez valahogy rosszul van boxolva, mintha skizofrén lenne a kütyü, most pl. egyetlen zenét sem lát, pedig csak annyi történt, hogy átkapcsoltam az usb módot ...
A rockbox látja a belső memben is a zenéket és a memoria kártyán is.
de csak az -
Apollo17hu
őstag
Lehet, hogy a Hi-Fi és az mp3-lejátszó is hibás.
Eszembe jutott, hogy van egy Sandisk Clip+ -om is, amiben lehet állítgatni az MSC/MTP módot, ki is próbáltam, de egyiket se ismerte fel. A Philips-nél "no disc" feliratot mutatott, a Clip+ -nál pedig "load"-ot, de nem jutott el a betöltésig se MSC, se MTP módban.
Amúgy a Hi-Fi elég öregecske már, más fórumon azt mondták, hogy valami mágneses alkatrésze tönkre is mehetett, mert kikapcsolás után "elfelejti" a beállításokat (pl. rádiófrekvenciákat). Csoda, hogy a pendrive-ot jól kezeli.
-
zack
nagyúr
Amint gondolom olvastad, nem a stressz teszttől döglöttek meg nálam, hanem valószínű a benne levő panel, ill. az utolsó 2 esetben még az aksi is lehet hogy hibás volt.
Tehát teljesen mindegy, hogy minek veted alá, és kinél, mert itt nem a lejátszó nyúzásáról van szó, hanem hogy gondol egyet, és előjön valami hiba. Teljesen mindegy hogy addig hogy használtad. Nálam még annyi ideje sem volt, hogy megkarcoljam, mégis összefosta magát mind a három, pedig szinte zsír újak voltak. -
zack
nagyúr
Ki kell fogni?
3db zsír új 2-3 héten belül meghalt. Volt egy amelyik nem látta sem a belső sem a külső memóriát számítógépen keresztül. A másik kettő meg aksi hibás volt. Max. töltés este, majd kikapcsolom, és másnap futás alatt az első 10 percben kikapcsol mert lemerült. Az aksi nem tartotta a naftát.
-
wolfman
veterán
Na ezt most jó hogy elolvastam, hogy kétféle töltő van, mert nekem pont van ilyen gondom, csak nem mp3 lejátszóval.
Van egy Nokia E72-m és egy Jabra Stone 2 Bluetooth-os headsetem. A headsethez volt egy hálózati USB töltő (tök ugyan az mint a Nokia USB csatija). Mivel az E72 képes töltődni PC-re csatlakoztatva, gondoltam akkor ezt fogom használni otthon, a sima töltőt meg a munkahelyemen. Na igen, de a Nokia meg se nyikkan ha a füles hálózati USBjét kötöm rá, gondolom azért mert nincs ez az átkötés!?
Régebben meg barátnőm piaci mp3 lejátszójához adtak egy hálózati USB töltőt. Az övét töltötte, de az én Sansa Clip+-omat meg nem. Gondolom ez is az. Ilyen átkötéses adaptert lehet venni külön bótban vagy neten?
-
blackmajesty
aktív tag
Abban esetleg tudnál segíteni, hogy ezekben a philips lejátszókban
(vibe, raga) jobb-e az fm rádió, mint a sandisk sansa clip plusban? Mert az nagyon gyenge, amint kicsit elfordul vele az ember, máris halkabb lesz, és így nem túl nagy élmény használni. A hosszabb kábel nem megoldás, mert munka közben sokat mozog a lányzó, aki használná, és a zsebében van a lejtászó. A sandisk fuze eléggé beszerezhetetlen, a fuze+ pedig drágább, mint ami beleférne. -
a000
őstag
Igaz.
Lenne egy kérdésem. Van régről egy sandisk sanza fuze asszem 8gb-os lejátszóm.
Ugye ott úgy van, hogyha feltöltöm a mappákat akkor nem tudja kezelni, hanem kellett csinálni neki külön egy fájlt, amiben benne volt a mappaszerkezet és akkor már tudta kezelni. Van erre valami megoldás, hogy ezt ne kelljen csinálni? CSak simán rá akarom másolni a mappákat és kész.A fájl az m3u.
-
-
wolfman
veterán
Ez a Gemei A330 azért nem jöhet szóba, mert ez egy játékgép lényegében. Nekem ilyen nem kell. Amire nekem kell, az hogy sportoláshoz passzoljon. Futok, tekerek sokat. Ez a mostani iRiver is picit már nehezebb mint ami kényelmes lenne futás közben, pattog a zsebemben.
Viszont azon gondolkodom, hogy veszek hozzá, egy karszalagot, amivel a felkaromra tudom helyezni, ekkor nem is rángatná a fülesem ki a fülemből, mert most igen.
Valamint a binyómra is akarok tartót venni, amivel ki tudom tenni a kormányra a lejátszót, azt csak ott nyomogatnám. Ilyet lehet kapni boltban? -
wolfman
veterán
Sajnos nem Budapesten lakom, így nem hiszem hogy tudunk bármikor is találkozni (közeljövőben).
Ez a bővítés lehetőségének elhagyása szinte érthetetlen, mondhatni baklövés. Jó, persze 16Gb-nál nem kell, de hát nah.
Azt mondod, hogy nagyon megérte az Ariaz? Elégedett felhasználója vagy?
Mennyire gyors a menü rendszere? Ennél is megvan hogy ha zenét hallgatsz, kikapcsol a kijelző akkor gombot nyomsz akkor előbb a kijelző kapcsol be majd utána tudod vezérelni a bármit?
-
wolfman
veterán
Valami komolyabb típus. Lehet 20e környéki is. Ilyen videó meg képnézegetés abszolút elhagyható, de ha a komolyabban van akkor mindegy.
Egyszerűen nem értem miét nem csinál egy gyártó sem olyan lejátszót, ami OLED-es, kicsi, könnyű, csak zenét játszik, átlátható, gyors és mocskos jól szól (igen, tudom Clip+)! Az összes minőségi cucc már igazából média lejátszó.
-
barnamo
tag
Simán áthelyezem az mp3-alkat a PC-ről a lejátszóra a music mappába, eddig is mindig így csináltam, aztán mikor leválasztom, akkor jön egy perces refressing your media. kiírás Az első nyilván hosszabb volt, mert akkor ment fel egyben másfél giga. Nem tudom, hogy akkor egyből tüntette el valahova az MP3-akat, a lejátszó, vagy valamikor később, akkoriban nem hiányzott, mert utána csak a memóriakártyát használtam már , azokat látja is az explorer. Az épp a baj, hogy mappa nézetben nem látom a belső memórián levő fájlokat. Amit látok az alapján üres is lehetne, de csak 90MB hely van kb még rajta, és a lejátszó látja és játssza is a zenéket.
Volt már meghajtóújratelepítés is.
-
themebuilder
senior tag
Legfrissebb Sandisk Sansa Firmware-k:
Sandisk Clip+ Firmware 01.02.16
Sandisk Fuze Firmware 01.02.31 & 02.03.33
Sandisk Fuze+ Firmware 02.38.06
Sandisk Clip Zip Firmware 01.01.20Legfrissebb Rockbox Alternative Firmware
3.11.2 Build April 12, 2012 -
zack
nagyúr
Az enyém is visszajött gariból, és nincs baja. Nálam is ez a lefagyós dolog jelentkezett, és le kellett hogy merüljön egy bizonyos szint alá. Mire odaértem a szervízbe már be lehetett kapcsolni, de azt tanácsolták hagyjam ott tesztelésre. Ennek már 2 hete. Azóta semmi gond nincs vele.
Sűrűn szoktak ezek lefagyni? -
PHM
addikt
Tehát:
WMP elindít, a felső sorban a "Sync" kiválaszt, ekkor a jobb oldali ablakban
meg kell jelennie a lejátszó tartalmának.
(Előtte azért nem árt rádugni a lejátszót a PC-re.
A kapcsolat módja MTP, vagy automatikus legyen, ezt a Fuze menüjében
kell beállítani. Elsőre az MTP-t javaslom.)
Ha megvan a törlésre ítélt zene, jobb gombos menü segítségével törölhető. -
-
-
kingabo
őstag
Őőőő, nem ugyanarról beszélünk, mp4 kinézetű (mint az ajánlottak), vs pendrive kinézetű (pl ez). A kérdés tehát az lett volna, hogy miért az első kinézetet preferálják a gyártók? A kérdésben is direkt mp3-at írtam.
Szóval a Clip+-on kívül milyen alternatívát tudsz esetleg ajánlani? -
Piftuka
veterán
Köszönöm a válaszodat! Nekem 3 panasznál több rémlik, de nincsen jelentősége.
A Philips lejátszóval kapcsolatban szinte minden érdekel.
- Mennyire strapabíró?
- Van-e hozzá csiptető?
- 320 kbit/s-es MP3 fájlok lejátszása mellett mennyi a folyamatos üzemideje?
- Mennyire áttekinthető/könnyen kezelhető a menürendszere?
- Milyen módon lehet tölteni? USB-n keresztül?Egyébként voltam a Media Markt-ban, s megnéztem a Sony lejátszókat. Sajnos adott tudászint mellett a legdrágábbak közé tartoznak!
Egyébként a SONY NW-ZB163FR.CEW és SONY NW-ZE363B.CEW modelleket néztem meg alaposabban, s meg is hallgattam őket.
Jó hír, hogy (a www.argep.hu oldalt is átböngészve) a MM-ban a legolcsóbbak ezek a lejátszók. Legalábbis most karácsony előtt.
A 163-as modell szimpatikus volt az USB kulcsokra hasonlító kialakítása miatt. Ettől strapabíróbb. Viszont éppen a kis méret miatti apró kijelző, és az egyetlen navilgáló kerék miatt a kezelhetősége kifejezetten körülményes és rossz.
A 363-as még video-t is egészen jó minőségben játszott le, persze ez a funkció számomra nem lényeges.
Sajnos egy messze nem felső kategóriás SONY "walkman" fejhallgatóval tudtam kipróbálni őket, de azt meg tudtam állapítani (az EQ állítgatása után), hogy kifejezetten jó a hangminőségük. Érdekes lenne egy teszt egy felső kategóriás fül-, vagy fejhallgatóval is.
Az viszont nem derült ki, hogy a megadott ~18 órás lejátszási idő milyen fájlformátum, s milyen tömörítési ráta mellett érvényes!?
Ezt jó lenne tudni.
A másik - általános - kérdésem, hogy ezek a mai MP3 és MP4 lejátszók olyan akkumlátorral vannak felszerelve, amelyekre nyugodtan lehet "rátölteni"?
Mert ezek a SONY modellek is rendelkeztek a "3 perces gyorstöltés" funkcióval (USB-n keresztül).
Ezek szerint a médialejátszók akkumlátorai esetében nincsen olyan, hogy teljesen le kell meríteni őket a töltés előtt?
-
toth87
tag
senkivel nincs bajom,,miért mert nem azt irtam sansa? ez mégis milyen társulat? nekem a cowon tetszik ,drágább,de jóval jobb,tehát akkor magyarán vagytok ti (akik sansát mondanak) meg a kérdezö,(akinek sansát mondtok)és vagyok én aki Cowon-t irt és azt irtam hogy a sansa szerintem szar..............felölem sansát is ehettek,csak nem tünik fel senkinek hogy aki újj sansát vett nem véletlenül panaszkodik az üzemórára???? ha itt valaki megkérdezi milyen lejátszót vegyen én személyszerint Cowon-t javaslok,ha tetszik ,ha nem.
nem én használok sennheisert,haver, egy sansával,......olvasd el figyelmesebben
-
bwoay
nagyúr
persze, ez annyira nem általánosítható (szerencsére), amennyire írtam, de volt már rá precedens az ismeretségi körömben, hogy valaki megszokta a szart (mondjuk egy ócska IEM, meg az annak a hibáit kompenzáló agyon EQ-zott hang), és utána egy nagyságrendekkel komolyabb dugó esetén már nem azt hallotta meg, hogy mennyivel jobb, hanem azt, hogy más, mint amit megszokott, és nem tetszik neki
velem is esett már meg, hogy váltottam jobbra, és első körben az jött le, hogy hmmm, hát nincs is akkora különbség... aztán mikor visszaváltottam a régire, akkor meg: mi ez a szar?
hoffman_:
jogos, jogos!de lássuk be, annyira nem OFF a téma itt sem.
ami a lejátszót illeti: én sem ismerem a hangját, de egyik cimborám használja,
és nekem az szúrt szemet, hogy marha sokáig kell nyomni a gombot, hogy bekapcsoljon
ez nálam simán dealbreaker lenne, mert egy Clip + RB firmware-rel 2 mp-el a bekapcs. gomb megnyomása után már zenél -
SunSoul
tag
Én mikor megvettem anno a HD545-öst (ez kb ma a HD600-nak felel meg hangban, kicsit teltebb mélyekkel), pár barátomnak kölcsön adtam kis ízlésformáló gyanánt. Volt pár nagy rácsodálkozás a kedvenc zenékre.
Akinek nincs ilyen tapasztalata, az elképzelni sem tudja, hogy milyen hangja lehet egy komlyabb darabnak. Még nehezebb az olyan emberrel, akinek már volt egy drága fülessel egy negatív tapasztalata, mert rossz körülmények között hallgatta meg. -
themebuilder
senior tag
Enhancements:
French language translation updates
Supports newer memory configurationBugs Fixed:
Next Song with long string disappearsinstead of scrolling once device is activated with RhapsodyKnownIssues:
Refresh database progress bar doesn't scale with time
FM signal is weakened during FM recording
Powering off device is not available during Locked state
Some language strings are in English -
jozsi252
veterán
Sőt
Most jut eszembe hogy régen vettem egy mp4 lejátszót és ahhoz kaptam egy ilyen szerkezetet, kis hálózat konnektor és abba megy bele az usb, másik vége meg micro usb.
Az töltőre ez van írva.
Power Adapter
Input: 110-240VAC
0.1A 50/60HZOutput:: 5V== 300mA
ezzel a tulajdonságokkal jólesz szerinted? megnéznéd hogy neked mivan ráírva?
-
ranger69
tag
-
Tamy
őstag
Valahogy sejtettem. Bár arra kíváncsi lennék, hogy mondjuk szervizbe hogyan szednék szét, ha javítani kéne. Mondjuk van egy olyan érzésem (mostanában minden elektronikai eszköznél ez a jellemző), hogy gari idő alatt kompletten cserélik, utána meg azt mondják, hogy nem gazdaságos javítani, olcsóbb az új...
-
DBAtti
aktív tag
Hááát ezen már én is agyaltam többször. Azt hiszem most hogy van időm, végre megteszem, amit eddig halogattam, és lekonvertálok pár albumot jó minőségű MP3-á és OGG-á. Kíváncsi vagyok az eredményre. Én sem gondolom, hogy az utcai fejesemmel, fülesemmel minden részletet kihallok, mivel a hardver a szűk keresztmetszet.
De azért legyen ott mentségül, hogy néha - amikor nem akarom bekapcsolni a számítógépem - a lejátszómra kötöm az erősítőt, és onnan hajtom a hangfalakat. Meg hát ha beesem egy stúdióba / boltba, ahol lehet demozni, legyen már nálam jó anyag.
Néha egyébként úgy tűnik / hallik, mintha a D2-ről szebben szólnának a falak, mint az alaplapiról (Realtec ALC892), és megkockáztatom, hogy a ZS-nél is. Csak az le van foglalva a Sennheisernek.
De bonyolult -
wolfman
veterán
Kösz a tippeket, de 3 különböző kábellel próbáltam már és két különböző géppel, oprendszerrel. Az USB mód eleve MSC-n van, erről tudtam már.
Megint az az idegesítő, hogy lényegében full jó a lejátszó, csak zenét nem tudok rá tenni!Slownz: Neked is bele van éretve egy pici R betű a készülék csipeszébe?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Formula-1
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest