Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
luise178
tag
szasztok! olyan gondom van, hogy újratettem az oprendszert /win10 64bit/, és ezáltal ugye a böngészőt is. és valamiért a yahoo lett az alapértelmezett kereső. a beállításokban átrakom goggle-re, a lehetőségek közül törlöm is, de újraindítás után visszaáll yahoo-ra, mintha semmit nem csináltam volna? mit rontok el? hol lehet a hiba?
-
luise178
tag
szasztok!
nem tudom volt-e már szó róla de olyat csinál a firefox-om, hogy ha új lapot nyitok, (pl: ctrl+t) akkor nem egy üres oldal jelenik meg, hanem a yahoo.com oldal. nagyon idegesítő, hogy nem találom, hol tudom visszaállítani, é shogy hol tudom letiltani. otthon magyar ország -on minden jó, de amint kijövök külföldre, mindig bekavarnak a keresők. hiába mentem el, hogy a google legyen az alapértelmezett, amint újraindul, megvariálja. eddig a bing-et rakta be, most a yahoo-t.
az lenne a kérdésem, hogy lehet visszaállítani, majd ez a csereberét letiltani. nem akarom állandóan újratelepíteni a böngészőt.
előre is köszi a választ!
-
luise178
tag
szasztok!
nemtom volt-e már szó róla, de olyan gondom van, hogy mikor több ablakot nyitok meg, és nincs időm elolvasni, akkor a régi firefox tudott olyat, hogy felajánlotta, hogy elmenti a lapokat.
feltettem ezt a hyperszuper 4-est, és ez nem ajánja fel. hol tudom ezt a funkciót beáálitani, mert nem találtam meg magamtólköszi a helpet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- Lenovo V14 i5-1035G1 számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911