Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mutyi

senior tag

Sziasztok!
    A következő komplex problémával állok szemben.
    Egyik ügyfélnek a domainje felmondás alá került, így nem volt használható a levelezésük.
    Ezt a probléma orvosolva lett, viszont az irodában 4 gépből kettő gép esetében nem működik a levelezés továbbra sem Thunderbird alatt. IMAP típusú levelezésről van szó.
    Sok órányi játszadozás után a következőket tudom:
    A két említett gép esetében hiába uninstalláltam, hiába töröltem minden thunderbirdre vonatkozó dolgot, local-ból is és telepítettem újra, mindig ugyanazzal a hibával találkozok. Miután létrehozom a fiókot és az utolsó momentum,hogy befejezésre kattintok, akkor csatlakozik/leteszteli a beállított fiókot,hogy helyes-e.
    Felhasználói név/jelszó hibával nem jön létre a fiók.
    Na most oda-vissza alapon megcsináltam ezzel az email fiókkal azon a gépen a beállításokat, amelyiken működik más fiókkal is a Thunderbird. Ott azonnal jó lett ezzel a fiók beállításokkal is.
    Szintúgy a rossz gépen beállítottam a jó gépen levő fiókot, ami viszont nem ment.
    Csináltam flushdns-t is, nslookup-al ellenőriztem,hogy mit lát, de rendben vannak a dolgok.
    Egyértelműen Thunderbird + Windows probléma, de sehogy nem találom a megoldást. Tudom telepítsem újra ezt a két gépet. Ha más nem lesz,akkor ezt választom, de tele van minden speckó szoftverrel, nem szívesen durnám le őket.
    Valakinek ötlete?

Új hozzászólás Aktív témák