Hirdetés
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chabee
tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Szia!
Megoldottam. Mivel a feketét nem lehetett tiltani, csak engedélyezni (amire egyébként nem csak a keret, hanem a lap maga is fekete lett), így a fehéret engedélyeztem és visszaváltott fehérre a privát ablak is. Remélem így marad!
A gyors választ/segítséget meg köszönöm szépen! -
Chabee
tag
Sziasztok!
A mai napon frissült a Firefox a 106-os verzióra. Innentől a Privát böngészés ablaka (kerete, témája) fekete lett az eddigi fehér helyett. Az oldalak rendesen jelennek meg, de ez a fekete keret rettentően zavar. Próbáltam turkálni a beállítások között, de nem találtam olyan opciót, hogy a Privát böngésző ablaka ne fekete hanem fehér legyen, mint a frissítés előtt. Létezik valami megoldás erre, vagy így jártam?
Előre is köszi a segítséget! -
Chabee
tag
Tisztelt Firefox Guruk!
Következő problémában szeretnék segítséget kérni! A Firefox címsorába begépelt címeket megjegyzi. A címsor végén lévő nyíllal ha lenyitom a listát ott megtalálhatóak. Hasznosságát nem kell ecsetelni, ami nincs a kedvencekbe az innen két kattintással el lehet érni, a kívánt cím begépelése helyett. DE! Az IE-rel ellentétbe nem a begépelés sorrendjében jegyzi meg a címeket, hanem valamiféle relevancia szerint. És most a kérdés: hogy és hol lehet azt beállítani, hogy ne relevancia szerint tartsa nyilván a begépelt címeket, hanem abban a sorrendben amiben begépeltük, vagy épp használatba vettük. (szóval úgy mint a IE)
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911