- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
yodamastah #36210 üzenetére
Üdv
Valaki tudna robogó szereléssel kapcsolatban segíteni? tényleg alap dologról lenne szó...alapjárat.
Az lenne a gond, hogy szétjött a gázhúzó, szétszedtem, sikerült megcsinálnom, de figyelmetlen voltam és a gázhúzó házát nem tettem úgy vissza ahogy volt, ezért lazább lett a bovden és nem volt alapjárat. A gázhúzó háza alatt van ez az üreges csavar, amit ha szétfele tekerünk, akkor annál jobban feszíti a bovdent, na annak segítségével beállítottam (meleg motornál) az alapjáratot, de ahogy mentem vele egy kört kicsit meghajtva, lámpánál megállva, megint eltűnt az alapjárat. Mi lehet a gond?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Kérhetnék egy kis segítséget? Ma megvettünk egy Aprilia Habana gépezetet, hát hazafelé vele meghalt a gázkar. A lényeg,hogy ilyen fém szarra lett lecserélve a gyári, ami egy ilyen műanyag szarra csúszik rá, amit forgatva húzza a bovdent. De ez a műanyag peremes vacak annyira elkopott,hogy hiába toljuk rá, a foganytút, nem lehet "húzni a gázt". Hol lehet venni ilyen gázkart vagy hol lehet megnézni, miként lehet ezt megszerelni?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
runner 125 #36021 üzenetére
És mi a helyzet a 80-100ccm -ig gépekkel? Az talán be lehetne vállani nem?
Mondjuk én tervezem az A letételét, de nem a céges 125-ös robcsi miatt.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Daywalker #36014 üzenetére
Egyébként a B jogsinál ugyanez. Én motoroztam, ezért sajnálom,hogy nem fér bele a 125-ös. Nem ver oda annyira az a plusz 5 ló szerintem és a köbcenti sem mindegy. ( Vagy 9 éve volt szerencsém egy olasz valami TM márkájú olajhűtéses krossgéphez, az 80 köbcentis volt, 40LE, de a bokám lefostam rajta.
)
A másik ,hogy aki nem tud motorozni, az ugyanúgy odavágja magát 50-essel is. (Tudom met eccer két éve, a borospincéből hazafelé az 50-es 18 éves Yamaha Mintem úgy bevágott a temető mellé az árokba, hogy öröm volt összeszedni magam.
De mondjuk azé a borospince a hibás.
)
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Kasza08 #36010 üzenetére
Hát ez szomorú. Csak felb.szom magam. Innen nyugatra lehet B-vel 125-öst nyomatni. Itt nálunk nem, há mér is, tényleg. És azt nem is említem,hogy itt pesten egy 50-essel, közel 100 kilósan? ..bedarál a forgalom. Főleg nekem kéne többet menni az Üllőin, Hungárián. Mi a gedvát csinálok egy 50-el?
Persze, tegyem le a jogsit 100 rugóért, hisz gondolom erre megy ki.
Pedig nem az a biztosítási többlet vág oda, hanem hogy a cégbe lenne véve,hogy néhány apró dologért ne kocsikázzunk a városba....gyorsabb, olcsóbb, környezetkímélőbb. És nálunk senkinek nincs meg az A jogsija, de még A1 se. -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Sorry,hogy nem olvasom vissza teljesen a topikot, bár tuti volt már róla szó. Szóval gondolkodunk egy robogó vásárlásán, ide Pestre. Én tapasztalatból tudom, hogy az én közel 100 kg-om alatt egy 50-es lófütty és bedarál a forgalom, mint a pinty. Milyen tapasztalatok vannak arról, hogy a 125-ös, de 50-es papírokkal rendelkező robogókat a rendőrők mennyire ismerik fel, csesztetik? (Aprilia Habana lenne az áldozat, tehát nem egy Burgmann.
)
Aktív témák
- ASUS routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezünkben a Honor Magic V5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest