Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Új dizájn, régi ár: fülbemászó ajánlattal búcsúztatja a Samsung a telet
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
Hoppá, közben sikerült megcsinálni:
Csináltam új profile-t, és most a régi cuccokból csak a Mail mappa tartalmát másoltam be az új Mail-be. Így elvesztek ugyan az accountjaim, de azokat nem nagy ügy újra bepötyögni, és ami a fő, hogy a levelezés megvan...
Így utólag egyértelmű, hogy így kellett volna, meg lehet hogy megtévesztő is voltam, és azt lehetett hinni, hogy eleve így csináltam, dehát láma vagyok... sorry + THX
a magyar csomagot még mindig nem tom letölteni
(meg hol van rá link, mer' ez bassza a csőröm, fél óráig kerestem, és nem találtam...
)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- IT Megoldások és szolgáltatások
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

)