Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Microsoft Rewards
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
Vasinger!
üzenetére
Nekem sem sikerült kikapcsolni a víruskeresést... Bár engem annyira nem zavar.
Egyébként ha megnézed, amikor betölt a Vista, utána még nagyon "keres" valamit a HDD-n, nagyon használja. Ilyenkor Superfetchel, és ezért amikor megnyitsz rögtön valami progit, arra kicsit még várni kell. Win7-en azt mondják, hogy a Superfetch prioritásából eléggé visszavettek, alig lehet érezni, hogy dolgozik. Szóval ott elvileg már nincs ilyen.
De gondolom SSD-n se nagyon lehet észrevenni, mert baromi nagy az olvasási sebesség.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Vasinger!
üzenetére
Vista egyébként nekem gyorsabban jön be, mint anno az XP bár azóta vas is lett cserélve.
NOD-ra visszatérve, régebben nagyon sokat használtam, viszont minden vírusírtó és tűzfal hihetetlenül lelassítja a gépet és minden betöltést. Most úgy vagyok, hogy win tűzfal és ennyi. Ha valami gebasz van felteszek pár vírusírtót, spybotot és szépen végignézetem a rendszert alaposan. Nem szeretem, ha folyamatosan lassú a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911