- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
válasz
localhost
üzenetére
Azt tudom, hogy hol van a szűrők opció!
Már napok óta azzal szopogatok.De ezekből az opciókból én nem tudok olyan szürőt csinálni, ami megfelelne annak az egyszerű feltételnek, hogy "Amennyiben az üzenet XY fiókból származik, áthelyezés az XY mappába". (Ahogy ez megoldott pl. Outlook Expressz-nél és társainál.)
Ahol én vagyok a címzett, ott tudok egy olyan TB szűrőt készíteni, hogy ha a "Címzett XY, áthelyezés...", - de ahol nem szerepelek láthatóan a címzettek között (levlista, undisclosed-recipient, stb.), ott nem tudom hogyan lehetne ezt az egyszerű problémát megoldani.
Semmi varázslás, túlvariálás nem kéne nekem, mindössze az az álmom, hogy a különböző e-mail címeimre érkező levelek egy-egy külön-külön mappába érkezzenek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest