- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
polimorf
tag
Ma ezt a dobozt rendeltem meg.
Esetleg valakinek tapasztalata róla? -
polimorf
tag
Nekem összeczipzárazható, de még soha nem czipzáraztam össze, nem éreztem szükségét.
-
polimorf
tag
Hálásan köszönöm a segítséget
Ez a reccsenés szép fokozatosan lett egyre hangosabb, csúnyább, kb fél év alatt.
Azt hiszem el kell vinnem a szerelőhöz, mert én nem merem szétszedni a kuplungot.
Azt tudom, hogy a bowden 15-20 euró, de amiről beszéltél "reszelés" ha nem reszeli hanem cseréli az kb mennyibe fájhat? -
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #45237 üzenetére
Ja és még azt elfelejtettem, hogy az üreset is nehéz megtalálni. Vagy egyesbe vagy kettesbe ugrik be üres helyett.
-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #45237 üzenetére
Meg fogom mutatni, bár az ebayon találtam 15-20 euróért komplett bowdent.
-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #45228 üzenetére
Na elmentem direkt megnézni és ha nincs beindítva akkor nem is tudom betenni az 1-est. A többit szépen veszi de az 1-est nem.
Beindítás nélkül nem recseg, a bowden könnyen jár, ahogy eddig is mindíg.
Megnyúlhatott a bowden? -
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #45228 üzenetére
Úgy nem próbáltam, de most nem tudom kipróbálni mert messze van a garázs ahol telel, de elmegyek kipróbálni
Mit hallgassak? -
polimorf
tag
Szakértői tanács kellene, a kuplung témában jártasoktól!
A tünetek:
Főleg hideg motornál üresből 1-be tétel közben nagyon csúnyán reccsen.
Lámpánál állva 1-ben behúzott kuplungkarral néha lassan előregurulna ha lábbal nem tartanék ellen.
De főleg a reccsenés zavar nagyon.
Szerintetek mi lehet a baja? -
polimorf
tag
válasz
pakriksz #45198 üzenetére
Én Honda Deuaville-re rakom.
Van gyári tartó a mocin arra teszem a trepnit amit adnak a dobozhoz, és arra a dobozt.
Ahogy néztem ez a doboz univerzális.
Olyan drága dobozt én se vennék meg, ez viszont elég olcsó ahhoz, hogy megvegyem.
Persze nem márkás, de engem nem érdekel a márka.
Még a dobozt feszerelem egy háttámlával és egy csomagtartó ráccsal, meg zászlótartóval, ja és a led félámpa. Ezek már meg vannak csak rá kell szerelnem. -
polimorf
tag
Erről valakinek van tapasztalata, mert ezt rendeltem meg.
-
polimorf
tag
válasz
Bogyó bá' #45049 üzenetére
Nem vettem meg mert nagyon le volt pukkanva, sokat kellett volna foglalkozni és költeni rá. De kipróbáltam és nagyon bejött, Addig nem adom fel míg nem lesz egy Goldwingom. A méretemhez tökéletesen passzol, a kényelme meg elmondhatatlan.
A tökéletes motor (számomra).
DigitXT : Ez is lehet benne. De amíg nem lesz annyi pénzem, hogy egy egész motort megvehessek addig legalább a hátsó doboz legyen meg és legalább a nejem élvezhesse a kényelmét.
-
polimorf
tag
Itt is felteszem a kérdést.
Ha esetleg valakinek tudomása lenne egy eladó Goldwig hátsó dobozról háttámlástól mindenestől, akkor legyenszíves tudassa velem.
Ha karcos vagy enyhén sérült az nem probléma, csak egyben legyen és használható állapotban.
Ugyanis szeretném meglepni a feleségemet egy ilyen háttámla kényelmével.
Próbáltam keresni a neten de sajnos nem találtam se Goldwing bontót se eladó dobozt, lehet én vagyok ügyetlen.
A segítséget előre is köszönöm! -
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #44996 üzenetére
Az se túl sok
Megyek megnézni lefotózni. Ha meg lesz megosztom Veled. -
polimorf
tag
válasz
canniball #44994 üzenetére
Én közel sem megyek annyit mint Mosquito34, de azért a 10+ meg van évente.
Persze nincs előírva a 10e km/év de egy ilyen gépet nem azért vesz meg valaki, hogy évi 1000-et menjen. Ezekkel hosszú távokat mennek, ezért kevesellem egy 26 éves gépnél a 60e km-t. Attól még lehet valós ha a gazdája dísznek vette. -
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #44975 üzenetére
Köszi előre is
-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #44973 üzenetére
Igen csak ezek a tanácsok még a megnézés előtt lennének hasznosak.
Esetleg ha van rá lehetőséged rákérdeznél még a reggeli órákban, hogy mikre figyeljek? Addig nem hívnám fel az eladót. -
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #44970 üzenetére
Mindenesetre ha sikerül holnap megnéznem, kipróbálnom, készítek róla fotókat is, és szeretném a fotók és a hallottak alapján megkonzultálni Veled. Mert azért Te mégiscsak tapasztaltabb vagy a motorok terén mint én. Remélem számíthatok a segítségedre.?
-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #44970 üzenetére
2 év alatt kb. 17-20.000 nem tudom pontosan.
Azért furcsálom, túl kevésnek találom a km-t
Egy 16 éves vasban kéne lenni 160 ezer körül. -
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #44967 üzenetére
Egyáltalán valós lehet egy ilyen öreg vasnál ilyen kevés kilóméter?
-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #44967 üzenetére
Ha megérné az árát akkor meg is venném.
Szerinted akkor annyira nem akarja eladni? -
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #44959 üzenetére
Kíváncsi lennék a véleményedre. Ezt a motort szeretném megnézni holnap. Szerinted megéri az árát? Igaz csak ez az egy kép van róla.
Itteni a motor de még nem láttam , hogy jártak volna vele. -
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #44959 üzenetére
Ezeken volt, de nemigen használtam
-
polimorf
tag
Tegnap a kissebbik lányom kitalálta, hogy menjünk el gokartozni. Nem is gondoltam, hogy ilyen öregen is még ennyire fogom élvezni a dolgot. Jó volt egy kicsit elgurítani a gyógyszert, és lemenni gyerekbe.
Asszem máskor is el fogunk menni -
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #44955 üzenetére
Nekem is a szombat 14. lenne a legjobb a kiállításra
Ok. Amint nyílik az idő elkezdjük megszervezni -
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #44953 üzenetére
Előtte konkrétan lebeszéljük a kiállítást, és mehetünk.(Tavaly aki motorral ment annak ingyenes volt a parkolás)
Az erőműlátogatást meg meg kell szervezni, hogy azért legalább 10-15 fő legyen mert két embernek nem érdemes. De szerintem itt a topikban is lenne 10-15 fő akit érdekelne, bár nem nagyon érdeklődtek itt iránta mikor felvetettem.
Sőt az erőmű látogatás után elmehetünk megnézni a közelben lévő tigrisfarmot is ha van rá igény (ingyenes a belépés), kb 50km az erőműtől.
Ha javul az idő elkezdhetjük megszervezni. -
polimorf
tag
Ha valakit esetleg érdekel a Pozsonyi motorkiállítás [link] 2015.Március 12-15 (Nagyon jó szokott lenni. Mi biztosan ott leszünk. Ha előre megbeszéljük akkor mehetünk együtt, és ha kell tolmácsolunk is ha kell.)
-
polimorf
tag
Az én gépem 230-250kg, pakolás és asszony nélkül.
De mostanában már egy ennél jóval nehezebb géppel szemezgetek. Ha meglesz rá a zseton le is cserélem, de sajna az még pár év. Vagy Pan europa, vagy Goldwing.A Moskyto gépéről nekem le se érne a lábam. Sámliról kellene le meg felszállnom rá.
-
-
polimorf
tag
Ma szabin voltam és megpróbáltam az Erdélyi borulás nyomait eltüntetni. Festeni nem volt kedvem így kipróbáltam a karbonfóliát.
Ez lett a végeredmény
Nem profi, de nekem megfelel. -
polimorf
tag
Ha az ember olyan helyekre járkál amiket még nem ismer, (márpedig a túrázás arról szól, hogy az ember olyan helyekre jusson el amiket még nem látott), akkor nem árt ha GPS-t is visz magával, vagy térképet. Ha csak nem akar hetekig bolyongani. Így sokunk szinte mindíg GPS-el közlekedünk.
-
polimorf
tag
Most tettem fel a GPS-re egy 2015. jan. 7.-i Magyar térképet amin állítólag rajta vannak az új fizetős szakaszok is, bár már azóta is módosítottak az utakon. Remélem egyszer már meg lesz a végleges is.
-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #44614 üzenetére
Rosszúl értelmezted, nem gondoltam semmiféle szennyes dologra
-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #44612 üzenetére
Az asszonyt is próbálja fel a mocira?
-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #44546 üzenetére
Lehet, hogy a benzin nem 100 hanem 150 euró.
Szuvenír meg minek, lesznek fotók meg videó, az elég szuvenír
Az élmény a lényeg nem a luxus -
polimorf
tag
-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #44528 üzenetére
Természetesen nem Dozse palota szomszédságában keresek szállást, hanem Velence vonzáskörzetében50-70 km-re. Szerintem 50 euróból 1 éjszaka apartmanban kihozható 2 főnek. (Legalábbis remélem) Ha nem akkor camping lesz
A benzin kb. kijön 100 euróból.
A 3. 100-ból meg csak megkajálgatunk 3 napig -
polimorf
tag
Idén lesz egy Szlovén túra, és erősen gondolkozok egy 3 napos Olaszországi Velence túrán amit szeretnék kihozni 300 euróból. 1 nap, odaút 2. nap Velencei barangolás, délután egy kis pancsolás a tengerbe, 3. nap, hazaút.
A feleségemnek szeretnék a Velencével örömet okozni, mivel Ő még nem látta élőben soha, pedig megérdemli. -
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #44309 üzenetére
Az a legbiztosabb ha inkább kerülök picit, bár azt hittem, hogy legalább a Budapestiek tudják pontosan a fizetős szakaszokat.
Ebből is látszik, hogy milyen alapos mindenre kiterjedően kommunikálják ezt a pazarul előkészített és tökéletesen megmunkált törvényt a honatyák. Minden elismerésem az övék
Szerintem jópár honatya sem tudja pontosan, hol mi fizetős és mi nem.Mindenesetre köszönöm, hogy próbáltál segíteni
-
polimorf
tag
válasz
Bogyó bá' #44305 üzenetére
Mert a helyi önkormányzatok még nem jelezték a térképfejlesztők felé.
Kíváncsi leszek, hogy mikor lesznek frissített térképek a GPS-re.
Arról nem is beszélve, hogy a túristaszezonban aratni fognak a sünök a sok külföldiből akiknek fogalmuk se lesz erről az idióta különc Magyar találmányról. -
polimorf
tag
Tudja valaki, hogy a Biatorbágyi 1-es útról amikor felhajtok az M1-re, és onnan az M0-ra a lehajtóig az a pár száz méteres külső sáv az fizetős lett vagy sem?
Mert a térkép amiket meg tudok nézni azok nem részletezik ennyire. -
polimorf
tag
A Bősi erőmű látogatást én is hétvégi programnak gondoltam. Az idegenvezetést hétvégén is meg tudom oldani.
Ez amúgy egy exkluzív program, mert általában nem sok ember láthatja az erőművet belülről, tehát a látogatáson csak mi lennénk.
Amennyiben érdekli a társaságot akkor csak annyit kérnék, hogy előtte 2-3 héttel tudnom kell a pontos dátumot és a jelenlévők létszámát, mert külön engedélyt kell intézni az igazgatótól akinek le kell adni a dátumot és a létszámot. És persze, hogy hányan kérnek ebédet, ami kb 3 euró (leves és második, jól főznek).
-
polimorf
tag
Szép kényelmesen elég lenne 11:00-ra az erőműhöz érni. Délig meg lenne az idegenvezetés.Mire azzal végeznénk lehetne ebédelni. Ebéd után ha van kedve a társaságnak még tudok más látnivalót is a közelben kb 50km-re van egy tigrisfarm ami 16:00-ig nyitva van. Térkép
-
polimorf
tag
válasz
Lipton #44283 üzenetére
Nem lenne rosz összehozni egy PH-s gurulást. Elég érdekes látvány és vegyes társaság lenne, chopperesek, túrások és gyorsaságisok együtt
Mindenesetre nem rossz ötlet, én benne vagyok.
Csak egy dátumot és egy helyszínt kellene egyeztetni.
Egy ajánlat:
Meg tudok szervezni egy Bősi vízierőmű látogatást saját idengenvezetéssel, ha esetleg érdekli a társaságot.
Budapesttől kb 200km Térkép -
polimorf
tag
Ez a túra nagyon tetszene. De sajnos nem az én pénztárcámhoz van méretezve.
-
polimorf
tag
Kezdődik újra a tegnapi
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest