- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
vence
aktív tag
Szerintem ennek az egyszerű matematikai dolognak fussál neki még egyszer, mielőtt másokat VÁDOLNÁL !!!
Nothing Phone 2a - 8/128 GB és 12/ 256 GB
Edge 50 Fusion - 8/ 256 GB és 12/ 512 GB( A műszaki dolgokban kevésbé tájékozottaknak a "/ "
azaz a "per"-jel utáni számok adják a ROM méretét.)Tehát mindkét verziónál dupla (azaz kétszeres) ROM, tárolóval jön a Fusion, amit úgy is ki lehet fejezni, hogy a Nothing tárolója csak a fele, a Fusion-énak.
AnTuTu "eredmények" (forrás: GSM Ar.)
Nothing 2a vs. Fusion
v9
578493 vs. 520319 = 1,111
Erre mondtam ránézésre! hogy 10 %(( Igaz, van v10 is, ha jobban megnézzük:
684574 vs. 580458 = 1,183
Ok, ez már 18%, de akkor ki - melyiket is nézi ...
és ahány futtatás, annyiféle eredmény,
és holnapután lesz v11 + + ...
és mindegyik mást fog mutatni.
Ezért nem foglalkoznak sok helyen az AnTuTu-val ...
(én sem, és a legtöbb gyártó sem!)De a minimum itt is az lenne, hogy valaki azonos verziós eredményeket hasonlítson össze!
Nos neked ez sem jött össze, így abszolút félrevezető az állításod a nem létező 30%-os különbségről.Szóval, hibázni nem is olyan nehéz, mint a te példáid is igazolják!
Sőt, még egyszerre több dologban, illetve folyamatosan sem ...Szóval lenne mit helyre raknod, mielőtt másokat hazugozol és a minimum egy nagy "Elnézést ...!" lenne.
(És nem magadat kell "megkövetni", hanem akiket félrevezettél,
nem beszélve arról, akit sértegetsz.)Az árakról már többször írtam, és többen mások is.
Keress rá!
Igen, elég egyértelműen jobb ár/értékben a Fusion, mert a nyers erő
kivételével, szinte mindenben jobb!Aki akármilyen random vagy "jelen" áron vásárol, az meg is érdemli.
Egy teló, az nem napi cikk!Ja, egyáltalán nem probléma, ha valaki tud mondani ajánlani egy jobb készüléket, márkát (adott árnál, tehát ár-értékben) ...
Én a tiszta verseny híve vagyok! -
Ja és igen, jó készülék a moto, csak a szimpla hazudozást nem tolerálom...
Annyiban megkövetem magam ,hogy a pontszámok tekintetében más forrásoknál 520 és 680 ezer az eredmény.
Ez is bőven több, mint a 10%-os.. Geekbench 15%-os eltérés.
És be is fejeztem, mert szakmailag nem komolyan vehető, amit írtál kedves vence.
-
ddaydome
senior tag
Erre nem tudom mit írjak. Van egy x30-as nokiam Snapi695-el meg egy xiaomi 13t-m is. A nokia sebessége is bőven elegendő mindenre. A xioami a munka miatt volt fontos, hogy gyorsan töltsön. A meglepő az hogy a xiaomi fényképe hajszàlnyit màsabb, mint a nokiaé és a xiaomi esti képe meg rosszabb...🤣
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Autós topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged