Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo #12192 üzenetére
Télleg bugos. Index.hut be se tölti. :S Safe modeban.
-
WonderCSabo
félisten
Most mindenki a foci VBről beszél. Ismeritek a VBs personákat? 32 db., minden csapat színeiben. Pofásak.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
FoxiestFox #12156 üzenetére
Más böngészőben jó? FF csökkentett módban?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
FoxiestFox #12153 üzenetére
Próbáld meg ezt.
Steelmanus: Elég sok mindenhez kell a Java, egy gépen gyak. nélkülözhetetlen. De WMP pluginhoz szükségtelen.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #12148 üzenetére
1. A WMP plugin magában is elfut, a JS szabályzók csak extra featurek, nem szükségesek, nem is használják sehol.
2. A JavaScript és a Java 2 totál más dolog, semmi közük egymáshoz. A JS-t a böngésző belső JS motorja kezeli, nem kell hozzá semmilyen plugin.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
pukkancska #12120 üzenetére
Mozilla Weave, szinkronizálja a kettő között, csak hozzáadja, nem tölri. Pontosan azt állítasz be neki, amit szeretnél.
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
válasz
egykori #12096 üzenetére
Milyen Windows ez? Nekem nem jött ilyen. A nevéből sztem a Windows Search-el lehet kapcsolatban. Azt tippelem, hogy a Searchel tudsz majd az FF előzményekben is keresni. Ami hasznos is lehet, bár így hirtelen nem tom mire. Azt sem értem miért extension, miért nem plugin, legalább az extensiont könnyebb törölni/letiltani.
-
WonderCSabo
félisten
Rákattint a tálcán a hangszóró ikonra, feljön egy popup, rákattint a Keverő linkre benne. Itt feljön egy újabb ablak, amiben minden alkalmazás hangszintjét lehet szabályozni. Az alkalmazás bezárása esetén is megjegyzi a Win7 ezt a beállítást. (Ha az utóbbi ablakban nem jelenik meg az FF, ha meg is van nyitva a böngésző, akkor indítson el egy videót a böngészőben)
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
válasz
ngabor2 #12077 üzenetére
Nem gond, szívesen válaszoltam.
Egyébként PazsitZvel értek egyet.
Jazz: Nemrég tárgyaltuk ezt a Milyen program ami... topikban, keress rá! Egyébként a Silverlightot direkt úgy írták meg, hogy ne nagyon lehessen videókat letölteni, csak megtekinteni. Épp ezért használja a jelenleg nem túl elterjedt technológiát az RTL Klub és az MTV is.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #12065 üzenetére
No problemo.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #12059 üzenetére
Tudom, hogy az Adobe termékei mind tele vannak biztonsági hibával, meg szarok, de nekem jó lesz a Reader.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
cellpeti #12043 üzenetére
Régebbi kiegészítők letöltése, telepítése
Nem lesz, a FF betartja a funkcióját, és nem rak be mindenféle egyéb dolgot a böngészőbe. Csak jönnének már gyorsabban az új verziók.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Clapaucius #12025 üzenetére
Pedig annak a fájlnak ott kell lennie, mindig ott van. Nálam is.
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
válasz
HZoli87 #12007 üzenetére
Azta mindenségit, ez nagyon pofásan néz ki!
Eddig csak ezeket a koncepteket ismertem, ezek még kezdetlegesebbek.
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #11957 üzenetére
Semmi gond, nem is tévedtél sokat, az RC valszeg == final.
Csak a neve más.
-
WonderCSabo
félisten
Én, ha a helyedben lennék, a jelenlegi FF-ra csak akkor térnék át, ha sok kiegészítőre szükségem lenne. Egyébként megvárnám a 4.0-át milyen lesz.
OFF: Ránéztél már a dekóderre?
HZoli87: Igen, itt is olvastuk az ITcafén. De nem győzőm hangsúlyozni, hogy x64-es FF eddig is volt, most lesz végre hivatalos build is. Bár nem sok értelme van, pluginek nincsenek nagyon x64 alá, főleg Windowson.
Steelmanus: Tuti? Jún. 1-re van tervezve, a hivatalos oldal még a 3.6.3-at jelzi.
Szerk.: RC lesz az.
-
WonderCSabo
félisten
Új release időpontok:
Firefox 3.6.4 Final June 1
Firefox 4.0 Beta 1 June 24 (tentative)
Firefox 4.0 RC 1 October (tentative) -
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #11878 üzenetére
Ez télleg fura. Teljes képernyőn mintha egész mást játszana le, picit megakad, mintha máshonnan töltené be, amikor kilépsz, akkor nem onnan folytatja. És a lényeg: fele annyit fogyaszt, mint amikor nincs teljes képernyőn. Ja és a Youtube szerint a teljes képernyő nem is támogatott...
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #11884 üzenetére
Jajj, nem, nem.
Amint írtam, a jelenleg futó 3.7 fejlesztői változat gyakorlatilag a 4.0 előzetese. A nemsokára megjelenő 3.6.4-ben csak egy újdonság lesz: a pluginek különválasztása. Ezenkívül csak foltozásokat raknak bele, u.a. lesz, mint a 3.6.3. A 4.0 első bétája júniusban jön majd, a Mozillát ismerve örüljünk majd, ha 30-án kijön...
Hasaggymeg: Nem, nem kell csökkentett módban használni, ez afféle teszt lehetőség. Ez azt jelenti, hogy vmi kieged, vagy beállításod összeakadt. Ha használsz kiegeket, egyenként tiltsd le őket, hogy kiderüljön melyikkel van gubanc. Ha nincs kieged, akkor rakd újra a FF-ot clean reinstallal, előtte persze mentsd le a profilodat.
lakisoft: Az oldalt lévő keresőboxban, vagy a címsorban?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #11880 üzenetére
Vidd alulra az egeret, és nézd meg a lejátszó vezérlési elemeit. Ez a FFos beépített, nem a Yotubeos.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #11878 üzenetére
Nem lesz 3.7, de a nightly buildek egyelőre még mindig 3.7 alatt jönnek ki. A teljes ablakon egész más vmiért a lejátszás, nézd csak meg a lejátszó eszköztárat.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #11876 üzenetére
Remekül megy, de zabálja a procit, mint az állat, szóval mégsem megy olyan remekül.
A 4.0-ban is csak a Jetpack addonok kezelése lesz más (nem kell újraindítani), szóval ez a build kiterjesztések szempontjából u.a., mint a 3.6.4.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #11874 üzenetére
Nem. A FF nem hivatalos 64 bites verzióit egyszerűen csak lefordítják 64 bitesre, és az ideiglenes nevet adják neki (FF-nél az éppen fejlesztett verzió neve mindig Minefield). A VP8-as verziót még biztos nem fordították le 64 bitre, hiszen tegnap előtt jött ki. A logó meg a nem hivatalos FF logó. Csak a Mozilla használhatja a FF nevet és a rókás logót, ezek le vannak védve.
-
WonderCSabo
félisten
Kipróbáltam a WebM Enabled FF 3.7a4-et, és örömmel konstatáltam, hogy nem csak a WebM-et támogatja, hanem a W7 tálca betekintés és a Jump List is tökéletes benne, nem bugos.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Hasaggymeg #11867 üzenetére
Akkor nem lényeges, ha nem ismered, ez egy kiterjesztés. Próbáld ki az FF csökkentett módot. Ne a Windows csökkentett módot, a FF csökkentett módot.
silver star: Annak lassú akinek lassú a netje. Nem kell semmit se buherálni, alapból is van olyan gyors mint a Chrome, FasterFoxszal még gyorsabb is. Web kiszolgálók a szerverek, ahonnan letöltöd a tartalmakat (pl. a honlapokat). A Turbó módban előre letölti a honlapon lévő hivatkozásokat (azaz a honlapokat, amikre ezek mutatnak), így megterheli a kiszolgálókat is, meg a te netedet és routeredet is. Persze a routerednek nem nagyon fog ártani a dolog, ellenben ha sok ember használja a Turbót, elég gyorsan taccsra lehet vágni egy szervert. De megnyugtatlak: nem használja olyan sok ember.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
scope2007 #11859 üzenetére
Nincs mit!
silver star: Ezek a PCFórumék eléggé durva híreket hoznak le, talán ezt így kijelenteni felelőtlenség, az ITCafé sem ír ilyen híreket. Az tény, hogy a Mozilla egy ideje állandóan csúszik a fejlesztéssel, nem igazán mutat újat. Ettől függetlenül a FF funkcionalitásban egyáltalán nem marad le egy böngészőtől sem, az indulási sebessége sajna gyatra, de az oldalakat gyorsan tölti be. A 4-es verzió nagyon ígéretesnek tűnik, sztem várjunk az ilyen kijelentésekkel, mielőtt az kijönne. Az IE9-et nem tudom miért ajnározzák a cikkben ennyire, egyelőre nem sokat tudunk róla, csak hogy raknak bele HTML5 támogatást. (Ami ugye a FF-ban elég régóta van). Az Operára annyira sokan térnek át, hogy folyamatosan csökken a használtsága...
Hasaggymeg: Ez fura. Nincs fenn Adblock? Próbáltad FF csökkentett módban?
pigatt: Én csak sima Flashgotot ismerek.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
anri-ur #11841 üzenetére
Asszed ha egy kieget nem hajlandó felrakni, akkor egy külön progit felfog?
(Már ha nincs fenn) Egyébként is, ezzel az a baj, hogy nem a FF bezárásakor törli, hanem csak manuálisan)
silver star: Nem tudom miért izgultál, a legnépszerűbb addonok már nagyon régóta megvannak, és mennek a legújabb verzióval is, túléltek jó sok FF verzióváltást.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
#27441408 #11836 üzenetére
Persze, hogy jó lesz, esetleg nightly tester toolsal kell felrakni, vagy megvárni a frissítést.
"Opera pedig a browser-ballot bevezetése óta már a százmilliomodik felhasználót is meghódította"
Ez ritka nagy fasság, az Operának vissza fele sült el a ballot, azóta csak csökkent a használtsága...
bigdigit: Mégis milyen sípoló hangot ad ki? Vmi venti, vagy a kis hangszóró?
scope2007: Nem csak a könyvjelzőid, hanem az előzményeid is benne vannak. Valóban nagyon jó kieg, nem is értem, ez a funkció miért nincs benne alapból.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest