Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabelmania27
félisten
válasz
peter889
üzenetére
Üdv!
Sokáig a kettes verziót használtam.
Lépésenként frissítettem. Nem szedtem le a régi verziót, először elindítottam a 38.5.0 verzió telepítő exe-jét utána, 60-asból pár alverzió, majd 68, 74, utána 91, de azt is csinálhatod, hogy a 38-es verziónál a súgó/thunderbird névjegyénél rámész a frissítésre és felrakja a következőt. Valamelyik verziónál lehet bekapcsolja az automata frissítést akkor a program bezárása után ha elindítod már felteszi az újabb verziót.
A címjegyzéket ments ki mert előfordul, hogy valamelyik verzió üresnek mutatja a címjegyzéket de a 91-esnél már meglesz. Vagy a legfrissebbig frissítesz vagy addig amíg mindkét irányban nem tudja az OAuth2 hitelesítést. Jobban jársz ha nem távolítod el a jelenlegi verziót.
Új hozzászólás Aktív témák
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest