- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
zonusz #66117 üzenetére
Hát két dolgot megnézhetsz: a program tulajdonságai alatt a futtatás rendszergazdakén.
A másik a gépházban az alapértelmezett alkalmazások között nem állította-e át a rendszer valami másra?
Nyilván mindkét állítási lehetőség win alatt található. Mivel nem írtad milyen rendszeren használod a firefox-ot. -
Cs1csó
titán
válasz
zonusz #62591 üzenetére
Lehet valamelyik kiegészítő zavar be, próbáld ki letiltott kiegészítőkkel. Ha nem futtasd le ezt: AdwCleaner, Emsisoft EK, DrWebCureIt (lehet van valami a böngészőben ami bezavar)
Ha ezek nem válnak be akkor próbálj ki erre egy kiegészítőt:
- először állítsd alapra a nagyítást a beállításokban 100%-ra
- ezután telepíts egy kiegészítőt amivel beállítod a neked tetsző nagyítást:
- Zoom Page WE - ez egy ajánlott megbízható kiegészítő szerintem egy kicsit túl komplikált de van egy előnye, hogy tudja RESET-elni a korábbi beállításokat (van olyan kieg ami ezt nem tudja)
- Fixed Zoom - most ezt használom mert nagyon egyszerű csak egy funkciója van: 5%-os lépésekkel tudod az összes oldalra vonatkozóan kicsinyíteni vagy nagyítani az oldalakat én mindegyik oldalt 140%-osan használom. (sajnos a Firefox gyári léptetése nekem nem jó : 133% után 150% nekem az előbbi kicsi az utóbb már túl nagy)
- Zoom for Firefox - ez is egy alternatíva kicsit trükkös de ez is jótjsz
Passz, nálam nem így működik, remélhetőleg kapsz tanácsot de addig is az örök tanács ha valami anomáliát tapasztal az ember a böngészőjével kapcsolatban: futtasd le az AdwCleaner-t hátha talál valamit.
-
Kékes525
félisten
válasz
zonusz #53680 üzenetére
Néha én is tapasztaltam a régebbi verzióknál is. Akkor ctrl-shift-W -el bezártam az ablakokat és utána kiléptem. Ezután már rendesen indult. Ez olyan oldalaknál szokott, amelyek ablakokat dobálnak fel. Reklámblokkolóval ez megakadályozható. Például uBlock Origin.
(#53679) Kékes525
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Gyúrósok ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tesla topik
- Nintendo Switch 2
- Synology NAS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged