- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
polimorf
tag
Topiktalálkozóra közvélemény kutatás!
Kérek mindenkit aki el tud jönni a találkozóra (2015. Augusztus.30.-án Vasárnap) az legyen szives küldjön nekem egy privátot péntekig.
Mert ha nem lesz rá jelenleg minimum 15-20 fős érdeklődés (jelentkező) akkor egy későbbi időpontra tesszük át ami talán több embernek megfelel majd.
Minden este közzé teszem , hogy hány jelentkező van.Köszönjük mindenkinek!
-
polimorf
tag
válasz
FIREBLADE78 #55754 üzenetére
Jó kis találkozó lesz, leszünk vagy 2-en
-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #55709 üzenetére
Üdv itthon!
Gondoltam, hogy túrán vagy mert igen hallgatag voltál a napokban. Mesélhetnél róla, fotókkal is...
Olvasd el amiket irtam ma. Talán segiteni is tudnál. És reméljük eljösz vasárnap a topiktalálkozóra is. -
polimorf
tag
válasz
Something_ #55679 üzenetére
Olyan kellene amibe bárki böngészhet, és a saját túráját akcióját felteheti megoszthatja a topik közösséggel.
Olyan formában mint a motorozz.hu oldalán található.
Egyszerű, átláthatő és főkképp mindenki számáta elérhtő, feltölthető. -
polimorf
tag
Cannibal kollégának felvetettem egy ötletet. Miszerint jó lenne itt a topikban megvalósitani egy eseménynaptárt amibe be lehetne irni túrákat, pályázásokat és egyéb eseményeket. Pont úgy mint a Motorozz. hu oldalán található.
Viszont nemigazán tudjuk, hogyan lehetne megvalósitani a motorozz. hu oldalán lévő formában.
Ezért szeretnénk kérni Tőletek a megvalósitáshoz konkrét ötleteket. Kreativ, hozzáértők jelentkezzetek!!! -
polimorf
tag
válasz
tboldi #55669 üzenetére
Természetesen a gyógyulásod mindennél előbbrevaló. Találkozóra jöhetsz még reményeim szerint máskor is. Mert ha jól sikerülne a találkozó akkor csinálhatnánk belőle évente más más helyszinen ismétlődő topictalálkozót is. De először erre legyen megfelelő létszámú érdeklődés.
Te pedig gyógyúlj ezerrel! -
polimorf
tag
TOPIC TALÁLKOZÓ!!!
Mivel töb Topic tagnak is lenne igénye egy topictalálkozóra, ezért Xaels kollágával megszervezzük.
Időpont: 2015. Augusztus 30. (vasárnap)Uticél: Császár Western falu [link]
Két irányból támadjuk meg a falut, az ország keleti és középső részét Xaels fogja elvezetni a következő útvonalon: [link] Gyülekezés az Árpádhid folytatásán lévő Shell benzinkúton (lásd a rérképen)
Gyülekező: 9:30 Indulás: 10:00A nyugatról érkezőket én várom Győrben a Spár parkolóban, nekünk a következő lesz az útvonal: [link]
Gyülekező: 10:30 Indulás: 11:00Nagy száguldozásra ne számitson senki (90-110km/h), pláne ha többen leszünk.
Kérünk mindenkit, hogy az indulásra időben érkezzen, teletankolva és megfelelő műszaki állapotú géppel!
De ha valakinek egyik kiindulópont sem felelne meg akkor azzal Császáron fogunk találkozni.
Akinek módjában áll kérjük vegyen részt ezen a találkozón, itt legalább személyesen is megismerhetjük egymást, és persze egy jót gurulhatunk közösen!
-
polimorf
tag
Mindössze érdeklődési szintek kérem a csoporttól, hogy akit érdekel és szeretne eljönni az legyenszives irjon annyit, hogy ő jönne( Pl. 1 motor 2 fő és, hogy honnan)
Csak azért, hogy nagyvonalakban tudjuk a létszámot stb.
Lehet akár privátban is.
Előre is köszönjük! -
polimorf
tag
Xaels kollégával most szervezünk egy topictalálkozót ugyan ide [link], jövőhét vasárnapra (30.-ra). Szeretnénk ha a topicból minél többen el tudnának jönni. Igy minél többen személyesen is meg tunának ismerkedni. Remélem lesz rá érdeklődő.
Amint meg lesznek a részletek (útvonalterv, kiindulási, csatlakozási pontok, indulási idő stb) azonnal közöljük veletek.
Minnél több résztvevőre számitunk!!! -
polimorf
tag
válasz
V.Stryker #55556 üzenetére
Nem nyilvánosra terveztük a gurulást,engem is csak meghivtak ide. Én mindössze uticélként ötletnek vetettem fel.
De ha már volna erre érdeklődés akkor megszervezhetünk egy nyilvános topic találkozót ide, kérdés mennyire lenne rá érdeklődés.?
Ha jól tudom Xaels kolléga a jövőhét végén tervez valami hasonlót. Azt megcsinálhatnánk topic összeröffenésnek is, ha Xaels nem bánja -
polimorf
tag
Holnap a bandával megtámadjuk Császáron a western falut [link]. Jó mókának igérkezik.
-
polimorf
tag
válasz
baboss #55431 üzenetére
Nagyon sajnálom, hogy a tigrincseket nem sikerült megnéznetek.
Le a kalappal mind a négyetek előtt, tényleg nem vagytok "makett motorosok". Különösen Daywalker felesége és a fiad érdemelnek dicséretet mert egy zokszó nélkül tűrték az esőmotorozást.Pedig nekik nem lehetett igy egy nagy élmény.
Szerintem nincs mit köszönni mert egy ilyen helyzetben minden motoros legalább ennyit megtett volna egy másik motorosért, pláne egy topic társért. Az a legfontosabb, hogy jól éreztük magunkat egymás társaságában. Hiszen erről szól a közös motorozás. Annak is nagyon örülök, hogy mindenki épségben hazaért. Folytatása következik egyszer valahol... -
polimorf
tag
Ma voltunk Székesfehérváron, ha valakit érdekel ott a Bory várat érdemes megnézni. Nagyon szép! [link]
-
polimorf
tag
Nálam a fújóboxban 55-60 fok körül mozog, de amikor tehetem befejezem előbb mint ma már délben elegem volt és befejeztem, hétfőn meg nem is melózok, inkább megyek motorozni egyet Daywalkerrel. Keddtől már hűvösebbet mondanak, majd akkor melózok. Addig meg kibirom valahogy itthon a klimás szobában
-
-
polimorf
tag
Az a bibi, hogy mindez amik mostanában témaként felmerültek, már jópárszor ki lettek vesézve A-tólZ-ig. Csak vissza kellene olvasnia akit ez érdekel. Az, hogy neked nincs pénzed motorozni sajnálatos.
A témáidat többnyire átugrom de mikor már oldalakat kell átugrani az már nem vicces.A motorszerelés szerintem szakember dolga, ha gond lenne a gépemmel akkor nem állnék neki otthon magam szerelgetni hanem elviszem olyanhoz aki ért hozzá, neki az a dolga, hogy értse a dolgát és megjavitsa a gépemet. Még olajcseréhez is szerelőhöz viszem, ezért nem is érdekel, hogy mit tesz bele, tőlem bele is pisálhat csak jó legyen.
Az átlag motoros motorozzon és ne szereljen arra van szakember. -
polimorf
tag
Lassan nincs értelme látogatni a topikot mert ciklikusan ismétlődnek ugyan azok a témák.
Olyanról meg sajnos alig lehet olvasni, hogy ki merre motorozott, vagy merre készül. Netán egy közös topik összeröffenésre készülnének emberek.
Komolyan mondom kezd szánalmas lenni. -
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #55099 üzenetére
Kár volt felhoznod ezt az olajos gumicsontot. Lassan itt a topikbam mindenki szerel és nem motorozik, motorozásról, túrákról alig lehet olvasni.
-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #54929 üzenetére
Gokart pályán nyomod?
-
-
polimorf
tag
válasz
baboss #54731 üzenetére
Nem feltétlen csak a pénz miatt szoktam barkácsolni, leginkább mert sokkal nagyobb örömöm van benne ha magam találok ki és valósitok meg dolgokat. Valahogy nekem nagyobb öröm mintha simán üzletbe megvenném. És ezektől a dolgoktól még egyedibbé válik a motorom.
Az is nagyon jó érzés amikor a sok gyári motor között odamennek az emberek az enyémhez és látom rajtuk, hogy ez vagy az tetszik nekik, kérdezgetnek, hogy ez mi, hogy csináltam stb. -
polimorf
tag
Egy holnapi program ha valakit érdekel [link]
A belépés ingyenes. Erősen gondolkozok az elmenetelen. -
polimorf
tag
válasz
runner 125 #53961 üzenetére
Légzsákról már hallottam de katapultról nem.
-
-
-
polimorf
tag
válasz
runner 125 #53617 üzenetére
A Szlovákiaring mellet tartott edzést a srác, és mivel a sógorom látja el gumikkal igy több mint egy órát driftelhetett a leányom is. Ez idő alatt 3 garnitúra hátsó gumi ment szét.
A motoros srác is profi volt, Ő meg bemutatókra jár a motorral.Daywalker: Öregszünk Vaze. (Még nincs 16)
-
polimorf
tag
válasz
FIREBLADE78 #53608 üzenetére
Gratula a vizsgádhoz.
(Még csak 16 lesz, nagyon gyerek!!!) A drift a mindene. -
polimorf
tag
A leányom driftelni tanul
[link]
-
polimorf
tag
Ha esetleg még nem látta valaki. Egy kis autós kontra motoros balhé. [link]
-
polimorf
tag
-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #53420 üzenetére
Sajnos eljutottunk odáig, hogy egyálltalán át merjünk e menni Magyarba.
Már az ember a hazájába de még a lakásába sem érzi biztonságban magát. Nem jó ez igy!!!
Már ha motorozni mennék előtte informálódnom kell, hogy merre is mehetnék ahol kevesebben vannak. -
polimorf
tag
A Vámosszabadi Határátkelőn Medvénél, már Szlovák oldalon Bős irányába, a menekültek 20-30 fős csoportokban állnak ki az autók, motorok elé és kirabolják őket. Már a Dunaszerdahelyiek szervezkednek, hogy kimennek szétverni őket.
Még jó, hogy az erőműlátogatáskor még nem voltak itt. Ma már nem lenne biztonságos. -
polimorf
tag
válasz
V.Stryker #53209 üzenetére
Valószinüleg az én gépem fékcsövei is még gyáriak, meg még sokminden rajta, de a szerelőm még soha nem mondta, hogy cserélni kéne. Mindig csak azt cserél amit mondok, meg amit tényleg nagyon muszáj.
Szerintem a szerelőd madárnak néz Téged, és megpróbál lehúzni ahol lehet.
A féked meg ha új akkor előfordul, hogy eleinte picit nyúlósnak tűnik, de ha bekopik akkor újra jó lesz. Nem kell neki sok max 50 km. -
polimorf
tag
válasz
Bogyó bá' #53129 üzenetére
Amig van mivel motoroznod addig nem kell elkapkodni. Előbb utóbb rátalálsz a Neked megfelelőre.
Én már idén nem tervezk hosszabb túrát, majd jövőre a Nagy Magyarország határán motorozást.
De attól még, hogy nem tervezem be jöhet valami, sose lehet tudni a többiek mivel állnak elő. -
polimorf
tag
Sokan gondolják azt, hogy egy túra csak annyiból áll, hogy bedobom az útvonalat a gps-be és gyii.
Szerencsére nekem olyan túrás ismerőseim vannak akik minden túrát alaposan megszerveznek, igy volt kiktől tanulnom. Mi ha megyünk valahová az mindig alaposan ki van dolgozva, néha azért előfordul olyan is, hogy spontán motorozás ott csak az útvonal van megcsinálva, de az előre le van beszélve, hogy ne számitson senki különösebb szervezésre.. -
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #53090 üzenetére
Jók lettek a fotók. Köszi mindent.
-
polimorf
tag
Elég volt a szócséplésből, és a melegből. Lemotorozunk a nejemmel Tihanyba pancsolni.
-
polimorf
tag
válasz
V.Stryker #53034 üzenetére
Pedig még ahogy mondtad az egyik kanyarban megcsúszott a hátulja a gépednek, de ügyesen korrigáltál.
Na és persze az is számitott, hogy a csapattól nem akartál lemaradni igy próbáltad lekövetni a többieket, igy lehet megtanulni motorozni.Biztosan lesznek még túrák...
Külön köszönet illeti Mosquito34 -et amiért elvezette a csapatot épségben oda, vissza! -
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #53032 üzenetére
Örülök, hogy mindenki sikeresen hazaért.
A cicus simogatásra ott volt a lehetőség mindenkinek, az, hogy egy kis nyávogásától mindenkinek az inába szállt a bátorsága (engem is beleértve) az más lapra tartozik.Majd legközelebb, addig hátha összemegy a cicus.
Örülök, ha jól éreztétek magatokat. -
polimorf
tag
Nagyon köszönöm a mai napot minden egyes résztvevőnek aki a mai Bősi erőmű guruláson részt vett.
Külön öröm volt számomra pár fórumtársat személyesen is megismerni! Nagyon jó kis csapat jött össze ma! Mindenki nagyon fegyelmezetten és felelősségteljesen motorozott.
Remélem tetszettek a programok, bár lehet picit sok volt a megálló de úgy gondoltam ebben a melegben nem árt sűrűbben inni, felfrissülni.
Mégegyszer köszönöm mindenkinek a mai napot!
Remélem mindenki probléma nélkül hazaér!Amint igértem itt vannak a fotók.
-
polimorf
tag
Emlékeztető!!!
Holnap Bősi motoros erőműlátogatás.2015. Július. 04.
2015. Július. 04.-re (szombat) kaptunk engedélyt.
Viszont a létszámot is le kell jelenteni, és az ebéd igényt is. Ezért még ezen a héten vasárnapig kérem jelezze (Privátban nekem) aki szeretne jönni, és külön jelezze ha ebédet is kér( hány motor, hány fő, hány ebéd). Az ebéd ára 3,50-4 euró. Ebben van egy leves, egy második és egy üditő.
7:30-kor gyülekező a Szendre OMV kúton.
8:00-kor indulás az útvonaltérképen található OMV benzinkútról Szentendréről.
10:00-kor lesz a találkozó a Vámosszabadi határátkelőn (oda én megyek a csapat elé). Onnan megyünk az erőműhöz.
11:00-kor kezdődik az erőmű látogatás
12:00-kor ebéd
Eurót mindenki hozzon magával!
Útvonaltérkép: [link] Kiindulási pont a térképen jelzett OMV kút Szentendrén.
A csapatot Mosquito34 fogja elvezetni a határig onnan én átveszem.
Aztán lesz még program, du. megtkintjük a közelben lévő tigrisfarmot.
Tigrisfarm: [link]Akik eddig jelentkeztek:
Mosquito: 1 motor 1 ebéd
Endroo: 1 motor 2 ebéd
V. STRYKER: 1 motor 1 ebéd
ShadOw: 1 motor 1 ebéd
SarokZs: 1motor 2ebéd
MZet: 1motor 2ebéd 50%
Archer: 1 motor 2 ebéd 50% (határon csatlakozik)
Jlt: 1motor 1ebéd
.mf: 1 motor 1 ebéd 90%
Gulyás Peti 1 motor 2 ebéd
-------------------------------------------------
Össz: 10 motor 15 ebédAz indulási pontra kérek mindenkit, hogy ne késve érkezzen, mert pontban 8:00-kor indulás.!
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest