Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yaye

őstag

válasz Sil #567 üzenetére

Pont ezt nem értem, hogy miért nincs ilyen opció. Egyszerűen csak otthagyja a leveleket a fájlban, de nem ad arra lehetőséget a mezei usernek hogy kinyerje őket belőle. A tömörítéses opciókat megtaláltam, csak épp furcsállom, hogy ez az alaphelyzet, nem pedig az hogy egyből törli őket (elvégre a biztonságot elsősorban a szemetes kéne jelentse, a fájlban maradt másolatok már dupla óvatosság). Ha valamit mégis duplán védenék, akkor az sokkal inkább a szemetes lenne, na pont azt viszonyt tényleg lenullázza ürítéskor, nem értem én ezt... :F Már csak azért is furcsállom ezt a helypazarló alapállást, mert a TB egyik reklámozott előnye épp a kis mérete volt, meg az hogy akár pendrivera is lehet telepíteni és bárhová viheti az ember a levelezését, na ezt a filozófiát eléggé ütik a defaultban sokszáz megásra hízó mappafájlok. Na mindegy, majd ezentúl állítgatom ezt is... :(

Még egy kérdés: a tömörítés csak a fölöslegesen helyet foglaló, már törölt levelek kiirtását jelenti, vagy a megmaradó leveleken is végez valamilyen tömörítést?

Nabu: Ne írd le, inkább olvasd el még egyszer miket írok, illetve kérdezek... Akkor nem ismételnéd magad fölöslegesen.

Új hozzászólás Aktív témák