Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
Aktív témák
-
KovacsUr
addikt
''Furcsa mély hangokat rak bele''
Most erről csak az ugrik be, hogy esetleg túl magasra állítod az előerősítő/equalizer szintjét a Winampban... Több lejátszóval is próbáltad? Csak mp3 fájloknál jelentkezik ez a probléma? (Ha átalakítod wavba, és úgy játszod le, már nincsenek furcsa mély hangok?) -
-
Semmi ötlet? Lehet hogy nem is olyan jó ez az integrált hangkari?
-
Senki sem találkozott ilyen hibával?
-
Gh0sT
addikt
Van egy kis gondom nekem is mp3 hallgatás közben:
beraktam egy új winyót a gépbe, és ha erről másolok a másikra és közben mp3-at hallgatok, akkor szaggat a hang. Mi lehet a gond? Volt már ilyen gondom, meg is oldottam, de nem emlékszem hogyan. -
@aMoRF
tag
Most akkor mid a kettötöknél NForce-os chipkészlet van? És a legujabb NForce Driver van fent? (Gyártó oldalán vagy nvidia oldaláról letölthető)Az alaplahoz adott driver CD nem számit! (az nem mindig a legújabb)
Mert ha mn ez fenál akkor még egy bios frissités talán és ha továbbra is szutyok a hang akkor a vasnak van valami baja....
Nekem is NForc-os deszkám van és voltak nekem is problémáim de az új bios és driver combo csodákat tett.... megszünt minden..... :) gond..... :DD -
Nem valószinű! Nforce legújabb! De nem csak nálam áll fönt a probléma!!
A zene közben ilyen furcsa mélyhangokat rak bele!! -
Vaze
őstag
egyszoval driver problema valoszinu de majd talan a hang guruk segitenek job valaszt adnak :P
-
Vaze
őstag
Hat boveben is kifejezhetned ezt a hang hibat,mert en ebol a keves irasodbol nemsokat kovetkeztetek,de azthiszem ugyan az a problemad mint nekem!
Vagyis nalam az volt a gaz hogy ha hangosabban halgattam a zenet akor ojan hangot adot le a gep mintha gyenge letvolna a hang kari a gepbe,es csuny torz zenet meg ijesmit lehetett hallani.
En azt csinaltam hogy felmentem a gyarto oldalara es leszedtem a legfrisseb hangkari drivert felnyomtam es jovolt ajanlom nekedis... -
Valaki!!
-
Szóval most bugáztam egy új gépet. A hangot az Nforce 2-s kelti.
Bizonyos mp3-maknál rossz a hang, mintha rossz lenne a kodek...
Azthittem ez egyéni probléma, de a haverom is vett egy új gépet (Ecsk7sa5 Pro) és nála is ugyanezt csinálja!!!
Segítsetek!!!!!
Aktív témák
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- MSI MAG Z590 TOMAHAWK WIFI Alaplap
- GAMER PC! i9-9900K / RTX 3070 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 1TB NVMe / 650w! BeszámítOK
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 12.15.
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest