- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
polimorf
tag
Nálunk minden évben megrendezik Izsán (Komárno mellett). Ilyenkor összegyűlik egy csomó motoros, a pap megáldja a motorokat és a motorosokat, aztán van egy fél órás felvonulás a környéken. Ma kb 300 motor gyült össze. Évről évre többen vannak akik eljönnek Szlovákia minden részéről és még Magyarból is.
-
polimorf
tag
Sziasztok!
Indul a szezon, és egyre többen vagyunk mi motorosok az utakon. Az alábbi videó [link] jól mutatja, milyen csapdák várhatnak ránk.
Saját tapasztalatból mondom, hogy autós társaink jobbik fele már fel van készülve ránk, de hagyjunk időt magunknak és a többi közlekedőnek is, hogy „felgyorsuljanak” hozzánk.
Széles utat Nektek, és érjetek Haza! -
polimorf
tag
válasz
demars #65082 üzenetére
Én magam csináltam platnit egy 4mm vastagságú vaslapból amit felcsavaroztam a kapaszkodó 4 csavarjával, és ehhez csavaroztam a dobozt. Igaz, hogy nem leszedhető, viszont sokkal stabilabb. Bár nekem Goldwing dobozom van és az alapból fix felfogatással van gyártva. Viszont az előző Givis dobozom is arra volt felcsavarozva, soha nem volt vele gondom.
-
polimorf
tag
Van egy nagyon hasznos videó ami túraútvonal tervezéshez adhat segitséget, amennyiben valakit érdekel. Nagyon utálom mikor a navin órákon át kell bogarásznom mire megtervezem az útvonalat. A videó abban ad segitséget, hogy az asztali gépemen megtervezem az útvonalat és a kész tervet berakom a naviba. [link]
-
polimorf
tag
Ma megjött az új plexi a motoromhoz, amit már fel is szereltem. Jóval nagyobb mint ami eddig volt rajta. Hétvégén letesztelem (alig várom)
-
polimorf
tag
Tegnap ismét mentem egy tesztfogyasztási kört 101km-t, viszont jóval bátrabban mint előzőleg. Picit nehezebb volt a csuklóm
Az eredménye a tempósabb haladásnak 5,27l lett a múltkori finom gurulás 4,3l volt.
Konklúzió ha bátrabban megyek többe fog kerülni. De nagyon élveztem, ennyit megér.Ez nem azt jelenti, hogy most már állandóan a fogyasztást fogom lesni, csak mivel számomra új a gép a fogyasztásával is szeretnék tisztába lenni. Az előző géppel is ez volt aztán már sose néztem mennyit eszik csak mentem.
-
polimorf
tag
Valaki valamerre tervezett gurulást ma délután?
-
polimorf
tag
válasz
TommyGun #64305 üzenetére
Ezt a konkrét gépet nem ismerem de azt tudom, hogy ezek nagyon jó, hálás, igénytelen motorok. Nekem a 650 volt az gyenge de ezek a 700-ok már egy picit jobbak. Fogyasztása 4-5 liter között van. Nem meghibásodó fajta, ki lehet menni a világból vele. Ezeknek már autópályán 140-150 nem gond. Szóval nagyon jó motorok ha valaki nem akar száguldozni, csak ajánlani tudom.
-
polimorf
tag
válasz
Bogyó bá' #64145 üzenetére
Ami negativumot találtam benne az előző géphez képest az a fejre ható szévédelem. A régin szinte egyáltalán nem kapott szelet a fejem, ezen meg ugyan nem rángatja a fejemet a szél de nagyon hangos a sisakom már 70 fölött is. Erősen gondolkozok egy kifejezetten túra plexin ami 15cm-el magasabb a jelenleginél. 100 euró körül már kapható az ebay-on. Engem nagyon zavar a menetszél zaja amit a sisakban nagyon hallok, igaz a sisakom se a leghalkabb, egyszerű olcsó MTR sisak.
-
polimorf
tag
Köszönöm a linket, még nem láttam!
A szine nem limitált az tuti, a többit nem tudom, de majd ha összefutok Ferkó barátommal majd csinálok egy komolyabb összehasonlitást, hogy miben különbözik az övé ami nem limitált az enyémtől. Ránézésre semmiben.
Van egy arany szinű tábla rajta valami 50-es felirattal, majd lefotózom. -
polimorf
tag
válasz
Kolondrum #64120 üzenetére
Én vegyesben mértem mert tőlünk Dunaszerdahelyről átugrottam Győrbe meg vissza. Tehát volt benne lakott terület is meg lakott területen kivüli szakasz is. Mint irtam is lakott területen 50-60km/h kivül meg 90-120. Szerintem egy normál nem száguldozós motorozós tempóval.
-
polimorf
tag
válasz
V.Stryker #64106 üzenetére
ABS van a nem limitáltakban is sőt kipörgés gátló is, bár a régebbiekben még nem volt duálfék, ha jól tudom de ettől még nem lehet limitált.
Ez a limitált duma csak arra jó, hogy drágábbért sikerült megvennem.Bár tényleg van rajta egy embléma amin szerepel a limitált szöveg.
Ma annyira kedvet kaptam, hogy ha normális idő lesz akkor holnap is megyek egy karikát. Élvezem a gépet
-
polimorf
tag
Ilyen részletesen nem tudok infót a saját motoromról, de valamire biztos jó a nagy generátor is.
Gondolom akkor több elektromos kütyüt lehet rá kötni?
Azt tudom, hogy limitált szériás de, hogy mitől limitált azt se tudomSymbianOS Nyugi azt mondta a haver akinek ugyan ez van, hogy csak azért ilyen alacsony a fogyi mert ez a tempó amivel én mentem (90-120) ez csak " totymorgás" ha normális sebességgel fogok menni akkor 5 lier lesz. (Én azzal is elégedett leszek)
-
polimorf
tag
Ma leteszteltem a gépsárkány fogyasztását. Induláskor csurig tankolta, majd megtettem 103km-t a saját normál motoros tempómmal város 50-60 kint meg 90-120km/h, majd érkezéskor ugyan annál a kútnál sőt ugyan annál a kútfejnél ismét tele locsoltam és nagy meglepetésemre mindössze 4,34l fért bele.
Nagyon meg vagyok elégedve a monstrum fogyasztásával
Itt a számla: -
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #63853 üzenetére
Nem készitettem semmit, most csak barátkozás volt, de szerintem hamar összehaverkodunk, mert nagyon tetszik, hogy előzésnél nem kell matekoznom, hogy beférek vagy sem.
Még azért pár dolgot be kell állitanom magamhoz, de jó lesz ez már látom. -
polimorf
tag
A mai Pozsonyi motorkiállitásról és pár motorról néhány fotó. [link] Mindössze egy nyári kesztyűt vettem potom 10 euróért, és egy pár kiegészitő tükröt. Ettől függetlenűl jó kiállitás volt
-
polimorf
tag
Köszönöm mindenkinek a gratulációkat
Tavaszig még lesz mit csinálgatnom rajta mire a saját izlésemre faragom, de napi szinten rajta leszek
-
polimorf
tag
Üdv mindenkinek!
Örömmel tudatom a garázsban áll, MEG VAN A PÁN!!! Nem birtam ki és már ma rászereltem a dobozomat. :-)
Íme pár fotó róla : [link] -
polimorf
tag
válasz
baboss #63138 üzenetére
Nem mondhatnám, hogy nagyon izgatott lennék, persze várom már a szombatot, de utána még kell pár nap, hogy mehessek is vele. Nálunk némileg mások a szabályok mint Magyarban, ezeket a köröket kell majd még megfutnom addig nem tudok menni vele.
bogyo112: Pont azért szeretném a műszerfal fölé elhelyezni, mert szerintem is ott lenne a leg optimálisabb helyen.
-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #63136 üzenetére
Nem adtam el a tartót. Azt hiszem, hogy a műszerfal fölé a plexi takarásába fogok valamit kiagyalni.
baboss: A képen ahol a rádió van oda szeretném valahogy elhelyezni.
Ma hivtak, hogy meg vannak a motorhoz a papirok, szombat reggel megyek érte. -
polimorf
tag
válasz
Bogyó bá' #63124 üzenetére
Nagyon szépen szinte gyárinak tűnően megcsináltad a felfogatást
Azért érdekelt, hogy a leendő motoromra hátha látok egy jó ötletet, de sajnos az enyémnél ez a felfogatás nem jöhet szóba, mert műanyag takarja az egész kormányt. Szóval valami mást kell majd kiagyalnom.
-
polimorf
tag
Két hét múlva motorkiállitás Pozsony [link]
-
polimorf
tag
válasz
Something_ #62828 üzenetére
Isten éltessen sokáig balesetmentesen!
-
polimorf
tag
válasz
runner 125 #62528 üzenetére
Sajnos nálunk nem ilyen a panoráma. Amerikából van a doboz igy gondolom ottani tájkép lehet.
Igen a motornak is ilyen a szine, ezért is festettem át, hogy passzoljon a motorhoz. Ilyen szinű motoron hülyén nézne ki a piros doboz. (Szerintem) -
polimorf
tag
Március 10-13. Motor kiállitas és vásár Pozsonyban, ha esetleg valakit érdekel. [link]
-
polimorf
tag
Ma voltam megnézni a motort, tényleg jó állapotban van, minden eredeti rajta (festés is). Kipróbáltam nem észleltem rajta semmi különösebb hibát. Lefoglalóztam a motort, az eladó lepapirozza, friss műszaki, és a nevemre irva fogja átadni (2-3 hét) aztán kifizetem a fennmaradó összeget és hozhatom el. 2550 euró alá nem tudtam lealkudni.
-
polimorf
tag
Ma telefonon megbeszéltem az eladóval, hogy vasárnap megyek megnézni a motort. Remélem addig nem viszik el, és, hogy tényleg jó állapotban lesz mint a fotón.
-
polimorf
tag
válasz
Topiccsendőr #62047 üzenetére
Többnyire a Hondák és azon belül is leginkább a Páneurópa és a Deauville volt a teritéken a szerelő és köztem, mármint minőség és időtállóság tekintetében.
Érdekelne a Te véleményed is a linkelt Páneurópáról St 1100-as amit kinéztem, hogy szerinted milyen (megbizhatóság, meghibásodások, stb. Talán van tapasztalatod erről a tipusról is. -
polimorf
tag
válasz
Topiccsendőr #62009 üzenetére
Többnyire az anyagminőségre, időállóságra mondták. Tehát, hogy a régebbi gépek tartósabb anyagokból vannak összerakva, sokkal tovább birják mint az újabbak.
Nem én találtam ki nekem is csak mondták. -
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #62015 üzenetére
Tehát akkor szerinted nézzem meg és ha jó vegyem meg? Mert az ügyem nem egyhamar ér véget? Mindenképp szerelővel mennék.
-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #62012 üzenetére
Tudom kép alapján nehéz megitélni, de neked mi a véleményed fotó alapján róla?
Amiket eddig láttam azok közül még ez néz ki a leg normálisabban. És ez ebben a kategóriában a felső árszegmensbe tartozik mert ennél csak olcsóbbak vannak. -
polimorf
tag
válasz
V.Stryker #61971 üzenetére
Azt mondta, hogy valószinűleg a rendőrség nem fogja a saját itéletét megváltoztatni, ezért valószinűleg lezárják az ügyet ahogy volt szabálysértésként, de a leg rosszabb forgatókönyv az, hogy fél évre elveszik a jogsim. De mig idáig elmegy az ügy addig 3x is leminősithetik bűncselekményről szabálysértésre. Bizok a leminősitésben. Mást egyenlőre nem tehetek.
-
polimorf
tag
válasz
Yoshida #61946 üzenetére
Az a röhej az egészben, hogy én mondtam neki, hogy keresse fel a bitositómat és jelentse be a kárigényét mindent fedezni fognak, sőt december 1-én küldött neki a biztositóm agy formanyomtatványt amint kitöltve, visszaküldve bejelenthette volna. Arról nem beszélve, hogy ha ilyen sérülése keletkezett a rendőrségen 3 napon belül jelentenie kellett volna. Se a jardon se a biztositómnál nem jelzett semmit a mai napig. Pedig a biztositóm ma is azt mondta nekem, hogy ha bemegy és igényli akkor fizetnek gond nélkül. Erre nem képes de engem feljelentgetni az megy neki.
-
polimorf
tag
válasz
polimorf #61961 üzenetére
Ma elmentem egy ügyvédhez, elmondtam neki a sztorit. Azt mondta, hogy mivel eltört a lábujja igy max testi sértésért (ebbe a kategóriába tartozik) jelenthetett fel. Ha a srác megvádol engem testi sértéssel a rendőrség újra fog nyomozni az ügyben, 40 napjuk van rá, ez idő alatt behivatnak mint tanút kihallgatásra. A 40 nap után a rendőrség dönthet úgy, hogy szeintén lezárják szabálysértéssel az ügyet, de ha bűncselekménynek minősitik (testi sértés) akkor tovább adják az ügyészségre, ott az ügyész szintén leminősitheti szabálysértésre, de ha mégsem akkor az ügyés tovább adja a biróságra, de a biró is leminősitheti szabálysértésnek. Vagy elitélhet mint bűnöst.
Szóval az ügyvéd azt javasolta, hogy semmiképp ne fizessek semmit sőt maradjak passziv és még csak kapcsolatot se létesitsek a sráccal. A kötelező biztositásom minden kárát megtériti neki ami jár. A biróság is max a jogositványom bevonására büntethet amit az ügyvéd szerint fél év után visszakapok, és még az ügyvédi és perköltséget kell fizetnem. Ez a leg rosszabb ami történhet. De azon kivűl a srácnak semmit nem kell fizetnem.
-
-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #61939 üzenetére
A rendőrség helyszini birsággal azonnal lezárta az ügyet viszont ahogy mondták a jardon a feljelentés miatt a biróság újra elindithatja az eset feltárásat ami azt jelenti, hogy visszadják a helyszini birság összegét és előlről indúl az ügy de már a biróságon és a jogsimat a biróságnak is jogában áll elvenni.
Határozatot nem kaptam és nemi s adnak amennyiben sima helyszini birsággal lezárják a dolgot (legalábbis itt igy működik) -
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #61928 üzenetére
A rendőr aznap lezárta az ügyet a lábujjtörése meg harmadnap derült ki mert akkor kezdte fájlalni.
Ezért került a jegyzőkönyvbe az, hogy nem volt személyi sérülés.
A rendőrségről semmilyen papirt nem kaptam az ügyről.
Nem az összeg zavar, hanem ha újravizsgálják az ügyet akkor a jogsim elvétele zavar -
polimorf
tag
Jelenleg azon múlik, hogy a biztositónak annó be lett e jelentve a személyi sérülés is ha igen akkor fizeti a munkából kiesett időt stb. Csak a rendőr úgy zárta le az ügyet, hogy nem történt személyi sérülés ezért maradt meg a jogsim. Most meg ezeket követeli a gyerek, legalábbis a feljelentésben ez szerepel. De szerintem a srácnak az a célja, hogy elvegyék a jogsimat.
zeon.hu Annyit tudok mivel ma összefutottam a helyszinelő rendőrrel és nem hivatalosan tájékoztatott, hogy volt benn a rendőrségen a srác egy ügyvéddel és feljelentést tett ellenem. Csütörtökig elteszi az ügyet, hogy intézzem el a sráccal de csütörtökön hivatalból el kell inditania az ügyet.
-
polimorf
tag
Üdv mindenkinek!
Van egy jó és egy rossz hirem.
A jó az, hogy ma sikerült eladni a motoromat gond nélkül elég jó áron. Igy most egy motortalan motoros vagyok.A rossz hirem, hogy lehet motor nélkül maradok egy jó ideig, mert ma derült ki, hogy a srác akivel karamboloztam feljelentett a rendőrségen, igy ha nem tudok vele megeggyezni csütörtökig akkor biróság lesz a karambolból és ha biróság lesz akkor valószinűleg elveszik a jogsimat 1-3 évre és még pénzbirság is lesz mellette + ha kártalanitást itél a biróság akkor azt is fizethetem. Tehát könnyen lehet, hogy a motorom ára elmegy a megeggyezésre.
Sajnos még egy pár percig se örülhettem az eladásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest