- Magisk
- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bajusz2010
tag
Segítséget szeretnék kérni egy hibaüzenettel kapcsolatban. Újra lett telepítve a windows 7 és megpróbáltam ismét a Mozilla Thunderbird-öt telepíteni és elindítani. A telepítés rendben végigment. parancsikon megvan az asztalon. Első beállítások kihagyva: internet szolgáltató, jelszó, fiók szinkronizálás stb.
Tönkre ment a modemem most cserélték ki, ezért nem foglalkoztam vele.
A Thunderbird parancsikonra lépve ez a hibaüzenetet kapom: a Thunderbird már fut,de nem válaszol.
Új ablak megnyitásához először be kell zárni a most futó folyamatot, vagy újra kell indítani a rendszert.
Hiába indítom újra a gépet, feladatkezelő nem látja aktívnak. Próbáltam eltávolítani a programot, ccleanerrel törölni a bejegyzéseit, reg. adatait. Hiába. Thunderbird újratelepítése után ismét nem nyitható meg. Csak a hibaüzenetet kapom.
Járt már valaki hasonlóan?
Mi lenne a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest