Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Littletiger
tag
Na. Mint kiderült nem html szerkesztéssel írtam. Most ezt kaptam:
<!DOCTYPE html PUBLIC ''-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN''>
<html>
<head>
<meta content=''text/html;charset=ISO-8859-2'' http-equiv=''Content-Type''>
<title></title>
</head>
<body bgcolor=''#ffffff'' text=''#000000''>
<a href=''scherzo.hu''>scherzo.hu</a>
</body>
</html>
Ez már hasonlít arra, amit te korábban bemásoltál. Elküldtem magamnak, de továbbra sem jelenik meg linkként. A nézet/üzene törzse normál szövegre van állítva, és jobb gombos felugró menüben nem jeleneik meg a ''hivatkozás címének másolása'' lehetőség. -
Littletiger
tag
Nos. Megcsináltam, amit írtál. Ctrl+U-ra a következő szöveg bukkan elő:
''From - Tue Jun 13 01:09:08 2006
X-Account-Key: account2
X-UIDL: <448DF366.7080904@chello.hu>
X-Mozilla-Status: 0001
X-Mozilla-Status2: 00000000
Return-Path: <sandor.zsolt6@chello.hu>
Received: from [127.0.0.1] (really [80.99.40.108])
by viefep16-int.chello.at
(InterMail vM.6.01.04.04 201-2131-118-104-20050224) with ESMTP
id <20060612230636.PKK2116.viefep16-int.chello.at@[127.0.0.1]>
for <sandor.zsolt6@chello.hu>; Tue, 13 Jun 2006 01:06:36 +0200
Message-ID: <448DF366.7080904@chello.hu>
Date: Tue, 13 Jun 2006 01:06:14 +0200
From: Tigris <sandor.zsolt6@chello.hu>
User-Agent: Thunderbird 1.5.0.4 (Windows/20060516)
MIME-Version: 1.0
To: Tigris <sandor.zsolt6@chello.hu>
Subject: (nincs =?ISO-8859-2?Q?t=E1rgy=29?=
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Spam-Flag: No
X-Spam-Level: 1/5
scherzo.hu''
Ebből a végén található webes cím lenne a link, de nem úgy jelenik meg, mint ahogy Te fentebb idézted. Ha jobb gombbal kattintok rajta, nem jelenik meg a felugró menüben a 'hivatkozás címének másolása''. Egyébként, mint látod nem t-comos, hanem chellos internetem van, és nem tudom, hogy van e webes felület a postafiókomhoz. Innentől kezdve passz. Nem tudom, hogy mi lehet a hiba. -
canniball
nagyúr
''...valami megint ugyanúgy széttúrta, de ötletem sincs mi, mert nem én használom a gépet. Azért lenne jó vmi egyszerű manuális gyógymód...
Nem lehet hogy valami más (pl. új progi telepítése, stb.) tett be neki? Erre gyógymód lehet hogy nem adsz rendszergazda jogot a gép használójának (már ha megoldható). Persze ez megint csak reinstall után tesztelhető, de egy próbát talán megér. -
Littletiger
tag
Köszi, de nekem még mindig nem működik. Átállítottam a nézet/üzenet törzse menüpontban normál szövegre, de ettől még nem jelent meg linkként. Tulajdonképpen az még nem is zavarna, ha az általam írt levélben nem lenne kattintható, de mint előzőleg írtam, próbaképpen elküldtem magamnak, és a fogadott levélben sem volt kattintható. Vagyis, ha másnak elküldöm, akkor az illető sem tud rákattintani. Pedig minden bizonnyal jól csinálom. Hiszen ráklikkelek a hangulatjel beszúrása melletti ikonra, ott a hivatkozást választom, beírom a hivatkozás szövegét és címét, majd leokézom. Ennyit kellene tennem, nem?
-
Sil
senior tag
Nem bug, gyakorlatilag minden levelezőkliens így működik, az Outlookban is van ilyen opció. Mellesleg a Beállítások menüpontban azt is meg lehet adni, ha jól emlékszem, hogy tömörítse a mappákat, ha a megtakarítható tárterület nagyobb X KB-nál (vagy valami hasonló).
A ''törölt'' leveleket meg úgy lehet pl visszahozni, ha megnyitod azt a fájlt, amiben tárolja a leveleket (ezek Firefox esetén kiterjesztés nélküli, de amúgy .mbx formátumú fájlok).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest