Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 FE – fenséges méret
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Hali!
pl.: nem lehet betűméretet állítani számmal, és a szöveg hátterét is csak az egész szövegre nézve lehet beállítani, nem kijelölés szerint, ráadásul csak nagyon kevés szín közül lehet választani. (az Outlook-nál tetszőleges színt be lehet állítani.) Továbbá nem lehet a kijelölt szövegrészt linké alakítani, és az email- és web címeket, nem alakítja át hivatkozássá, ha pedig én teszek be kézzel linket, akkor nincs rá gomb, hogy visszaalakítsam sima szöveggé, és a formázás törlésére sem találtam gombot.
Lehet, hogy ezek közül pár megoldható, de tuti, hogy nem egy kattintással, mint az Outlook 2007-nél.
Ne értsd félre, nem fikázom a Thunderbird-öt, csak hiányzik az Outlook jópár fícsörje. Az is hiányzik, hogy küldés/fogadás szerint csoportosítsa az üziket, mint az Ótluk (tegnap, egy hete, három hónapja, stb.).
[Bobby G.: én sem találom...
]
Jahh, és a levelek könyvtárba rendezése sem annyira jó, mint az Outlook-nál. Ez akkor zavaró, ha több fiókod van, és szeretnéd rendszerezni. Hosszas variálással azért ezt elég jól meg tudtam oldani, bár zavar, hogy az alap fiókot nem lehet eltüntetni.
Ezektől függetlenül maradok ennél, mert az Outlooknál sokkal gyorsabb, és átláthatóbb, ráadásul nekem tetszően egyszerű a megjelenése.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Le Mans Ultimate
- Milyen széket vegyek?
- Temu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- S21 Dobozában 128/8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
]