Hirdetés
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KAMI911
üzenetére
Világos, azért kezdtem a mondandómat azzal,
Ha jönnek a reklámok...
. Azt nyilván én sem gondolom, hogy bárki keyloggerként akarja használni a böngészőt, és mindent elad amit oda beírsz. Felhasználóneveket és jelszavakat egyébként sem mentek soha és sehova, az meg, hogy esetleg a keresési előzményeimet, esetleg a látogatott oldalaim címét eladja, hát legyen vele boldog, én ezeket nem titkolom. Ha emiatt fog talpon maradni a Mozilla, akkor egye fene, ennyivel hozzájárulok. Az a része viszont sokkal jobban zavarna a dolognak, ha tényleg böngészőbe épülve kapnánk majd reklámokat, akkor biztosan más alternatívát keresnék az FF helyett. De mivel egyelőre minden csak találgatás, így használom én is ahogy eddig, aztán a többit majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Autós topik
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Ford topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- (ÚJSZERŰ/GARANCIÁS) MSI GeForce RTX 3080 SUPRIM X 10GB GDDR6X VIDEOKÁRTYA
- 27% - NZXT Kraken 120 vízhűtés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest