Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- MIUI / HyperOS topik
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Macrodroid
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Például: en.savefrom.net
Ez működik webről is, nem muszáj addont felrakni.„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
spammer
veterán
-
spammer
veterán
válasz gyulank #43076 üzenetére
Kikapcsoltam az addont, nekem is fehér lap jön, mivel a böngésző meg akarja nyitni a címet, de nálam nincs beépített pdf megjelenítő, ezért a helyette automatikusan letöltötte a fájlt. Biztos, hogy nálad nem töltötte le a beállított letöltési könyvtárba?
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
spammer
veterán
válasz gyulank #43073 üzenetére
google redirect rewrite remover
Azért nincs direkt link a pdf-re, mert a gugli minden linket átirányításos linkként jelenít meg, ezért olyan a te linked is, amilyen (guglis url).
Ha a fenti addont felrakod, akkor az átalakítja a linkeket direkt linkre, így a jobb klikk mentés másként is működik, és a jobb klikk hivatkozás másolása sem ilyen ronda, hosszú, guglis linket másol ki, hanem a direkt linket.
szerk: nem használok beépített pdf megjelenítőt, szóval nálam bal klikkre is azonnal letölti a pdf-et.
szerk2: egyébként a konkrét esetedtől függetlenül szerintem ajánlott felrakni a fenti addont.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz Bjørgersson #43030 üzenetére
Stylish/userstyle ?
-
spammer
veterán
Ja, egy "light" verzió jó lenne. Nem is értem, ha egyszer valami moduláris, akkor mi a francnak erőltetnek bele mindent alapból, hogy utána csak pucolgatni kelljen. Jó lenne, ha észhez térnének már. Bár ez nem csak a Mozillára vonatkozik, más fejlesztők/gyártók is gyakran beleesnek ebbe a hibába.
-
spammer
veterán
válasz spammer #42749 üzenetére
Kikapcsoltam a userstyle-t, alaphelyzetbe állítottam a toolbarokat, és ugyan nem volt ott sem az ikonja (már), de mégis eltűnt végre a könyvjelzők közül is. Amúgy a toolbar ikonok közül kell törölni elvileg (jobb klikk) és csak utána tűnik el a könyvjelzők közül. Zseniális. Igyekszik a Mozilla szétcseszni a böngészőt úgy látom, remélem, hogy legközelebb valami gagyi keresős toolbart integrálnak, mint amik régen az IE böngészőkbe kerültek be. Inkább foglalkoznának a fontosabb/hasznosabb dolgokkal az ilyen hülyeségek helyett.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz EmptyParadox #42746 üzenetére
A parse-on-load nem volt false, minden más igen. Hiába állítottam mindent false-ra, írtam át, működni már ugyan nem működik, de a könyvjelzők listájában ott a "View Pocket List" ikon, illetve gyakorlatilag könyvjelző, ami nem tűnik el. No mindegy, azt majd kigyomlálom a css-ben.
Baromira nem szeretem az ilyet, remélem ebből nem lesz tendencia, mert akkor kukázom ezt a böngészőt is. Azért vannak a rohadt addonok, hogy ha valakinek kell valami, akkor feltegye magának. Nekem alapból ne integráljanak bele minden szart.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Gratulálok a Mozillának, hogy muszáj volt nekik ezt a szar Pocketet integrálni a böngészőbe. Most gyomlálhatom ki a könyvjelzők közül, mert természetesen hiába kapcsolom ki about:config-ban, cseszik onnan kipucolni az ikonját. *sóhaj*
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz sz.balazs.95 #42727 üzenetére
és (#42725) adsl
Userstyle-lal lehet cserélni. Stylish addon + a userstyles.org oldalán kell keresgélni. Talán még addon is tudja cserélni, de ilyet nem használtam, szóval passz. Aki ügyes, az megcsinálja magának a userstyle-t/ikont hozzá.
-
spammer
veterán
válasz ReezerAble #42710 üzenetére
A monitornak nem lehet hozzá köze, szóval router vagy AVG lesz a probléma szerintem. Próbáld ki másik gépről is, ha tudod. Ha másik gépen működik, akkor a routert ki lehet zárni. Esetleg kapcsold ki teljesen az AVG-t, indítsd is újra a gépet és próba úgy.
-
spammer
veterán
válasz ReezerAble #42708 üzenetére
Antivírus, esetleg tűzfal? Router van? Volt újraindítva (esetleg áramtalanítva mondjuk 1 percre)?
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz kiskacz #42690 üzenetére
Lehet, hogy én vagyok értetlen, de szerintem egy kicsit pontosabban fogalmazd meg, mert számomra nem világos:
Tehát van 6-8 url-ed egy szövegfájlban (txt)? Vagy hogyan van 6-8 lap elmentve egy szövegfájlba?
Nem tudod elmenteni? A módosított szövegfájlt?
A többi részét sem értem. Lőhetnél egy képet a problémáról.„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
spammer
veterán
válasz Sziszifeca #42676 üzenetére
Így már igen, csak sajnos a megoldást nem tudom. A dupla soros eszköztár alapból van vagy valami kiegészítővel? Valamilyen témát, módosítást használsz? Nem hiszem, hogy szándékosan került volna bele ilyen tiltás a frissítéskor, gyanús, hogy bug lesz.
_(#42675) kovaax: hát passz, látod, (#42670) DS39-nél is megjelenik, régebbi verzióval és Win alatt, szóval nem tudom, mi okozhatja az eltérő viselkedést.
-
spammer
veterán
Akinek be van kapcsolva a tracking protection, az ránézhetne akkor erre a velvetes linkre, hogy megjelenik-e az oldalon a beágyazott facebook post a képekkel. Ha valaki kipróbálja, legyen szíves odaírni, hogy milyen FF verzió, be van-e kapcsolva valami blokkoló, meg esetleg milyen rendszeren fut (Win, Linux, OS X). Mert nálam FF 38, uBlock, Arch Linux kombóval megjelenik a a beágyazott post.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Válasz erre [link] a Linux topikból, hogy ne ott offoljunk. A téma innen indult: [link]
A pref-ből majd takarítanom kell, mert migráltam a profilomat, meg eléggé sokat moddoltam a rókán már, vannak benne olyan részek is, amik valamiért nem pucolódtak ki.
De a releváns részek:
user_pref("privacy.cpd.cache", false);
user_pref("privacy.cpd.cookies", false);
user_pref("privacy.cpd.sessions", false);
user_pref("privacy.donottrackheader.enabled", true);
user_pref("privacy.sanitize.migrateFx3Prefs", true);
user_pref("privacy.sanitize.timeSpan", 0);
user_pref("privacy.trackingprotection.enabled", true);Cookie-k letiltva (manuálisan van engedélyezve, ahol kell, a kivételek között)
uBlock default listákból pár (releváns lehet: Fanboy’s Social Blocking List pipa)Egyébként valószínű, hogy a FB embedded postnak meg is kell(ene) jelennie tracking protection mellett, hiszen a beágyazott elem nem accounthoz kötött, azaz nem kell hozzá FB fiók és ezáltal tracking sem. Ugyanúgy, ahogyan egy youtube vagy twitter beágyazott tartalmat is lehet látni regisztráció nélkül.
-
spammer
veterán
válasz Sziszifeca #42650 üzenetére
Én nem igazán értem, mire gondolsz.
-
spammer
veterán
Trackinget akkor is le kell tiltani, ha egy fikarcnyit sem gyorsul tőle.
-
spammer
veterán
-
spammer
veterán
válasz Abrion #42160 üzenetére
Indítsd Safe módban, ez letilt minden addont, így kiderül, azok közül okozza-e valami.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz SamSem58 #42162 üzenetére
Ilyenkor érdemes az addon oldalán a kommenteket megnézni: [link]
Nem működik már egy ideje. szerk: itt írta valaki [link], hogy trükközéssel működésre tudta bírni, de ez januári infó, szóval... Próbáld meg az ott leírtak szerint, ha fontos.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz #81999360 #42139 üzenetére
Azért a 2 mag, 2 GB elég egy mostani Firefoxnak is bőven. Ami lassíthat, azok a tákolmány oldalak (pl. facebook), a sok addon és/vagy vírus, de legfőképp a teleszemetelt rendszer.
Olyan nagyon régi verziót már nem érdemes felrakni, mert előfordulhat, hogy egyes funkciók/oldalak nem fognak működni, továbbá biztonsági kockázata is van.
Tiszta rendszer + tiszta Firefox + uBlock (reklámblokkoló) és simán mennie kell.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz dauphin #42095 üzenetére
Ctrl+Shift+O (linuxon), Windowson talán Ctrl+Shift+B.
Vagy: Könyvjelzők menü > Minden könyvjelző mutatása (vagy ilyesmi) > Importálás és mentés. Ott tudsz exportálni is (html formátumba, mondjuk). Visszavarázsolni ugyanott tudod, értelemszerűen importálod a html fájlt.
[ Szerkesztve ]
-
-
spammer
veterán
válasz w.miki #41918 üzenetére
Nem tudom, ha a hivatalos addons oldalon nincs, akkor marad a gugli, esetleg próbálkozhatsz userscripttel is, mint pl. ez: Yays! (Yet Another Youtube Script), szerk: hivatalos oldal, frissebb: [link]
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz w.miki #41916 üzenetére
Youtube beállítások > Playback > I have a slow connection. Never play higher-quality video
Ez nem segít?
Esetleg: YouTube video quality manager(szerk: mégsem, azt írják, nem működik)Vagy külső youtube lejátszó: Minitube
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Vagy a userContent.css módszer, lásd: #41165
Ezekhez kell egy minimális CSS tudás, ha nincs hozzá kész stylesheet (lásd pl. userstyles.org)
Ha leírod, hogy melyik oldalon mit szeretnél változtatni, talán tudunk segíteni.
-
spammer
veterán
Classic Theme Restorer tudja, legalábbis 35-ös FF alatt.
-
Vagy: ha használsz Stylish-t, akkor abba csinálj egy új style-t, és másold be ezt:
@namespace url(http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul);
.tab-close-button {
display:none!important;
}-
Vagy: másold be a userChrome.css fájlba, amit a profil mappádon belül a chrome mappában találsz (vagy ha nem, akkor létre kell hozni).
.tab-close-button {
display:none!important;
}Majd indítsd újra a böngészőt.
szerk: helyesbítés (userChrome.css, nem userContent.css)
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz koshmar #41798 üzenetére
Menü gomb > kérdőjel ikon (help) > Troubleshooting information > Profile Directory [Open Directory] gomb.
Magyarul nem tudom. szerk: na jó, magyarul: Hibaelhárítási információk (gondolom), aztán ott lesz a profil mappa megnyitása gomb.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz nfsu17 #41750 üzenetére
Ha nem sikerül sehogy, akkor próbáld ezzel: Video DownloadHelper
-
spammer
veterán
válasz scope2007 #41732 üzenetére
google redirect rewrite remover
Ez eléggé hasznos.
-
spammer
veterán
válasz DJ. Ru$y #41442 üzenetére
Ha értesz a css-hez, akkor semmi különös dolog nincs, a stylish csak egy program, ami a css-t alkalmaza/lefuttatja, nem kell ismerni hozzá igazán semmi mást, csak a css-t. A classokat meg id-ket stb. meg developer tools-szal tudod kinyerni könnyen, sőt, azonnal ki is tudod próbálni, át tudod írni, amit akarsz, azonnal alkalmaza is, azt hiszem még menteni is tud követletlenül.
(#41441) colomb2: ja értem, oké, valóban.
-
spammer
veterán
válasz Rimuru #41439 üzenetére
CSS-ben megoldható, hogy ne fekete betűk legyenek fekete háttéren. Minden megoldható, csak éppen a RI/OS is frissül, vagy mi van most éppen, nem biztos, hogy megéri vele tökörészni, ha 2 nap múlva megvátoznak a classok vagy akármi és nem működik az egész.
-
spammer
veterán
-
-
spammer
veterán
válasz bgabi1 #41326 üzenetére
Uninstall + Profil mappa törlése. Esetleg registry pucolót még eressz rá. Aztán friss telepítés.
-
spammer
veterán
-
spammer
veterán
Ha nincs ilyen fájl, létre kell hozni. Például bemásolod a jegyzettömbbe a kódot és elmented userContent.css néven a Profil mappán belüli chrome mappába, aztán újraindítod a böngészőt.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Meg lehet.
Például feketében:
ezt rakd a userContent.css-be:
@-moz-document url("about:home") {
.spacer {background: #000 !important;}
#topSection {background: #000 !important;}
#launcher {background-color: #000!important;}
.snippet .icon {display:none!important;}
}1. sor: az elválasztó sávok hátterét színezi át.
2. sor: a felső rész hátterét színezi át.
3. sor: az alsó ikonsor hátterét színezi át.
4. sor: eltünteti az ikont a keresősáv alatti szöveg mellől.A #000 a fekete színt jelenti, ha más színt akarsz, akkor válassz itt egyet [colorpicker.com], majd a színkódot másold be #000 helyére (de a színkódnál a # jelet meg kell hagyni, szóval csak az utána lévő részt cseréld le!)
Ha az alsó ikonsor felett a vékony csíkot is el akarod tüntetni, akkor a #launcher sort erre cseréld ki a fent kódban:
#launcher {background-color: #000!important;border-top:none!important;box-shadow:none!important;}
-
spammer
veterán
válasz geris197 #41142 üzenetére
Ha nem akarsz vacakolni vele, akkor megoldhatod egy kiegészítővel is: Customize about:newtab
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz geris197 #41140 üzenetére
A kód működik, egy drótkerítéses háttér.
Nem jó helyen van nálad, Linuxon vagyok, nem tudom pontosan megnézni, de ha beírod az intéző (vagy sajátgép) címsorába, hogy %APPDATA%\Mozilla\ akkor elvileg a megfelelő helyre visz. Valószínűleg a Roaming mappán belül lesz egy Mozilla mappa, és abban kell lennie a chrome mappának.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz geris197 #41127 üzenetére
Például egy szimpla css segítéségével (nem kell addont telepíteni):
A profilod mappájában lévő chrome mappába készítesz egy userContent.css nevű fájlt, ha még nincs, és beleírod ezt:
@-moz-document url("about:newtab") {
#newtab-scrollbox { background: url("http://ahol.akepvan.com/kep.jpg")!important; }
}[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz Orionk #40962 üzenetére
Fent van a magyar szótár az ellenőrzéshez? Hozzászólás írásakor: jobb klikk -> Nyelvek, itt írja, hogy mik vannak telepítve. Ha nincs magyar, innen tudod telepíteni: [link] Utána szintén jobb klikk, és a nyelvek közül kiválasztod a magyart.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz ledgeri #40827 üzenetére
A menük animálását simán nem lehet kikapcsolni, mert elvileg a rendszerhez van drótozva (css-en keresztül). Én linux alatt csak akkor tudtam teljesen kikapcsolni a mappa/menülisták animálását, ha rendszerszinten tiltottam az animációkat. Illetve ki lehet kapcsolni úgy, ha stylesheet-ben (css) átírod, de akkor az adott elemek formázásainak nagy része is törlődhet, így kézzel kell meg kell adnod őket újra. Például: ha a könyvjelzősávon lévő mappa lenyílásának animációját törölni akarom (-moz-appearance), akkor a többi formázás (pl. színek) is törlődhetnek, így kézzel be kell írogatni neki újra, ami tökölős. Voltak már rá kész megoldások is, de 34-es verzió alatt nálam már nem működtek.
Animációk, amiket lehet tiltani about:config alatt:
browser.download.animateNotifications;false
browser.fullscreen.animateUp;0
browser.tabs.animate;false
browser.panorama.animate_zoom;false[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz Pityu. #40770 üzenetére
Igen, az ABP, de a többi között is van különbség. Én most egy ideje a uBlock-ot használom, ami még nem végleges, de nincs vele gond és elég jó is. Itt készülget egyébként: [link], talán hamarosan a FF Addons oldalára is felkerül majd.
__(#40771) colomb2: ez igaz, de pl. RAM-ból sem takarítja ki magát, akkor sem, ha bezárom a lapokat. Nálam sosincs sok lap nyitva, én a rendet szeretem. De hiába zárom be őket, a memória foglalás nem, vagy csak nagyon kis mértékben csökken.
__Linux/Gnome vonalon mozgóknak amúgy itt egy téma [link], ami kicsit jobban integrálja a rendszerbe a böngészőt.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz Pityu. #40768 üzenetére
A facebook önmagában egy kalap kaka, proci és ram zabáló tákolmány. Adblock listák is képesek sokat enni, így érdemes azokból is csak azt kattintani, ami a legfontosabb lehet. Illetve Adblock addonokat is érdemes tesztelni, melyik nem zabál sokat. A malware és vírusgyanús oldalakat továbbá lehet blokkolni hosts fájlból is, ami böngészőfüggetlen módszer (és nem kell Adblockernek foglalkozni vele). Erre itt egy jól nagy lista: [link]. Cyberfoxot csekkoltam volna, de linuxra nincs, így nálam kiesett.
-
spammer
veterán
Egyrészt nem mindenkinek van 8 GB ram a gépében (de még 4 se biztos), másrészt -és ami lényeges- a "kit érdekel mennyit fogyaszt?" hozzáállás vezet oda, hogy egyre több a szarul megírt, erőforrásokat felzabáló program. Persze semmi meglepő, az informatikában így megy ez, valamivel el kell adatni a hardvereket, meg kell teremteni a keresletet a minél többre, minél gyorsabbra, nem kell tudni mértéket tartani, optimalizálni, ha nem jó, majd vesz a júzer még ramot... A programozóknak sem kell annyit dolgozni, a "hardver úgyis elbírja".
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz #65388800 #40740 üzenetére
A gépedre is települt, így tudod leszedni: [link]
A KMPlayer hivatalos oldalról lett leszedve? Mert az érdekes lenne, ha vírust tartalmazna a hivatalos telepítő. Amúgy ajánlom helyette a Potplayert.
-
spammer
veterán
válasz #40553216 #40733 üzenetére
Plugins -> Flash -> Ask to activate -> youtube oldalon meg felbukkan majd a gomb -> Allow and remember
Így alapból minden flash ki van kapcsolva, youtube-on meg megadja neki az ember, hogy engedélyezve legyen a futás és jegyezze is meg.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz Erwinke #40708 üzenetére
Ha mégis automatikus blokkolást akarsz, akkor ez elvileg tud ilyet: LeechBlock
-
spammer
veterán
válasz Erwinke #40708 üzenetére
Mire jó ez a 10 perces auto-korlátozás? Ha nincs dolgod, akkor magadtól is be tudod zárni (10 perc után), nem? Ha meg fontos lenne valamit megnézni, akkor megszívatod magad az automatikus letiltással.
(#40709) scope2007: ehhez még kiegészítő sem fontos, hosts fájlba beleírod, hogy:
127.0.0.1 www.facebook.com
Aztán be sem tölt többé. És így böngészőtől is független (azaz egyikben sem fog menni).
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz BullZeye #40650 üzenetére
"Legopcionálisabb eddig a jobb gomb másolás, és program figyeli vágólapot és tölti le automatikusan"
Akkor:
Preferences -> Capture -> Youtube -> Default Service: Quick Download
Majd jobb klikk a videón és "Download Videos from Youtube link(s)", azonnal tölti is lefele.
-
spammer
veterán
válasz BullZeye #40644 üzenetére
OFF, mert kiegről nem tudok. De:
Ha linuxot használsz, akkor van egy köztes megoldás: kimásolod a választott linkeket egymás után a lejátszási listából (jobb klikk), majd a youtube-dl scripthez kiadod ezt a parancsot terminálban:
youtube-dl <videourl1> <videourl2> <videourl3> <videourl4>
stb., így szépen letölti az összeset egymás után.
De ahogy látom, van windowsos verzió is (.exe), +itt egy rövid dokumentáció [link] + githubos oldal, leírással: [link]
szerk: ha fájlba (pl. .txt) ki vannak gyűjtve az url-ek, akkor elvileg onnan is be tudja olvasni, lásd: Filesystem Options: -a, --batch-file FILE
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Azt viszont nem sikerült megoldanom, hogy amikor a könyvjelző mappára vagy menüre kattintok, akkor ne legyen ilyen "FadeIn" effekt, hanem azonnal mutassa a listát. Gugliztam, de se működő userContent.css megoldást nem találtam, se a Classic Theme Restorer nem tudta kikapcsolni az animációt. Érdekes, mert a menü ikon nem csinálja, meg az egyéb animációk is le lettek tiltva about:config-ban.
-
spammer
veterán
válasz Matthewus #40623 üzenetére
Még nem volt időm sokat próbálgatni, de ma már böngészgettem vele, semmi gondja nem volt eddig. Opera alatt is frankón működött, úgyhogy remélem lesz hamarosan egy stabil változat FF-ra is.
-
spammer
veterán
Igen, ismerem, én is használtam, csak én most próbálok mindent úgy belőni, hogy minél kevesebb erőforrást egyen és minél gyorsabb legyen. Ezért addonokból is minél kevesebbet akarok feltenni. Így ebben az 1 fájlban elfér az a pár style, ami nekem kell, kapcsolgatni menet közben úgysem akarom őket, meg nagyon variálva sem lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz spammer #40616 üzenetére
Megoldottam, kitúrtam web inspectorral
Ha nincs, akkor kell csinálni egy userContent.css fájlt ide:
profilmappa/chrome/userContent.css
Majd bele ezt:
@-moz-document url("about:newtab") {
div#newtab-grid { display:none!important;}
}Mentés, FF újraindítása, és kész is.
_
(#40618) DS39: ja, tudom, de nem baj, kiszedtem inkább a képeket, így semmiképpen sem mutatja őket.[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz Wasp91 #40615 üzenetére
&(#40609) DS39: köszi a válaszokat!
Még valami: a home/new oldalakról el lehet tüntetni a látogatott oldalakat (thumbnail) úgy, hogy a keresősáv megmarad, és csak a kis képeket tünteti el a fenébe? Ha nem lehet, akkor marad a fogaskerék/Blank opció.
szerk: de ajánlok én is valamit kipróbálásra: uBlock, ami egy erőforrás kímélőbb hirdetésblokkoló, hivatalosan csak Chrome alapú böngészőkhöz van, ott nekem bevált, de már közben portolta valaki Firefoxra is [link], felraktam, eddig úgy tűnik, hogy működik rendben.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Arra van mód, hogy ha könyvjelzőzök és a csillagra kattintok, akkor ne vágva már nekem be az unsorted mappába, és ne kelljen még egyszer kattintanom, ha ki akarom választani, hova akarom rakni? Magyarul: első kattintáskor ugorjon fel a lehetőség, hova akarom menteni a könyvjelzőt.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Köszi, nem lenne rossz, de nálam csak az első accountot mutatja, hiába léptem be egy másikkal is. Letiltottam-engedélyeztem, akkor sem. Újraindítottam a böngészőt, beléptem újra, akkor is csak az első mutatja. Nyomkodom a refresh-t, de nem...
FF 34.0 (Linux)
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Létezik olyan extension, ami popupban mutatja a leveleket az oldal (gmail) megnyitása nélkül? (Lásd: Checker Plus for Gmail bővítmény Chrome-ra [link])
-
spammer
veterán
válasz Fandango #40247 üzenetére
Csomagkezelővel szedtem, aztán jutott eszembe, hogy aki használni fogja, annak magyar nyelvű kellene inkább, de nem akartam újra felrakni és beállítani, így utólag akartam rátolni a magyar nyelvi cuccost. Viszont így is működik, hogy simán beraktam a régi helyére a /opt -ba és mivel a profil mappa a /home-on belül van, így megmaradtak a beállítások/addonok is. Szóval köszi.
Ettől függetlenül még mindig nem értem, hogy miért nem használta a magyar nyelvi csomagot, ha egyszer telepítve volt neki és about:config-ban is meg volt adva, hogy azt használja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest