Hirdetés
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Geekbench eredményen a Galaxy S26 Plus grafikus ereje
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chiller
őstag
válasz
Ablakos
üzenetére
Más jellegű a probléma. Gondolom neked nincsenek ilyen leveleid, amibe ilyen szavak vannak, kötőjel előtt és után eltérő (ill. néha egyező) betűkkel. Ha most írnál pld. egy levelet "b-mail" vagy "k-mail" esetleg "e-mil" tárggyal, akkor azokat is ki hozná ha "e-mail"-re keresel rá.
Ezt sajnos nem igazán tudom levéltitok megsértése nélkül prezentálni, de közel 10 éve használok TBirdet, és mindig ilyen volt. Ez egyébként jellemzően levéltörzsben van nálam, de tárgyban is összekeveri őket sajnos. Eddig kibogarásztam.
Az új (nagyobb) gond inkább, ahogy írtam, hogy most már ha valaki válasz mindenkinek gombbal indítja az új levelet (ami sajnos általános) - akkor azokat keresésnél egynek veszi (azaz mindet felfűzi találatnak), hiába lesz új tárgy és törli ki az FW, RE stb.-ket. Gondolom ez valami html kódolás miatt van így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest