- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
mit állítsak be, hogy a gépen ne foglaljon sok helyet a TB?-> Ez engem is érdekelne, már rég óta akartam is kérdezni, mert a TB kb. 9GB-ot foglal nálam a meghajtón: néha feldobja a pop-up-ot, hogy "Tömörítse e a leveleket?" és kb. 900MB-ot ír, hogy annyi lesz a nyeresége. De mintha emlékeznék, hogy egyszer futtattam ezt az opciót és akkor valamit (talán) bekavart és összezavart a mappákban és több levél lett, mint volt... (Amúgy nálam a 9GB-hoz képest ez a 900MB elég nevetséges).
(#8084) melan: A File-> Mappák tömörítése-> itt találod ezt az opciót, csak még nem tudom, hogy jó ötlet e...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 224 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest