- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Srácok, nézegetem mostanság a 600-as sportokat is, a 2002 körüli 636-ok bejövősek formára. Néztem a többit is, s az tűnt fel - lehet rosszul - , h a 2005 körüli 636-ok kisebbek. Erről nincs valakinek konkrét infója? Elég termetes vagyok, ebből kifolyólag keresem az ideális sport / sport-túra gépet.
-
runner 125
nagyúr
Jah, vannak akciók akkor is, de szezonkezdéskor is. Ha teheted nézz ki Ausztriába, jóval olcsóbb minden, mint itthon.
-
runner 125
nagyúr
Fu mennyire bejön ez az új ER6-F
A segge oldala eddig is tetszett, végre eltalálták az orrát is.
..bár az az első futómű igencsak vékonykának tűnik, zsoltee10 milyen az útfekvése a vasnak?
Köszi
-
runner 125
nagyúr
Szar / vizes benyától dadoghat a motor? Nem tudom mi volt ma, de Ausztriából hazafele egy éles jobbos után egyszer csak "erőtlen" lett, és elkezdett rángatni a gép.
Megálltam egyszerre, járattam kicsit, leállítottam majd újra be, és megszűnt.
-
runner 125
nagyúr
válasz
yodamastah #38343 üzenetére
Hoppá.
Valóban, figyelmetlen voltam.TayRol
Az a 6 hengeres Honda cruiser nagyon durva. Milyen típus ez?
-
runner 125
nagyúr
válasz
yodamastah #38333 üzenetére
Max. RS50.
(Az SR a robogó)Poll Tamás
Semmi lényegi infót nem írtál.
- Mennyit szánnál rá?
- Első motor?
- Ha igen, ccm-ben mekkora a max?..azt már tudjuk, h sport vonalon kell nézelődni.
-
runner 125
nagyúr
Ma kiugrottunk Ausztriába, hazafelé szép cipzárba egy sereg motoros, anyának mondtam, h tuti magyarok.
Utánuk fordultam, hát talált. Aki megteheti húzzon ki! Más világ!
-
runner 125
nagyúr
válasz
Daniel Alves #38232 üzenetére
Ennyire valóban nem összevonható, de akkor sem bizalomgerjesztő, na.
Írom ezt úgy, h nem ismerem az eladót. ..mint, ahogy a hirdetést megtekintők sem. -
runner 125
nagyúr
válasz
Daniel Alves #38226 üzenetére
"Billegő rendszám".., öhhöm...
-
runner 125
nagyúr
válasz
yodamastah #38104 üzenetére
Jópofa, de ebben kb. csak a blokk SV.
-
runner 125
nagyúr
Nem akarom már tovább boncolgatni a témát, de ezt úgy gondolom még megosztom veletek. Szintúgy a fórum dumaszobájában olvastam;
Megdöbbentő."Engem is megrázott, én ha nem is ismertem de haverom ismerte!
Nagyon durva az idézet is tőle az egyik oldalon hogy: "Az élet 2 keréken kezdődik és ott is ér véget!"
Nyugodjon békében!" -
runner 125
nagyúr
válasz
Daniel Alves #38072 üzenetére
Íjj, még h 50ccm-es robogóval nem lehet meghalni. Nagyon durva halál.
(Csak zárójelben, azzal h felvette a letakart hullát, semmiféle jogszabályt nem sértett.)
-
runner 125
nagyúr
válasz
Daniel Alves #38067 üzenetére
Rákerestem, de nem találtam olyan hírt, amiben lettek volna képek is, belinkelnéd?
Köszi. -
runner 125
nagyúr
válasz
Ferdzsoo #38054 üzenetére
Nem tudom, nekem baráti alapon rakták be. Trafóval, mindennel együtt van a cucc, szal meg kell azért bontani rendesen a motort.
Nálam bevált, nem beszélve arról, h este 3x úgy világít, mint a gyári..
Itt találtam róla egy fotót is, telefonnal csináltam, így a színhűség nem az igazi, ennyire nem kék.
(#38065) Gaboman
-
-
runner 125
nagyúr
válasz
Daniel Alves #38045 üzenetére
Én Ausztriától kezdve Németország, stb.. mindenfelé voltam vele. Eleve mióta megvan ez a motorom ( 2 éve ) egyszer nem állítottak meg, pedig mentem el igazoltatások előtt...
Ez is olyan be nem tartott szabály, mint pl. az, h a kerékpárokon a jogszabályok szerint a mai napig rajta kell legyen a név és lakcímtábla. Szerinted hányon van rajta? Max. még a nagyapáink kecskéjén elvétve..
Ezt egy rendőrbarátom mesélte.Nem fognak csak a xenon miatt kiszedni az tuti.
Mellesleg tényleg tapasztalom, mióta bent van a xenon, sokkal "szúrósabb" vagyok. Inkább nem jön ki elém a kereszteződésben, mert figyelemfelkeltőbb.
-
runner 125
nagyúr
válasz
yodamastah #37981 üzenetére
Nagy rutin és tapasztalat van már mögötted, máshgy látod..
.mf kezdőként fog motorra ülni.
S, pl. az, amit ő is írt, h 27 évesen már benő az ember feje lágya, nem 17 éves módjára húzogatja a kecske szarvát, stb, stb. nem mindig valósul meg.
A volt tanárom 30 évesen ült először motorra, vett tanulni egy 125-ös YBR-t, majd 1év után egy Hornet-et, amit 2 hónap után eldobott elég csúnyán. Kérdeztem az okokról, a válasz elég egyértelmű és őszinte volt; "Elkapott a gépszíj".
S ez piszok könnyen előfordul egy totál kezdővel is, és máris előjön a 100 paci.Persze szigorúan szvsz, nyilván azt vásárol mindenki amit maga jónak lát.
-
runner 125
nagyúr
Jah, a pénzügyi részével én is így voltam mindig. Életemben egy slukk cigarettát nem szívtam, stb. Nálam mondjuk ezek az okok részben beváltak.
Úgy rémlik totál ez lesz az első vasad igaz? Ahhoz, h tényleg ráérezz a dolgokra egy ilyen Bandit tökéletes tanulómotor. Esetleg még a GS500?
130-140-es utazót tuti, h bírják. Egy barátomnak volt annó 250-es Hornet-je. Japán belpiacos, máshol nem is lehetett kapni olyat. Noh, a sor 4-es 250-nel szokott velünk jönni, 130-140-et lazán tartotta az is.Tuti van róluk használt teszt, vagy sportmotoron topikja, kérdezősködj. Illetve gondolom youtube is tele van videjókkal'.
mod.
Értem persze, de valamilyen szinten mégis meglepetésként érte őket a dolog, ha "áll a bál".
Ha meglesz a vas, vidd el anyut/aput egy körre, talán kicsit ráéreznek a feelingre.
..ahogy láttam fentebb Feree13 is csontra azt írta, mint én; majd az idő puhítja őket. -
runner 125
nagyúr
Fokozatos beadagolás a legjobb megoldás ilyen helyzetben. Szvsz minimum célozgatni kellett volna annó, h te bizony szeretnél egy vasat.
Egyébként ha ilyen téren konzervatívak a szülők, akkor nehéz dió lesz őket puhítani, mást nagyon nem tudok mondani, de majd az idő "ellenük dolgozik". Persze ehhez az is kell, h tényleg balesetmentesen közlekedj.
..egyébként ne hidd azt, h mindenhol lazán kezelik ezt a dolgot. Az én szüleimnek, sőt még a rokonságnak sem volt sok köze a motorokhoz, ráadásul egy szem gyerekként még nehebb dolgom volt/van. Ha megemlítem a nagyobb gépet, a reakció egyszerre az, h már ez is bőven elég neked.
..persze én eddig mindig azzal zártam, h ennél nagyobb már tényleg nem kell, aztán ez a 3.
Sok sikert! -
runner 125
nagyúr
válasz
Daniel Alves #37961 üzenetére
...jah, mondjad meg neki..., a gitt és a műgyanta olcsóbb.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Djuree #37950 üzenetére
Djuree, nem kell egy oldalsztender?
Szerencsétlen tag már kb fél éve árulja, bár az aprója frissebb..
-
runner 125
nagyúr
válasz
yodamastah #37926 üzenetére
Ezek egyértelműen Suzuki-kat kopiznak, ez csont olyan, mint a Suzuki Van Van.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Gaboman #37925 üzenetére
Hm, az érdekes, h nagyobb(nak tűnik) a Hyo, így képről meg nem mondanám. Kb egy méretnek tűnik.
Más.
Halálos baleset az 52-es úton. Vajon a vizes út miatt "csúszott be" a busz alá?
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
A francokat, én konkrétan emlékszem, h írtam, mennyire szép ez is.
Jaja, a piros olcsóbb, de valóban... vajon mi lett a régi fejidommal?
Amelyik hirdetésnél ez olvasható, szvsz tényleg nem lehet már forgalomba helyezni, azt is el tudom képzelni, h már 10 tulaja volt, és lazán elkeveredtek az okmányai.
-
runner 125
nagyúr
Diesel choppert valaki 50-ért?
-
runner 125
nagyúr
válasz
Gaboman #37896 üzenetére
Aham.
..amúgy kicsit bizalmatlan vagyok felé, a felfüggesztései olyan kis "vékonykák" - lehet ez badarság, de nem kelt olyan atomstabil hatást, mint pl. egy vaskosabb, fordított első villa.
Az új már viszont totál király. Itt van is egy motorhang, nem semmi ez a három henger.
Egy ilyen gépet birtokolni egyedi.mod. pfu, ez kiba gyönyörű.
-
runner 125
nagyúr
válasz
yodamastah #37885 üzenetére
Látom nagy mágus vagy Te is!
..a nagy mértékű alkudozás legegyszerűbb, s egyben leghatékonyabb módja bizony ez.1m-s motorból nekünk 210k-t sikerült alkudni. Kissé pofátlannak kell már lenni, az tuti, de jó ha az ember előtt a saját zsebe lebeg ilyenkor.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Djuree #37803 üzenetére
Ebből sajnos nehéz, mert rosszul lett a motoron, s kb 80-as tempónál leesett róla, és éppen az út szélén álló cruisernek csapódott mellkassal a srác, egyszerre szörnyethalt. 21 éves volt. Roland öccse jó barátom.
Annó volt egy videó az emlékére, de nem találtam, csak ezt.
Isten nyugosztalja. -
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
válasz
Ferdzsoo #37701 üzenetére
Az igen, néztem a linket, valóban.
Ribi
A Váci út egyes részein nem 70 a megengedett?
..bár nyilván ha utánad fordult, akkor 50 volt.. Talán az adott kerület kapitányságán tudsz utánajárni.
De pl. édesanyámat tavaly előtt szeptemberében vasúti átjáróban mérték be, és tavaly januárban küldték ki a bírságot...
Járj utána. -
runner 125
nagyúr
1-2 héten belül, de lehet több is.
Tutker bemértek? Nem tudom mennyit csal a motorod órája, de a 70 azért nem olyan nagy mértékű túllépés, feltéve ha 50 volt a megengedett, és nem 30.
A trafik is túl vannak húzva egy kicsit, pár km/h-val feljebb vannak állítva. Ha lesz is belőle bírság 5k környékén szvsz megúszod.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Djuree #37679 üzenetére
Amióta megvan a Fazered, minen hsz.-od, mint egy kifestőkönyv bazeg.
Amúgy a fordulat szerintem minden gépen analóg, max a többi digit.
Protis mellényre max. valami 1-2 számmal nagyobb sima kabátot...
Motorosat eleve értelmetlen, minek dupla proti?!Más.
A hétvégén jó volt Kakucsring, illetve a ruha is jól vizsgázott, odafelé kellemes szaunát éltem át, főleg városokban araszolva. Visszafelé tegnap viszont olyan oldalszelünk volt.. döntve tudtam egyenesen menni, pedig motorral és cuccokkal együtt voltunk vagy 300kg.
-
runner 125
nagyúr
Nem rég érkeztem haza Kakucsról. Jó volt
Ami viszont meglepett, h bitang jó fogyasztásom lett - lövésem nincs, h minek köszönhető. Volt benne város, otópálya 150 környékével, illetve döntögetés. 12 literrel 325km-t tettem meg lámpavillanásig.Akárhogy számolom, ez 3,7l/100km.
-
runner 125
nagyúr
Piszkosul bejön ez a CBR is.
....
ALI_G
Jó kis cikk, de ezek számomra alapvető dolgok. Elég sajnálatos, h sokan nincsenek tisztában a dolgokkal.
.. az első hozzászóló írási is tetszik. Tényleg így van, a "frissen felszedett" motoros pipiken kb. semmi védőfelszerelés, míg a vezetőn 400k-nyi cucc.Daywalker
Hasonlót pár napja én is láttam a Nyugati a közelében, de az ennél is durvább volt. Talán régebbi CBR-F lehetett, a csóka szintúgy ujjatlan-rövidnadrág kombó, s ami nálam kicsapta a biztosítékot, h sisak nélkül.. de még csak a kezében sem volt.
-
runner 125
nagyúr
Noh, ma meglett a kabát is. Valszeg nagy mákom van, mint ha rám öntötték volna.
Ami egyből feltűnt a cordura után; h bitang tartása van a kabátnak és a nadrágnak is egyaránt. Komolyan mondom, h sokkalta nagyobb biztonságérzetet nyújt... egyszerűen "egybetart" na, máshogy nem tudom kifejezni.
Persze ehhez hozzájárulhat az is, h ez tényleg passzentosan rám szabott ruha, míg a cordura nagy volt..de akkor is más.. -
runner 125
nagyúr
Noh, jelentem a ruhám fele megvan.
Ma elmentem a sráchoz, nagyon durva, mert gyakorlatilag 20k-ért vettem egy új Bering nadrágot. Pont ilyen. L-es méretű, egy kicsit azért húz itt-ott, de csak tágul.
A kabát is meglesz a héten, ez a bolt már nem árulja, de pont ilyen.
Jó, h nem kapkodtam el, így 70k-ból meg fog állni. -
runner 125
nagyúr
Amúgy láttátok sportmotoron az 1.6-os BMW cikket? Ha volt már bocsi.
-
-
runner 125
nagyúr
Srácok,
Bőrruhát mivel szoktátok ápolni?
Köszi.
-
runner 125
nagyúr
..h lehet vki ilyen idióta, h így közlekedik?
Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest