Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
Exportálni hogyan lehet a fiókokat a levelezőből?
Úgy néz ki, újra kell telepítenem az XP-t (és akkor már lehet, hogy Win7, vagy 8 megy rá), de szeretném lementeni a leveleimet.
Eredetileg Outlook Express-t használok (ami se 7re, se 8ra nincs), de a mostani gépen át tudom importálni Thunderbirdbe a fiókjaimat. Viszont onnan hogyan tudnám kiexportálni, hogy újratelepítés után megmaradjanak?
Esetleg a levelezést, és a könyvtárstruktúrát is el tudom menteni, valahogyan? -
w.miki
veterán
XP-ről lehet váltanom kell Win7-re, és akkor az OE-s levelezésemet is át kell vinnem.
TB talán jó lesz levelezőprogramnak, de nem tudom, hogyan tudnám a postafiókokat (IAF) importálni Outlook Express 6-ból Thunderbird(akármennyi)-be.
Jó néhány fiókomnak már a jelszavát sem tudom...
Hogyan lehetne átvinni az OE-s levelezésemet, és az összes beállítást?...
vagy ezt nem tudja a TB? Próbáljak más levelezőprogramot?
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wow, ez tök jó, ez sikerült is