- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Motion_Blur #45083 üzenetére
Szia, ezt valami kiegészítő csinálhatja, mert nekem szó nélkül megy az arukereso https-en.
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Bjørgersson #44890 üzenetére
-
-
-
-
Greasemonkey-val biztosan, csak legyen aki megírja a scriptet hozzá. Én olyanra használom, hogy itt a lapcsaládon minden fórumra mutató linket az itcafe-n keresztül nyisson meg. Tehát ha hozzászólásban van másik fórumposztra mutató link, az mindenképpen az itcafe fórumon nyílik meg nekem, függetlenül attól, hogy eredetileg prohardver, logout, gamepod, vagy akármi volt a linkben.
Nagyjából a Te elképzelésed is hasonló, csupán a találati linkek célját kellene scripttel módosítani.
szerk.:
Közben előttem kaptál is egy választ, azzal csupán annyi pici gond van - ha jól sejtem -, hogy ehhez be kell jelentkezz a gugliba, vagy pedig minden alkalommal külön be kell állítsd. Ha tévednék, akkor elnézést. -
-
válasz
kirusz1 #44538 üzenetére
Szia, saját gépen futtatnád a böngészőt, vagy esetleg valami céges masina? Rendszergazdai jogkörrel vagy bejelentkezve? Van elegendő szabad lemezterület? Lapozófile nincs letiltva?
szerk.:
SP3-mas XP? Elég régi hibának tűnik, mindenképpen SP3 előttinek.
https://support.microsoft.com/en-us/kb/888413Mellesleg ez nem Firefox probléma.
-
-
Köszönöm a kiegészítést, VGA-hoz annyit, hogy annak akkor már nagyon régi konfignak kell legyen, az előző notim egy 11 éves FuSi gép volt, 64MB-os integrált VGA-val, de azt is fel lehetett tenni 720p-re biztosan, az persze másik kérdés, hogy diavetítés volt amit ott művelt. Jelenleg Lenovo T500-am van, szintén integrált Intel GMA VGA-val, ezen az 1080p is jól megy, próbáltam a 4K-t is, de az már nem ennek való. Mondjuk amennyit én YouTube-ozok...
Én EZT még sosem telepítettem, az biztos! Most sincs fent ilyenem, már pedig a YouTube flash-el játszik le, ez a videóra nyomott jobb klikkel rögtön kiderül.
-
válasz
IstvánLászló #44486 üzenetére
Letölteni, telepíteni...
https://get.adobe.com/shockwave/Nekem csak előbbi van fent, bár vannak akik flash player-t használják.
https://get.adobe.com/flashplayer/Illetve korábban használtam Flash Player Extended Support Release-t is.
http://www.adobe.com/hu/products/flashplayer/distribution3.html -
válasz
IstvánLászló #44478 üzenetére
Szia!
Shockwave / Flash player van telepítve?
-
Folyamatos bővítés alatt áll.
-
válasz
Dhampir #44317 üzenetére
Szerintem igen. Próbáld meg levakarni a flash-t, és tedd fel ezt a verziót.
Extended Support Release - Flash Player 18.0.0.228
Windows -> Plugin-based browsers -> All supported languages
-
-
-
-
Portable Firefox ESR 38.3.0, meg van nyitva a routerem admin felülete, a torrent remote webui, a "mag", három fülön a fórum, és most nyitottam mellé 8 youtube fület, mindegyiken elindítottam a videót, de nem omlott össze semmi, bezártam a füleket, és írok.
-
Akkor próbáld meg egy Firefox ESR, Portable Edition-al, szűz profillal, hogy abban is ilyen-e.
-
Páromnak szokott lenni néha ilyen, de az nem Firefox, hanem Facebook hiba, mert olyankor ha átül az én gépem elé, itt is ugyanez van, ugyanakkor ha másik Facebook fiókba lép be ugyanarról a gépről, az már jó. Aztán ahogy jön, úgy el is múlik, de volt már amikor 1 napig is ilyen volt.
-
-
-
-
-
Én még csak nem is telepítek, Portable Firefox ESR-t használok, az is teljes értékű böngésző.
-
válasz
vaakuum #44243 üzenetére
Én nem gondolnám, hogy ez Firefox hiba, szintén Portable ESR-t használok, tökéletesen működik benne a funkció. Én soha sem jegyeztetek meg semmilyen felhasználónevet, sem jelszót, semmilyen programmal. Párom viszont használja ezt a funkciót a saját gépén, de mindkét helyen úgy működik az FF, ahogy kell.
Szerintem ezt valami egyéb biztonsági szoftver, vagy windows tweaker, stb... csinálja nálad.
-
-
válasz
vaakuum #44215 üzenetére
- Antivirus programod van telepítve? Definíciós adatbázis frissül benne?
- Esetleg Anti-Malware scan?Ez mindenképpen valami ilyen jellegű hiba lesz, és nem Firefox probléma.
-
válasz
headhunter #44211 üzenetére
Bár sosem próbáltam, de ezt én kétlem. Az sqlite file egy adatbázis, tehát abban táblázatszerűen vannak a különböző adatok, nem pedig egy tömörített állomány, ahonnan ki lehetne szedni a html, vagy a json file-t. Legfeljebb szerkeszteni, böngészni tudod azt.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
spammer #44137 üzenetére
Köszönöm az ötletet, azt valahol sejtettem, GM-hez van ilyen, majd utánanézek, de azzal nem akarok senkit fárasztani, hogy írja meg miattam. Ha van van, ha nincs akkor meg így jártam. Másrészről nem tudom, hogy csak emiatt akarok-e egyáltalán GM-et feltenni, mert egyébként nincsen rá szükségem.
-
Üdv!
Tudtok olyan plugint, ami automatikusan cseréli az url-t a címsorban, vagy esetleg annak egy darabját? Arra gondolok, hogy én itcafe fórumot használok, és szeretném ha a fórumposztokban található prohardver-es vagy logout-os, esetleg gamepod-os, stb... linkek mind itcafe-n nyílnának meg. Az előbb próbáltam egy "url swap" nevezetűt, de sajnos nem automatikus, mindig a jobb alsó sarokban kellett klikkelgetni az ikonjára, és úgy töltötte újra az oldalt itcafe kezdettel.
-
-
válasz
RedCactus #44035 üzenetére
Esetleg Safe módban, letiltott kiegészítőkkel?
Próbáld meg az ESR verziót.
http://portableapps.com/apps/internet/firefox-portable-esr -
-
-
Nyugi, össze ne vesszetek!
-
Szia!
Igen láttam, csak aztán elfelejtettem válaszolni rá, ezért elnézést kérek!
De figyelem folyamatosan a topikot is, így láttam itt is a kérdést.
Én sem tudom mitől lehet, de első körben uninstallálnám a Firefox-ot, a Flash Player-t, majd törölni a Firefox profilt is, és minden egyéb maradványát a gépről, aztán csinálnék egy szűz telepítést.
Bár mindezt talán megspórolhatod, ha letöltesz egy Portable ESR Firefox-ot, beállítod azt, és meglátod az is csinálja-e.
-
válasz
kensin #43826 üzenetére
Nem tudom nem használom az említett lejátszót. De sokkal inkább lenne érdemes utánajárni egy másik drivernek, lehet az akár egy régebbi darab is, amivel normálisan működik, mint mindenhol letiltani adott funkciót, hisz alapjában véve ez egy hasznos dolog, ha jól működik.
De ez már nem ide tartozik, szerintem érdeklődj a Windows 10 topikban, vagy ha van a videó kártyádnak saját témája, akkor ott is.
-
válasz
kensin #43824 üzenetére
Ha visszakapcsolod, vélhetően ismét rossz lesz.
A lényege az, hogy bekapcsolt hardveres gyorsítás esetén bizonyos grafikai megjelenítési feladatokat, számításokat, a központi processzor helyett a videó kártyán lévő grafikus chip végzi el, ami erre lett kihegyezve, sajátos utasításkészlettel, lényegesen nagyobb ilyen irányú teljesítménnyel.
Ugyanakkor ha probléma van a video driver-el, ami sejtésem szerint nálad a DirectX-el nem jön össze 100%-osan, akkor az alkalmazások és a grafikus chip közti kommunikációs hiba miatt, efféle megjelenítési problémák léphetnek fel.
-
-
-
válasz
kensin #43818 üzenetére
Csináld meg ezeket, és próbáld meg így!
C:\Windows\System32\Macromed\Flash\mms.cfg file-ban a ProtectedMode értéke legyen 0.
Aztán valahol egy flash videóra jobb klikk, majd a Settings részben vedd ki a pipát a gyorsítás előől.
Firefox-ban Beállítások -> Speciális -> Hardveres gyorsítás használata, ha lehetséges szintén kapcsold ki.
Firefox restart, próba...
-
-
válasz
AMD Power #43806 üzenetére
Köszönjük, hogy (így) elmondtad, bár még lehetett volna itt-ott cifrázni!
Egyébként én is szívtam a flash player-el pár hete, aztán a Firefox-hoz hasonlóan abból is az ESR verziót tettem fel, azóta hibátlan. Annyi van, hogy hetente egyszer-kétszer feldobja az ablakot, hogy van frissítés, azt nem engedem telepíteni neki, mert feltehetően akkor rátenni a 18-as sima verziót, vagy hol is tart most... Ki kellene kapcsolni a frissítés keresést a flashben, csak lusta vagyok rá.
-
Szia!
A lényeg le van írva a weboldalán is, ez egy webfejlesztői eszközökkel, tesztlehetőségekkel bővített változat. Ha nem ilyenekkel foglalkozol a munkád vagy a hobby-d kapcsán, akkor szerintem nem kell neked!
-
A Tor Browser is Firefox.
-
-
válasz
kranazoli #43673 üzenetére
Szia!
Esetleg ezek?
https://addons.mozilla.org/de/firefox/addon/fastest-search/
https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/findbar-tweak/Egyiket sem próbáltam, de valami ilyesmiről írnak...
"Find in All Tabs" tool"
-
-
-
-
A linket azért adtam, hogy tudd mivel állsz szemben, nem konkrét programot akartam ajánlani vele. Ha önállóan nem tudod megoldani, javaslom nézz körül itt a fórumon anti malware, és/vagy antivirus topikok ügyében (kereső ad néhányat), és kérdezz rá azokban, mert ez nem Firefox probléma.
(#43631) TXT
Szívesen!
-
-
-
válasz
keszegduda #43622 üzenetére
Bár a linkelt válaszom nem neked szólt, de sebaj, szívesen!
-
-
-
válasz
Fandango #43589 üzenetére
Akkor épp az indexet olvastam, és az elsőt linkeltem amire ráakadtam, azt meg már csak később néztem, hogy az abban lévő link is ide mutat vissza. De egyébként nincs ilyen kötelezettségünk nekünk se, ez szerencsére nem olyan mint a Telekom fóruma, hogy ha leírod, hogy DIGI, vagy UPC, akkor kimoderálják a hsz-ed, szinte szövegkörnyezettől függetlenül.
Témára visszatérve, én is feltettem a 38.1.1 ESR Portable verziót, és ebben már ha megnyitom a Súgó -> Firefox névjegye menüt, akkor nincs frissítések keresése gomb, hanem azonnal keresi is a frissítést.
-
Jaj basszus, ennek sikerült felülni, bizonyára felületesen olvastam, és a második pont szúrt szemet elsőként, hogy le vannak tiltva a Java bővítményei, mert sebezhetőek, erre írtam válaszul, hogy frissítse.
Mondjuk ez is ráfér, bajt nem csinál vele, igaz nem is oldja meg az eredeti problémát.
-
-
-
Esetleg meg lehet még próbálni az ESR Flash Player-el is.
Extended Support Release - Flash Player 13.0.0.309
Windows -> Plugin-based browsers
-
-
-
Ez megint valami Windows 10 policy-vel lesz szerintem összefüggésben...
-
Esetleg a profile manager-ben törlöd a profilodat.
firefox.exe -P
https://support.mozilla.org/en-US/kb/profile-manager-create-and-remove-firefox-profiles
-
-
No majd meglátjuk, eddig nekem megy minden, de majd próbálom észben tartani, és ha nem megy valami akkor gondolok erre is.
DJ. Ru$y, facebook-ot körülbelül havonta egyszer nézem meg, 5 percre, és kilépéskor mindig felfüggesztem a fiókot, annyira nem érdekel. Majd valahogy túlélem.
-
Ez megvolt már?
Ezzel aztán felpörög a Firefox
Egy nemrég fejlesztett „Tracking Protection” funkció bekapcsolásával nem csak a böngészés sebessége nő, hanem a felhasználókövetés is visszaszorítható.
-
Esetleg ez?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest