Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaye
őstag
Az a gond, hogy valami ''elrontja'' a doc kezelését, de nem tudom hogy mi. Egyéb okokból a gép nem túl régen lett format után újrainstallálva, korábban win2k és Mozilla suite ment rajta, és ott is megjelent a fenti jelenség. Reinstall után (XP+TB) egy darabig jó volt, de valami megint ugyanúgy széttúrta, de ötletem sincs mi, mert nem én használom a gépet. Azért lenne jó vmi egyszerű manuális gyógymód, mert biztos hogy előbb-utóbb megint előjön, és mire sikerül kitalálni hogy mitől van, addig jópárszor helyre kell majd még pofozni.

Azt hiszem ha valaki nem mond hamarosan valami tutit, akkor az lesz a vége, hogy egyenként lecserélgetem a fájljait, és minden csere után próbalevelet küldök, csak kiderül melyik fájlban bújik meg a hiba... Különben lehet (sőt valószínű), hogy pont a profil valamelyik fájljában, szóval a profil elmentése és a reinstall valszeg nem is segítene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest