Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Íme az új Android Auto!
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok, én egy másik rák vagyok, nem aki előttem írt!
Van egy internetszolgáltatós e-mail címem, amit szinte kizárólag már csak archívumként használok, hogy vissza tudjak keresni bármit a korábbi levelezésből. Viszont a szenzációs szolgáltató három napja törölte a fiókot. Két nap telefonálgatásom után visszaállították új fiókként, de a tartalma értelem szerűen törölve lett. Szerencsére a törlés előtt egy nappal csináltam a teljes Thunderbirdről egy MozBackup mentést.
Hogyan tudnám visszarakni a törölt fiók levelezését a mentési fájlból? Ha simán csak backupolom, akkor gyanúm szerint nem fog működni, mert a szolgáltatói levelezőszerver felül fogja írni a jelenlegi állapotra, vagyis üres fiókra. Szóval lehet valahogy kinyerni a fájlokat a mentési fájlból, és offline fájlokat csinálni belőlük a lemezen, hogy amikor lekérdezi a szervert, akkor ne írja felül a tartalmat? Van erre valami mód?
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- World of Tanks - MMO
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Path of Exile (ARPG)
- Filmvilág
- BMW topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest