- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oconnor
csendes tag
Ha csak a CG15 kódcsoportot tartalmazó flash filed van, akkor igen. Ha a file több kódcsoportot is tartalmaz, akkor a file beolvasása után a többi mellől vedd ki a pipát, hogy csak a CG15 mellett maradjon és csak az fog változni. Biztonsági mentést mindenképpen csinálj a teljes SW-ről, mielőtt nekiesel.
-
Oconnor
csendes tag
válasz
zolynet #1576 üzenetére
Szia!
Én csináltam már SW frissítést V3i-n is. Mondjuk én nem gyári SW-t tettem rá, hanem kipróbáltam pár moddoltat, de az enyémen ez sem segített, így inkább eladtam, amíg ért valamit. Ha gondolod küldök egy részletes leírást, ami alapján otthon simán meg tudod csinálni egy usb kábel segítségével.
Üdv, Oconnor
-
Oconnor
csendes tag
válasz
Zajocska #1573 üzenetére
Szia!
Elvileg legalább 100db sms-t kéne tudnia tárolni. Elvileg. Legalábbis az enyémnek ennyi a kapacitása. A kimenő üzeneteidet töröld ki, és akkor többet enged. Ha ettől függetlenül nem enged többet, akkor egy teljes SW frissítés lehet megoldaná a gondot.
Gépre le tudod menteni őket, csak egy USB kábel kell, akár egy fényképező gépé, és egy P2KTools program. Bluetooth-al nem tudom, hogyan lehetne átküldeni. -
Oconnor
csendes tag
válasz
Paulie86 #1532 üzenetére
Próbáld meg flash módba kapcsolni és úgy. (# + * + bekapcs gomb)
Ha még mindig nem jön elő semmi és a gép sem ismeri fel, akkor nemtudom.Valakinek nincs véletlen v3-hoz magyar language packja? Vagy valaki lenne olyan nagyon kedves, hogy letölti a sajátjáról csak a nyelvi csoportot és elküldené nekem
-
-
Oconnor
csendes tag
válasz
D4rkm4n #1511 üzenetére
Szia!
Hogy mitől lehet, az jó kérdés. A v3 széria tapasztalataim szerint csinál fura dolgokat, nekem a v3i-m élt magán életet, szerencsére sikerült időben megválnom tőle. Egy teljes SW frissítés lehet megoldaná a problémádat.
Valaki nem tudja, hogy hol lehet reális áron átvezető fóliát szerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EA Sports WRC '23
- Stellar Blade
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ford topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest