Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tipuka
addikt
Sziasztok!
Kicsit elrontottam a dolgokat, remélem utólag tudtok segíteni.

Win8.1-ről Win10-re váltottam tegnapelőtt.
Lementettem még az újrarakás előtt egy az egyben Mozbackuppal a profilom. Feltettem a friss Wint, telepítettem a legújabb Mozilla Thunderbirdet. Ezután 1:1 visszaállítottam Mozbackuppal a profilom. Minden e-mail is a mentés előttről megjelent, ami eddig oké, de az új leveleket azóta nem tölti le. Letöröltem, majd újraraktam a programot, de semmi... Gmail fiókomban a 2 lépcsős belépés van, és az IMAP is engedélyezve van. Viszont az M. Thunderbird nem is kért jelszót meg semmit se, amit kicsit furcsáltama is.
Mi a megoldás? Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- Lenovo L13 G4 Core i5-1335U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Boltból Számlával Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest