- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
headhunter #20134 üzenetére
Igen, lementik PDF-ben. A többit nem tudom, próbáld ki, pár perc az egész.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
headhunter #20124 üzenetére
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Az Azure API landolt mozilla-centralon
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #20059 üzenetére
Azért szörnyű, hogy még Firefoxhoz is user agent spoofing kell. Opera meg még ezerszer rosszabb helyzetben van.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #20056 üzenetére
Mindkettő működik 5.0-val. Egyébként igen, jól emlékszel.
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Július 5-én, a Firefox JavaScript motor kiegészítése, a TypeInference landolni fog!
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
Az első hszben vannak összegyűjtve ezek az írások. De asszem szinte az összes ott van a blogomban is.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo #20042 üzenetére
Frissítve. Ha találtok még hibát bhol az első hszben, szóljatok!
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
válasz
robotjatek #20009 üzenetére
Mert felesleges, csak veszi el a helyet.
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
A http:// eltűnik a címsorból. (a többi prefix mint az ftp, https megmaradnak)
Kép forrása.
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Nemsokára újabb nagy memóriaéhség-csökkentés érkezik a Firefox trunk-ba!
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek
Jennifer Boriss bejegyzése a Firefox Új fül oldaláról.
-
WonderCSabo
félisten
Az első hszben frissítettem a Kiterjesztések kompatibilitására vonatkozó részt. Itt olvasható, nemsokára az első hszben is ez lesz.
-
WonderCSabo
félisten
Mozilla.fsf.hu-n van pár cikk a frissen megjelent Fx5-el kapcsolatban.
Illetve akit érdekel, webfejlesztői szempontból az Fx5 újdonságai.
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Újabb try build érhető el az új Letöltés kezelő kipróbálásra.
(a szám az aktív letöltéseket jelzi, a külső kör, hogy mennyit töltött már le százalékban, a kör zöld ha tölt, sárga ha pause, szürke ha nincs letöltés)
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Kiadási megjegyzések:
CSS animációk támogatása
A Do-Not-Track fejléc beállítása egy jobban látható helyen van ezentúl
Az üresjáratban lévő HTTP kapcsolat finomhangolva a jobb teljesítmény érdekében
Továbbfejlesztett canvas, JavaScript, memória és hálózatkezelési teljesítmény
Továbbfejlesztések a HTML5, XHR, MathML, SMIL, és canvas szabványokhoz
A helyesírás-ellenőrzés javítva pár nyelven
A Linux asztali integráció tökéletesítve
A WebGL tartalmak többé nem tudnak más domének textúráit betölteni (biztonság)
A háttérben lévő füleken a setTimeout és setInterval 1000ms-re csökkentve a teljesítmény javítása érdekében
Néhány stabilitási hiba javítva
Néhány biztonsági hiba javítva -
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #19927 üzenetére
Csak az SL plugin kell SL-hez.
SymbianOS: Ha ez marad a végleges (és valszeg marad), akkor nem fog frissíteni.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #19925 üzenetére
Sztem a wmpfirefoxplugin.exe nem felel a SL videó lejátszásáért.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #19923 üzenetére
Nem tudom, ez érdekes.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #19919 üzenetére
Oda van írva, hogy HTML5 Extension... Ez a HTML5 <video> taggel beágyazott videókhoz való. Pl. itt a bal oldaliak.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #19911 üzenetére
Silverlight? Az hogy jön ide? MTV, RTL most pl.
Krisztián: 40? Az nagyon sok. Átlagosan pár %-nak kell lennie.
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo #19899 üzenetére
Hmm, most vettem észre, hogy az MS mégis frissítette a kieget, 1.02-es verzió a legújabb, ami április 15-én jött ki. Sajnos arról nincs infó (én nem találtam), hogy a leaket javították-e.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #19898 üzenetére
Nincs mit. Kár, pedig jó lenne ez a kieg, de nem is működik teljesen jól (bizonyos videókat nem játszik le), meg ugye leakes is. És nem is frissítik - sajnos jól gondoltam, tisztán egy egyszeri MS marketingfogás az egész.
-
WonderCSabo
félisten
Ezeket ezek a külső programok telepítették, ne Te magad, ezért nem lehet őket eltávolítani. Vagy a Firefox telepítési vagy a program mappájába települtek, onnan kell manuálisan eltávolítani őket - ha pedig használni akarod őket, frissíteni, vagy kikapcsolni a kompatibilitás-ellenőrzést. Részletek az első hszben.
-
-
WonderCSabo
félisten
Ez nem e-mail klienst jelent, mint a TB... Ezzel a cuccal csak megerősített e-mail címmel lehet majd bejelentkezni oldalakra.
A Firefox-ban sosem lesz e-mail kliens. Régen a Mozillában volt, és azt a programot szedték szét Firefox-ra és Thunderbird-re. A SeaMonkey-ban van benne mindkettő.
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
A tab animations elvileg a Firefox 6-ban lesz benne. További infók a Firefox 6 feature-eiről itt.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #19884 üzenetére
A hivatalos GM elvileg csak a release verziókat támogatja, a nem hivatalos csak a bétákat. (ettől függetlenül mehet vele Aurora, Nightly is, de nem feltétlenül)
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #19882 üzenetére
dqdb nem ezt a userjs-t módosította tudtommal, hanem a Youtube Embed HD-t. A YousableTubeFix konfigjában lehet beállítani a wmode-ot - fogaskerék ikon a videók alatt.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #19870 üzenetére
A YousableTube -ban lehet állítgatni a Flash wmode-ját. Ha azt rossz opcióra állítod, akkor lehet, hogy kilövi a GPU gyorsítást.
ViiiiktorOC: Ha továbbra sem tetszenek a betűk, kikapcsolhatod a hardveres gyorsítást (pontosabban a hardveresen gyorsított renderelést, a gyorsított réteg kompozíciót nem kell), és a régifajta betűket kapod.
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
válasz
huskydog17 #19835 üzenetére
Látom nem jött le a lényeg... Mindegy. Nem tudom miért véded ennyire őket, de elnézést kérek a leidiótázás miatt - mindenesetre az ilyen húzásuk nem helyes.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
huskydog17 #19833 üzenetére
Nem ismerem az oldalt, de ez a húzásuk hülyeség volt. (Sajnos általában sok IT oldal teszi ezt, de az ITCafé pl. nem. Pedig már nem is egyszer hívta fel a Mozilla release engineering team-je erre a figyelmet.)
Egyébként ha minden jól megy, 21-én jelenik meg. Órára pontosan nem tudom, de általában PDT szerint 19:00-kor szokott.
Ipon, PCFórum, SG - ezek mind no komment.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
huskydog17 #19831 üzenetére
Az a cucc lesz valszeg a végleges verzió, de még nem jelent meg, még tesztelik. A ComputerBase munkatársai nagyon rosszul teszik (a sok más idióta IT lappal együtt), hogy hivatalos megjelenés előtt raknak ki verziókat.
Duplicon: Valószínűleg igen, de még nem jelent meg hivatalosan. Akkor jelenik meg hivatalosan, ha a gefirefox.com -on az 5-ös jön be.
Légy szíves ne linkelj a mozilla kiegyensúlyozatlan ftp szervereire! Ha sokan ráugranak a linkekre, taccsra vághatja a szervert. Használj helyette http-t. -
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Andreas Gal bejegyzése a pdf.js-ről. A Firefox a jövőben saját PDF rendererrel fog rendelkezni, ami JS-el és HTML5-el jeleníti meg a PDF fájlokat!
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Frissült az Electrolysis Wiki oldala. (Közben folyamatosan érkeznek a patchek is, de ezekről nem látom értelmét híreket posztolni.)
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #19816 üzenetére
Az a cikk eléggé másról szól: az MS szerint a WebGL szabvány a formájából eredendően biztonsági hibás, ezért nem támogatják.
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Súlyos biztonsági hiba a Firefox 4 WebGL implementációjában, Fx5-ben már javítva van.
A tab mozgatás animálás landolt ux branchen. Ki tudja mikor landol trunkon... -
WonderCSabo
félisten
válasz
#40835072 #19808 üzenetére
Passz, de ha már itt vagy, screenshotot mutathattál volna.
Más:
Most olvastam, hogy az Adblock is szinkronizálja a szűrőinket Firefox Sync-kel.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest