- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Mosquito-
őstag
válasz
TommyGun #25391 üzenetére
Ami motort hosszabb ideje hirdetnek az vagy karbantartott és megkérik az árát vagy pont az ellenkezője,lelakott. Egy picit talán megmozdult a piac. Ismerőseim körében vagy vettek vagy váltottak motort.
Más.
A Powerbike pinlockos plexi. 50% tévedtem.
Sima plexire feltehető,de ha páramentesitő réteg van rajta akkor lehet nehezebben jön majd le. -
-Mosquito-
őstag
válasz
TommyGun #25303 üzenetére
Igen,olyan. Viszonylag nagy is. Viszont azt hiszem csak egyszer lehet feltenni,mert odaragad. Nem olyan mint pl a Nolan ahol szilikon a széle,azt bármikor ki lehet venni. De kérdezz rá.
Csongi;
Az a sötétedős pinlock nem jó. Pl Este mész haza a szembejövő forgalom lámpája miatt szépen el fog sötétedni szerintem..
Canniball;
Hm hm nincs is nagy változás.
-
-Mosquito-
őstag
.
-
-Mosquito-
őstag
Ide senki nem megy??
"KÉK" Túra -
-Mosquito-
őstag
válasz
TommyGun #25237 üzenetére
Ezen az adaton picit csodálkoznék..
Burgman fórumon Tikó 342.5Km (ez a csúcs ott) ment el a K9-es motorral. Ő sportot űz mennyit lehet egy tanknyi benyával elgurulni. Ami tudni illik,hogy K6-tól már 0,5-1L is kevesebbet eszik az Overdrive miatt. Mellesleg,hogy ennyit elgurulj ahhoz kb csigatempóban és egész nap kell közlekedni..
De ha jól olvastam ott a fórumon 230-250Km megállsz tankolni..
3L-el két személlyel nem jár el ez a motor..
Szerk: 55L a csomagtartó.
DigitiXT
Bármivel el lehet menni túrázni. Csak az egyikkel kényelmesebb,könnyebb,praktikusabb mint a másikkal. Mellesleg meg tovább is tart a kis cm3 miatt.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
runner 125 #25199 üzenetére
Valami ~110ekm emlékszem..
-
-Mosquito-
őstag
válasz
alvaro #25135 üzenetére
Én sem úgy szoktam túrázni,hogy hol is jártam.. Hátőizzééé
Biztos megcsinálnám ezt a csigatempós gurit magam is egyszer.. De tuti nem űznék ebből sportot.Canniball 25136
Lehet van fóruma,keresd meg. Ott biztos találsz cuccokat ami kell/het még rá. A plexi az hatásos,én vennék rá egy használtat. Hmm?
[link]
SymbinOS 25137
Nyugi,nem szándékozom a nyakadat venni. Olyan motor ritka amire nem kell költeni. Aksiból nem kell gyárit venni mert az horror!! Szerintem rágd meg még ezt a témát jól. Inkább legyen + 100,150eFt amit rá tudsz költeni minthogy ott állsz üres zsebbel és bámulod ha valami beüt..
-
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Bogyó bá' #25107 üzenetére
Helykínálat/pakolhatóság itt azért nagyban különbözik a két autónál..
Inkább próbálj ki egy 250,400,500cm3 gépet és látni fogod a különbségeket.
Azért az nem mindegy hogy kisebb cm3 visz egy testet/csomagot és lehet erőlködik,vagy egy nagyobb cm3 viszi ugyan azt de vígan és közel annyi fogyasztás mellett.Pl: a 650-es Burgonyám 275Kg 4,1-5.5L fogyasztott. Most a nagy dög 1000-es Varám ~280Kg 4,7-5,8L mellesleg ezzel gyorsabban
is közlekedem. Egy tankkal (25L) 400-470Km megyek el. Teljesen meg vagyok elégedve vele.
SymbianOs 25109
Akkor mi a kérdés..
Én úgy szoktam vásárolni Km,állapot,szervizkönyv,évjárat minél kevesebb legyen mindenből,majd elgondolom mikor fogom eladni év/km és mi lesz,lehet az utód.
Alvaro 25112
Van olyan ember aki sportot űz mennyit tud egy tanknyi benyával elgurulni.. Hosszú hosszú unalmas egész napos túrák/gurulások szoktak azok vala lenni..Canniball
Szép vas!
Légszomjad az nem lesz..
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Bogyó bá' #25105 üzenetére
Látod látod.. Elkezdted a lépcsőfokokat..
125-ről 250-re felesleges váltani. 400-500cm3-re már inkább ajánlott sztem. Most nem 3L lesz a fogyi hanem 4-4,5L.. Ismerek olyat aki felmegy a hegyre lefelé le is állitja a motort..
Szóval nee máá ez minden csak nem élvezetes közlekedés,motorozás..
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Kolondrum #25097 üzenetére
Àllapotát nézzed! Lehet 50ekm egy motorban ami két éves és patyolat,pöcc röff és lehet 10évesen egy leharcolt gép is. Ez fordítva is igaz. Ha van gazdája az meglátszik! A másik meddig akarod szeretnéd használni,megtartani,mire fogod használni .. Minnél nagyobb cm3 lesz a feneked alatt,annál inkább nagyobb távolságokat szeretnél majd meg is tenni vele.
Bogyo
Az Apriliával is el tudtak gurulni 3,5-4 L. Egyszer mentünk túrázni velük.. 80 helyett 50 ;
110 helyett 80... Jaj.. Végig aludtam azt a gurulást szinte.. Ok,hogy jó a fogyi,de ha lehet menni tábla szerint is akkor menjünk máá..
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Topiccsendőr #24906 üzenetére
Nálam az Aprilia 1,Suzuki 2hengeres is puffogott,míg nem lett beállítva. Mind a kettő injektoros volt. A szenzort valóban nem lehet állítani max becsapni. Èn hiányosan,te pontosan leírtad.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
canniball #24888 üzenetére
Nem tudom,nem is akarom tudni..
Feree13
Kipuff cserénél illik az injektort/lambdaszondát is hozzá állítani. Ilyenkor sport légszürőt is ajánlott beszerelni. Ha csak simán felteszel egy dobot,akkor előfordul hogy gázlevételnél puffogni fog mert szegényes a keverék,sok levegő kevés benzint kap,a beállítással ezt kompenzálják. -
-Mosquito-
őstag
-
-Mosquito-
őstag
válasz
alvaro #24836 üzenetére
Nem,áá dehogy is.. Otthon a szobában szoktam brümmögni..
A párásodás sisak,ember és motor függő is. Aki meg azt mondja nem párásodik pinlock nélkül a plexije hűvös,esős időben az nem vesz levegőt.
Canniball
Se fényezetlen se matt sisakot sem vennék. Tudom a pénz az nagy úr..
-
-Mosquito-
őstag
válasz
canniball #24833 üzenetére
Akkor inkább fehér/es sisak legyen. A feketébe bele fog rohadni a fejed nyáron! Most voltam a powerbike-nál pinlock 6000ft láttam,szinte bármelyik sityakba betehető. Ez majd akkor lesz jó amikor el kezd párásodni a plexid.. Nem menet közben párásodik hanem amikor megálsz.
Duke boostert vennék a helyedben.
-
-Mosquito-
őstag
Túra kabát/nadrágot szeretnék. Az Osztrák Louisba mikor érdemes kinézni?
-
-Mosquito-
őstag
válasz
csongi #24699 üzenetére
Hidd el bejön a stílus ha elsiklasz felette,hogy váltani kell és nem automata van a feneked alatt. ~240kg nagy testet,dobozokat azért kell,illik valaminek mozgatni is..
Na meg ésszel kell menni jó pár kmt ezzel.
Én sem azért vettem a Varát mert nyelezni akarom állandóan,hanem a nagy 19/17 kerekek miatt ami már jobban eltünteti az úthibákat,na meg persze kényelmes egy dög is. Az meg,hogy ebben a csomagban(cm3,Le) ez van benne az más tészta. -
-Mosquito-
őstag
válasz
AndrewTdi #24693 üzenetére
3-4eFt os olajok bőven megfelelnek a Nexusnak amit átlagos használatra terveztek.. Nem is úgy hajtod,használod mint egy sport gépet így felesleges a V300-nak megfelelő olaj bele.
Csongi
Amikor még nekem is Apriliám volt akkor is gyári alkatrészeket lehetett hozzá kapni,akkor még ritka volt,most már azért bontott cuccokat is meg lehet találni jó áron hozzá.
Azt a motort meg kell nézni,NEKED nem másnak egyáltalán jó-e,megfelel-e arra amire használnád aztán agyalni merre hogyan tovább. -
-Mosquito-
őstag
válasz
csongi #24695 üzenetére
Épp akartam írni,hogy kb ugyan annyira jön ki sőt lehet olcsóbb is mit 2x szíjcsere.. Láncosnál meg nem kell majrézni ha szakad,ahhoz nagyon nagyon kell/kéne hajtani.
Nálam a fogyi 4.7-5.8 L de inkább az 5 L közeli, vegyes használat túra/város néha full dobozzal,és ez 300kg. Lengyel túrán 266km-re 12,5 L tankoltam,Szóval ez igen baráti sztem.Ezzel az Apriliával annyi a "baj",hogy ritka. Ha törik vagy kell alkatrész vagy valami más akkor az drága lehet,lesz. 5-6L között el lehet vele karcolni..
-
-Mosquito-
őstag
válasz
AndrewTdi #24690 üzenetére
Anno én is azt a Motult tettem bele. Egyszer kapott Repsol moto scootert,ez is az is megfelelően tette a dolgát. Ipone-ról nincs tapasztalat.
Csongi
Nálam 20-25ekm után lánc/fogaskerék csere lesz,(V2 1000cm3) 35-45 eFt kerül szereléssel eggyütt. Minnél finomabban jár egy motor annyival nem tépi,nyújtja a láncot,persze ez is csukló használat függő. -
-Mosquito-
őstag
válasz
fattyu #24523 üzenetére
Mindenki és gondolom te is örülsz ha sikerül venned egy karbantartott,szervizelt,karc,esésmentes motort amire a gazdája is vigyázott..
Igen,ez a kombó ritka és drágább mint mondjuk egy karcos,eldölt... Ismerősnek télen/nyáron a kertben áll a motorja.. Le sem takarja,szted hogy néznek ki a műanyagok..
Na ő nem az a gondos tulajok táborát képviselő egyén.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
canniball #24458 üzenetére
A marketing szerint.. Egy kezemen meg tudnám számolni a kb 100db motorból hányat vennék meg ott. Èn négy év alatt négy motort vettem/adtam el az mind magánszemélytől volt. Kereskedésbe betolod a motort az vagy ért hozzá vagy nem mit vesz át,mit kell/ene nézni rajta. Pl. Karasnánál néztem ismerősnek egy 650es Burgit. Képen ok,de ott kiderült bal oldalára dölt,oldalsó,hátsó idom és lámpa cserélve lett. Telefon a szerelőmnek,mondom a rendszámot nevét a tulajnak.. Jaj ez az olaszból behozott emberünké a motor(3-4 Burgija van,cseréli az idomokat és a km órával is játszik). Karasnásnak közben megemlítem,hogy sérült volt a motor. Erre ő,most hogy mondom,elképzelhető. Mennyi lenne a vége amugy? -10eFt. Köszke..
-
-Mosquito-
őstag
Igen!
Tavaly rendeltem ismerős álltal egy N102-est. Szín/méret,fehér/kék L méret megad. Jön is a válasz email,hogy akkor küldik is a FEKETE, S méretet. Gyors email,hogy bocs nem ezt kértük,nem kell. Semmi reakció válasz!! Egy hét és meghozta a DHL. Haverom át se vette,ment egyből viassza. 10-15 db email írás után felajánlották,hogy vásároljuk le. Kösz nem,pénzt utald vissza b+..! Kb egy hónapig ment még a levelezés,fenyegetés hogy fel lesznek jelentve itt és itt. Nagy nehezen visszautáltàk a pénzt,de valami 1800ft lefogtak belőlle. Lehet csak velem történt meg és a véletlen műve volt,de a cég nem volt se korrekt se segítőkészek... -
-Mosquito-
őstag
válasz
Integra #24182 üzenetére
Dob.
Az itthoni futárokat,főleg akinek szigsza tartja őssze az idomot,lámpa sincs rajta a rotyogón messze kerülöm. Dettó a bringás,gondol egyett elvágyodik valamerre,találd ki mit is akar.
Mint írtam mi most jöttünk haza Lengyelből. Tavaly is voltunk de akkor xar idő volt. Ami feltünt,bringást csak akkor előzik meg ha szemből nem jön senki,vagy igen távol van. Ez lehet 1perc de lehet 3-5 is. Nyugalom,béke.. 90-es táblánál 50-60 megy csak. Gyalogost 10m-ről megvárja míg a zebra/felhajtóhoz ér majd átengedi. Egy utcába pl satura megáll és úgy kanyarodik be. Ha előzől lehúzodik nem villog,nem dudál rád. Bezzeg itthon.. M2-n még az M3 as bömi is lehúzódik előllünk a vén f@x vw nek villoghatsz,dudálhatsz.. Majd egy perc múlva észbekap elrántja a kormányt az M3 bömire,satufék aki mögötte van,végre megelőzi az ember és kérdön bambán nézz rád.. -
-Mosquito-
őstag
válasz
Integra #24156 üzenetére
Igen,tudom ezért is tettem "-" mert ez/ek javítható,megszokható dolgok. 187/110 nagy,széles szélfogó vállakkal. A Varám kényelmesebb,lábtartó,kormány,háromszög kombó,és egyenesen is ülök rajta. Nem fikázás képpen írtam a Cb-ről mert a mai napig tetszik az a dög!
Haveromnak meg az én vasam nagy,vagy ő a giliszta hozzá..
-
-Mosquito-
őstag
válasz
vendingo #24125 üzenetére
Csak motorral közlekedem,herótom van az araszolgatás meg a dugóktól.
Integra
Igen,f@xányos egy masina! Majdnem vettem,de nekem kicsi volt a helykinálata. S amint az idő,használat is bizonyítja én jobban döntöttem a barátomnál. Önti magából a meleget,neki kényelmetlen az ülés,5 fokozat. Ennyi a "negatív". A villanymotor szerű kulturált járását,a lineáris gyorsulást,nyomatékot irigylem viszont tőle. -
-Mosquito-
őstag
Mi most jöttünk meg Lengyelből 32-38' fok négy napon keresztül. Én feltettem a túraplexit,jó volt mert felnyitott sityakkal is tudtam menni,nem lettem bogaras. Viszont rendesen megfogta a szelet. Haverom farmerján meg kicsapodott a só annyira meleg/e volt,na meg a motor is öntötte magából a hőt. Óránként meg kellett állni mert elviselhetetlen volt a hőség.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
enginev3.0 #23866 üzenetére
Ilyen árban használt Interphone F3,F4-et tudsz venni. A kinai gagyi a GtInterphone kb fél év után kuka,hangminőségről ne is beszéljünk. Ha kell használt Interphone tudok embert.
Integra
Miért kell az F4-hez füldugó?? Nálam nyitott sisakkal(N104) is tökéletesen hallottam a másikat,zenét. Most F5XT van az még jobb. -
-Mosquito-
őstag
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Topiccsendőr #23826 üzenetére
Cseppet megdöbbentő.. Èn leginkább Motult,Repsolt használok.. Nagy neves gyárak/gyártok kutatnak, fejlesztenek ennek valahol vissza kell/kéne köszönnie.. Mint mondjuk egy kevésbé ismert,"kisebb" márkánál akik nem tehetik meg a több millás teszteket,kutyulásokat..
-
-Mosquito-
őstag
válasz
qpakcovboy #23776 üzenetére
Itt próbáltad már Bowden szerviz?
-
-Mosquito-
őstag
válasz
-Mosquito- #23317 üzenetére
Lejártam..
Itt is lehet kapni..cipő védő -
-Mosquito-
őstag
válasz
csongi #23257 üzenetére
Tudsz te ha akarsz..
X-km után a legkevesebb a karbantartás egy átlagos/használatú motornál. Lehet kapni az Apriliához sport légszűrőt de le sem merem írni mennyi.. Ahhoz meg az injektort is át kell írni mert pufogni fog. Meg lehet próbálni egy ilyet
cseppet sufni sztem. Ez egy 650-es Burgi légszűrője volt. Nekem BMC volt,az is húzós árilag.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
csongi #23253 üzenetére
Igazad van..Bocs,hogy említettem hogy ebbe a motorba nem jó amit szeretnél. Mi már ezen 3-5éve túl léptünk,elvetettük. Ha szét akarod cseszni a motorod az a te dolgod,nem szólok be. Csak úgy megsúgom nem létezik szűrő ehhez a típushoz,csak valami házi sufnival feltehető,ami a kis,rossz hely miatt necces.. A direkt szűrőnek meg HIDEG levegő kell nem motor meleg..
Ez az olcsó húsnak.. esete.. Ez a 2.-ik? Méé volt első is??
Amúgy meg nyugalom.. A hosszú élet ritka..
F1Do
Láttam már ezt a videót. Durva jó! Nekem viszont hiányozna a hang.. Biztos jó lehet suhanni "hangtalanul" de akkor is. Nem is beszélve a nem lát,nem hall autósokra.. -
-Mosquito-
őstag
válasz
csongi #23236 üzenetére
Minek.. Akkor már nem fog így kinézni a motor belsőd,mert cseppet károsítani fogja a direkt szűrő. [link]2700Ft a gyári levegőszűrője.. Sok neked 6eKm-ként kifizetni? Picit vennéd a fáradságot és elolvasnád a mostani és a régi fórumokat lenne rálátásod a dolgokra,és sokat is okosodnál.
Bogyó
Grat,jó írás! -
-Mosquito-
őstag
válasz
canniball #23137 üzenetére
Garázst veszel a motorhoz,vagy motort veszel a garázshoz,kellemes gond..
Boogie84
Köösz,én is ilyesmit keresek. Kicsi max,3-5L-t. Amit én találtam [link] Nem,ennél olcsóbb nics,max használtan és nagyobb.
Persu
A cikket elolvastad..?
"Az új erőforrásoknál ugyanis szelephézag ellenőrzést ír elő a japán gyártó, melynek az anyagi vonzata az Egyesült Királyságban 300-font (nagyjából 100 000 ft)."
"Tom Hobbs, a Honda szóvivője hozzá tette: „Annak ellenére, hogy az első vizsgálatok számlája meglehetősen magas, mégis a motorok egész élettartalmára vonatkozó szervizköltség abszolút összemérhető a hasonló kategóriájú többi motorral.” Ez nem itteni árak,de az első itthoni szerviz borsos lesz az tuti. -
-Mosquito-
őstag
válasz
alvaro #23124 üzenetére
Honnan a nyavajából tudjam..
.
Én is tudnék okosat kérdezni..hogy mé annyi egy szerviz amennyi,vagy egy alkatrész..
Persu.
Nem én találtam ki.. De ha így lesz csuklani fog rendesen a tulajdonos.Canniball
Motorozz.hu-n van egy olyan,hogy dobozok/csomagtartók,Petya89 na ő csinál középsztender,oldal/doboz konzolokat,bukócsöveket. -
-Mosquito-
őstag
válasz
Integra #23096 üzenetére
Nálam 24-nél van,színtén ellenőrzés.
Runner
Az hogy olcsó nem kéne,hogy ilyen áron legyen a szervize. Ha meg nemviszi az 1000-re akkor meg borul a bili..Csongi
Lassan oda jutunk,hogy egy motor szervizelése árban ott tart mint egy autóé..
Pl. BB Bmw gs 800 olaj/szürő csere,átnézés,60eFt. Sztem 15eFt-ból ez bőven megoldható ha magam csinálnám.Zedok
Anyjuk pi...át.. Nekem eddig fekete cuccom volt. Most váltottam fehér/fekete kombóra. Összel szintén cserés lesz a nadrág és a 3/4 kabát fehér/vili szürkére.
Egy "hátránya" van a világos szín miatt hetente mosok...
-
-Mosquito-
őstag
válasz
runner 125 #23093 üzenetére
Ez engem nem érint..
Cseppet viszont aggasztó,hogy 500cm3-nél ekkora költségek vannak.
Andrew.
E kérdésedre írtam választ.. -
-Mosquito-
őstag
Wtf..
. Ez fájni fog....
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Topiccsendőr #22892 üzenetére
Hátőő konkrétan sehol sem fikáztam az Rsv-t! Annyit írtam rá,hogy Olasz. Mindegyik motoromnál a 2-3ik tulaj voltam,magyar,szervizkönyv blabla. Most eljutottunk idáig. Az hogy a fórumokon mi/k íródik,szerintem ne hagyjuk. Butaságok vannak,igen. De akkor ez vagy az a fórum/ok teljesen felesleges lenne?! Nem hiszem. Vannak szakértők/hozzártők tulajok itt,máshol is. Őket érdemes elolvasni,tapasztalait meghallgatni X km után. Jól érzem Rsv vonalon mozogsz,ismered e tipust. Én nem! Nem is fikázom,nem szájkaratézom veled ezzel kapcsolatban. Storyzni azt hiszem mindenki tud/na minden márkáról.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Topiccsendőr #22873 üzenetére
Jut szembe.
Balassa tényleg elmarad?? -
-Mosquito-
őstag
válasz
Topiccsendőr #22855 üzenetére
Egyszerűsítem. Én leginkább túrázom és nem szeretem ha valahol a világ f@xa végén lerohadok. Ezért lehetőleg megbízható/bb motorok kellenek a seggem alá.
Olasz se túrát/endurót se robogót nem vennék már.
Volt Aprilia Atlanticom motorikusan ok,de elektronikusan egy nagy rakás x@r volt. Pedig nálam csak a fesszab,aksi,kábel ment tönkre. Jahh a fesszab ugyan az a Ducati-ban is!Volt olyan aki zsír újonnan hozta ki az Apriliát Dunakesziről 2km után megállt,6hónap után lett kész. Volt olyan amin Aszalósék is vakarták a fejüket mi lehet a baj/hiba. Szerdán volt a Shox SEG gurulás. Szintén Aprilia. Àt kellett vezetékelni az összes kábelt mert megbízhatatlan volt elektrónikusan. Megnézel egy Piaggio X9 fórumot csak a köpködés megy. Ott ugyan az a blokk már xar,hogy miért nem tudni. Elektronika szintén egy fos. Nem köpködöm az Apriliát mert nekem is volt,de mint ennek a márkának is vannak betegségei. Volt Suzukim,ott elektromos,motorikus hiba nem volt. Most Hondám (Varadero) van. Fórumát olvasva,néhány tagot meghalgatva akik elég keveset gurulásznak(30-50eKm/szezon) esett rá a választásom mivel alig,ill. kevés a meghibásodás. Minden mákának van valimi gebax,hol kisebb hol nagyobb, azt aláírom.
Az hogy én nem vennék Olaszt azaz én döntésem,nem kell egyetérteni vele. Mindenki olyan motort/mákát vesz ami tetszik és megengedhet magának. Én sem beszélek se rá se le senkit se/m. Ennyi.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Topiccsendőr #22836 üzenetére
Sajna még nincs Honda polóm így nem vagyok fanatikus.. Még..
Ha most kéne választani a két márka közül és azon belül is valamit akkor tuti én már nem vennék Olaszt.. Ès ez nem vallási vita akar lenni..
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Topiccsendőr #22824 üzenetére
Mivel Aprilia fórumos vagyok és tulaj is voltam egyben van némi rálátásom az Olasz márkára..
Versenyen lehet,de mint márka nem hiszem,hogy hazavágja. Amúgy meg.. Gondot veszel vagy Hondát veszel..
-
-Mosquito-
őstag
Egy kis extrém sport.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Házimozi belépő szinten
- YouTube
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest