- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
RRRRRRRRRRRRRobbanjon fel a tb, ha ilyeneket fog csinálni ezután....!
Küldeném a levelet. Azon már nem is bosszankodom, h nem lehet kikapcsolni azt abaromságot, h nyarvog a tárgysorért v a tartalomért, de most még az is volt, mind2. Erre micsinál az idiótája???? Megkérdezi, h nem felejtettem-e el a csatolmányt... És kattintás nélkül nem enged tovább... Ha minden emailnél ezt fogja nekem csinálni, halálkomolyn kinyírom.... Ráadásul milyen alapon kezdte el??? Én nem frissítettem. Automatikust meg elvből nem engedek.
De úgy látszik, ez egy ilyen nap, a safari is ma bolondult meg, de az amúgyis olyan ramaty, h ha elfogynak az ablakok, garantáltan kinyírom, azt már eldöntöttem. A tb-nek még van esélye...
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Mozilla Thunderbird
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Asztalos klub
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- MiniITX 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest