Hirdetés
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
karlkani
aktív tag
Szia!
Nem működik Windows 7 alatt sem a 68-as verzióval. Egy jó hónapja kerestem valami programot, olvasom, hogy 68-nál jár a Thunderbird. Nálam 60.x.x volt akkor, automatikusan nem frissült, letöltöttem, telepítettem. Indítás után letiltotta a kiegészítőt (63.x-ig volt kompatibilis). Jelenleg RBTray-t használok, abból is az x86-os mappában levőt. Az x64-nél nálam csak a Win+Alt+↓ működik Thunderbirdnél (Total Commandernél működik a jobb klikk a kis méret gombra, Shift+jobbklikk a címsorra, meg a Win+Alt+↓ is). Amíg nem lesz kompatibilis a kiegészítő, nem nagyon van más alternatíva...

Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest