- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Na de az első fék meg tudja fogni a bringát a visszagurulástól egy erős emelkedőn?
Illetve hirtelen megállásnál mondjuk nincs lehetőség visszaváltani, mert mondjuk nem belátható az út és nem tervezhető a manőver.
Vhogy el nem tudom képzelni ezt a szituációt.
Egyik lábbal nyomni kéne a hátsó féket, másik lábbal sebességbe kéne tenni, a harmadik és negyedik lábbal meg fogni a gépet el ne dőljek.
(Nekem ez elég hétköznapi esetnek tűnik, ha az ember családja külvárosi hegyi utakon él. )[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Bogyó bá' #33183 üzenetére
Megvan, működik. A vezetéken lógott.
Nem tudom ki volt ma a 11-esen, de nekem felment a pumpám. Marják az utat és száll a por, az még oké, de az nem, hogy az az aszfalt amit nem sikerült begyűjteni fogja magát és felverődik a blokkra ahova gyönyörűen fel is ég. A kipufra ugyan így. Még a sárvédőn is mérhető a vastagsága. Agyonb vkit ott komolyan mondom. Csavarhúzóval kell levakarni a blokkról. A kipufról meg nem lehet.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
FELEJTSD EL! Határcsárda magasságától leányfaluig kb ez van.
A kép nem adja át ,de nagyon rágyógyult. A kép előtt 20 perccel volt lemosva.
[link]
Az olajszűrőm fedele egy darab vastag aszfaltkocka lett A rohadás **** *****! Próbálj meg 20-al menni ledudálnak. Inkább megkerültem visegrád felé.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Pocee
senior tag
-
csongi
veterán
Egy pár esőt már én is kimotoroztam Leghosszabb 200Km némi kis széllel, tulajdonképen vízszintesen esett
Fos gumikkal és szarrá kopott fékekkel. Vásárlás utáni Km-ek, haza tartottam Másnap mentem 9Km-t és vasra érkezett a kapu előtt a fékbetét. -
válasz Teasüti #33202 üzenetére
Miért ne tudná? Sok motoron elől jobb a fék mint hátul.
Amúgy a technika: megállsz, ha tudsz előre tervezni akkor szépen leváltasz 1-esbe menet közben, bal lábra döntöd a motort és taposod a hátsó féket miközben kapaszkodsz a kuplungba. Ha nem volt időd akkor megállsz, kapaszkodsz az első fékbe és berugod 1-esbe majd a kuplungot behúzva szépen átállsz hátsó fékre.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
félisten
A cigányok nem haltak ki azt ma megállapítottam. 20-al 6-an az opelba, előzni lehetetlen volt, mert beláthatatlan volt az út. Mondtam is neki a mondókát amikor végre sikerült előzni, de nem csak én, aki mögöttem volt mind elküldte őket.
Volt egy fazon aki egyszer balra, majd jobbra indexelt és ezt váltogatta. Mindezt lépésbe. Lassan mellémentem és mondom neki, hogy eldönthetnéd már merre mész ____...
Ma pár embert kilőttem volna azt fix. Mert biztosan véletlenül megy a porba az út szélén meg a többi. A 98 éves banyáktól is elvenném a jogsit. Lakotton kívül 40-el.
A legtöbb gond abból volt, hogy nem láttak az autósok. Pedig nagyon hangos vagyok és mégsem. Szokniuk kell a dolgot.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
Gyáá ház az a kínai robogónk amit művelt. December óta hozzá sem nyúltunk. Akkuja meghalt, ma vettem bele újat és fel is töltöttem. 5 percet egyfolytában ment az önindító. Néha pihentem. Aztán pöcc! De töltés nincs egy deka sem.
-
-
-
Dexar007
veterán
Ma mar majdnem 20 fok volt mifelenk.Eddig szinte mindig kivetel nelkul taknyos-nyalas uton sikerult maszkalnom a Matraban,vagy ha eppen nem volt vizes az ut,akkor minusz fokok voltak. Most,hogy mar-mar melegem volt,sikerult eltuntetnem a paracsikomat is!
Give me your cum,bull!
-
vlevi
nagyúr
válasz Teasüti #33202 üzenetére
Nem, az elso fek nem fogja megfogni visszagurulast. Legalabbis nem tul hatekony, pont annyira nem, mint ugyaltalaban a hatsofek eloremenetben. De egy emelkedon a hatsofek csodakat muvel.
Masik, tipp, amit terepezeskor olvastam. Ha terepen egy emelkedon lefullad a motor, akkor lehet, jobban jarsz, ha visszarakod egyesbe, leallitott motorral szepen, lassan a kuplunggal jatszva visszagurulgatsz az emelkedo aljara, es ujra nekiindulsz az emelekdonek. Persze egy vizsgan ez nem a tuti receptVezsfekezesrol, visszavaltaskor pedig az a helyzet, hogy a veszhelyzeteket a vezetestechnikai treningeken mindig ugy tanitjak, hogy az elso az, hogy kuplungot behuzni. Mindezt azert, mert boven eleg kinlodni azzal, hogy a veszhelyzetete megoldd, ne kavarjob be meg az is, hogy esetleg egy leblokkolt hatso kerek miatt lefullad meg a motor is, mert akkor tuti aszfaltkaristolas lesz belole. De ha vegig be van huzva a kuplung, akkor legalabb innen nem erhet kellemetlen meglepetes. Ha viszont elore tevrezett a dolog, akkor ugyis ra tudsz keszulni, mikor fekezel, es valtasz vissza. De megallaskor ugyis kuplunngal allsz meg. Ahogy autoval is, meg akkor is, mert nagyon ritka az, hogy megallas elott hosszasan gurulnal uresben.
[ Szerkesztve ]
-
mocsanisi
senior tag
válasz Ferdzsoo #33196 üzenetére
Hát az autós csaj csak sipákolt, sokkot kapott elvileg, a srác barátnője hívott mentőt meg stb. Amíg benne volt az adrenalin addig semmit se érzett, aztán leült, és onnantól már nem bírt felállni... Vigyázzatok magatokra!
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
félisten
válasz -Mosquito- #33216 üzenetére
Én itt lakom és nem tudom elkerülni. Azért amikor melletted dolgozik a gép és pattog a mindenség... Lehetne ezt másképpen is. Pár napja még nem volt ez a felverődés, csak a sár.
Ma? Lehet. Sokan voltak az utakon. Gyakran eszembe jut, hogy ki jött szembe? Lehet, hogy nem jól integettem neki.
Engem onnan lehet megismerni, hogy rettentő hangos a GS.
Nem szoktam mosolyogni. MAx vérben forognak a szemeim.
Amúgy hol pontosan?[ Szerkesztve ]
-
válasz Kolondrum #33212 üzenetére
A körútat kerülöm amikor csak lehet. Amikor van helyem meg minden tiszta akkor szoktam húzni azért, de alapvetően igyekszem magamnak és másnak is helyet hagyni. Fékutat sem rövidítem le amennyire lehet. De tegnap úgy rám mászott egy autós, hogyha komolyabban kellett volna fékezni tuti a nyakamon tudott volna csak megállni...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
balazs1011
aktív tag
válasz longwild #33175 üzenetére
Konkrétan ilyenről van szó,és nen az X-tra-ról.
1875 Ft volt az ára és sajnos még tavaly vettem meg.
Specifikáció:
- API SL
- JASO MB[ Szerkesztve ]
---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
félisten
válasz -Mosquito- #33222 üzenetére
Akkor igen én voltam na. Én vagyok aki nem emeli meg a lábát max az ujjait és ha épp kezelem a motort szarok mindenkire.
-
csongi
veterán
válasz balazs1011 #33223 üzenetére
Teljesen jo ez is. Remelhetoleg nem hamis.
-
BoB
veterán
Valaki holnap Valamerre? (Szentendre - Bp. környékről valahova)
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
Pocee
senior tag
válasz Dexar007 #33227 üzenetére
smirgli és mindenki azt hiszi,ász vagy.amúgy addig feszegeted hideg aszfalton ezt a dolgot,hogy véletlen idő előtt kell idomozni a motort.
szerk: nem érdekli valamelyőtöket egy női S-s Spyke kabát,az exemé volt,kb 5ször volt rajta nagyon szép állapotban van.protektoros.cordura.
[ Szerkesztve ]
Mr.Brightside
-
-
félisten
Tele van minden rendőrrel, ma is volt. Zárójelben mondom. Várom is a csekket még péntekről.
vendingo! Aha, de 3x 5 percen belül nem kaptak le? 3x!!!! Baszki 40-es táblánál le az M0-ról 60-al, aztán utána kifelé 60-as táblánál 90-el, mert azt hittem túl vagyok rajtuk, aztán megint lakotton 60-al. Mondom baxxxk meg már! Ebből az első aggaszt, mert úgy álltak, hogy hátulról is le tudtak venni, igaz nem tudom van e olyan, hogy két fénykép van, ahol gyorsabban megyek meg ahol látni a rendszámot, de már szabályosan.
[ Szerkesztve ]
-
Pocee
senior tag
válasz Kolondrum #33234 üzenetére
engem egyszer bemértek táblán belül 103-al,valahol ott akartam kettőbe rakni amikor észrevettem a fényképészt.megállított,a gép még mindig nem látta a rendszámot,tanakodtak mi legyen,majd megkért hogy fordítsam úgy a motort,hogy lássa a gép a rendszámot majd csináltak egy állóképet...szerintem jogilag vitatható,persze nem tudom csak gondolom.
Mr.Brightside
-
félisten
Marha egy szerű kikerülni a felújítást, csak nem szabályos. Bicikli út a dunapart mellett. 10-al el lehet botorkálni.
-
Integra
titán
e-tint
nem rossz, bár azt továbbra sem értem, hogy miért nem magát a plexit csinálják meg fényérzékenyre.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
ALI_G
veterán
Ha változik a motor színe, akkor mennyivel kell többet csengetni a műszaki vizsgán?
-
BoB
veterán
Ma meglátogattam az itt említett ugratós utat Kemence mellett. Nem rossz
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
vendingo
veterán
Megkezdtem én is az idei szezont.
Nem volt meleg, meg untam is.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest