- Apple Watch
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy új üzenet beállításait hol tudom szerkeszteni? Gondolok itt arra, hogy nagyon pici a megjelenő betű mérete és minden enter után a sorköz távolsága túl nagy."
Betű méret, típus stb beállítás ill. "dupla" sorköz eltávolítása"A másik amire nem találtam megoldást az a linkek beszúrása szövegkijelöléssel. Már én sem tudom megnyitni az idézett linket, nemhogy akinek küldtem."
Beírod a link szövegének szánt szöveget, kijelölöd, CTRL+K, megadod az URL-t és OK.
Üzenet írása/szerkesztése ablakban nem tudsz rákattintani a linkre, csak ha mented az üzenetet, és a főablakban állsz rá. (ha nem mented az üzenetet és egyből elküldöd, a link a címzettnél kattintható lesz, Nálad meg bekerül az elküldött levelek közé, ahol szintén kattintható)
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyar rap és Hip-Hop
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Starlink
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest