Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
senior tag
Most megneztem kivancsisagbol par tesztet es videot kepekkel. Engem sosem szokott erdekelni hogy a tesztelok szwrint mennyire jo. En a szememnek hiszek. Jopar kep utan azt mondom hogy kozepkategorias kepeket keszit. Nagyon messze van a legjobbaktol az ultra. Az en szememnek legalabbis. Nem rossz egyaltalan, de na. Es most neztem az arat is, hivatalosan 360 ezer a telo. Hat ennyiert bokan lonem magam, egyszwruen jobb es kiforrottabb telefonomat lehet ennyiert kapni. De mindenki mas, mindenki azt vesz amit akar. Szerintem jeleneleg a Moto a kozepkategoriaban tud kitunni es ott meg is eri akcios aron. Imadom az Edge 40em. A razr telefonok is nagyon jok a maguk piacan szerintem. De feljebb....hat nem erzem at...
-
Nekem Edge50 Ultra telefonom van, a vele készült képek 95%-a tényleg nagyon jó, de néha annyira formán kívül van a kameraszoftver (látószöget vált magától, vagy a kép sarkában lévő tök érdektelen dologra állítja a fókuszt
), hogy erősen gondolkodom a gyári kameraszoftver cseréjén, egy jó GCam felrakásán
-
Kétféle kiszerelés létezik a Nothing Phone 2a-ból, egyik sem feleannyi ROM-ot kínál.
8/128-as és 12/256-os
Nothing Phone 2a Antutu-ban hoz 690 ezret, míg a moto hoz 490 ezret, hát ez barátok között sem 10%.
Tehát Antutu-ban 30%-kal biztosan erősebb a Nothing, hazudni nem szép dolog, és ezzel félrevezetni másokat. ( de a mobilarena mérései alapján 40% is meglesz az )Megint ferdítesz. Pedig tényszerű, számszerű adatoknál azért nehéz hibázni
Mindkettő benne marad a 150 ezres sávban.
143 ezer jelenleg, tehát a 20% felár sem jön ki és ez a 12/256GB-os modell.
Jelenleg a moto 150 ezer, tehát a Nothing olcsóbb.. De ha az általad sokat emlegetett 130 ezres árral matekozok, ott sem jön ki a 20% felár.. Tehát ebből arra következtetek ,hogy a matematikai nem az erős oldalad.De legyen a emagos árad, azt úgy is szereted, 143 ezer ott is a moto. Tehát 0% eltérésben kiegyezhetünk? ( és akkor engedtem 20%-ot
)
Megint ferdítesz két számszerű adatnál.. Egyszerűen kapaszkodtál már árukeresős árban, majd változtattál és előszedtél egy 130 ezres árat. Biztos volt annyi, de akkor most is annyi?
Te figyi már miért ferdítesz ennyit? Kit akarsz átverni?
A makró a Te igényeidet fogalmazza meg, innen lenne szép azt mondani, hogy másnak természetesen megfelelő lehet...
De értelemszerűen nem lesz olyan modell, amire Te azt fogod mondani, hogy a moto helyett azt vennéd, mert az alapállapot az, hogy Te minden körülmények között Moto-t vennél.
Csak futjuk a felesleges köröket.
De komolyan, amikor rajtakapnak téged ekkora ferdítésen, akkor remélem kicsit átgondolod a dolgokat és nem fogsz nekikezdeni ezt magyarázni, mert akkor politikai pályára kell állnod gyorsan.
Nem nagyon jó ez az érvelésed. Ebbe nagyon csúnyán beleszaladtál.
Két ponton is melléfogtál. Nagyon jó lenne, ha te számonkéred a következetességet másokon, és még a Mobilarénán is, akkor ne kezdj el itt a fórumon megvezetni másokat téves árral és téves hardveres behatárolással. -
janeszgol
félisten
Nem a 144 hz-tol lesz egy kijelzo felsokategorias, bar az Edge 50 Fusionnak valoban nagyon jo kijelzoje van.
Ha a reszletekbe belemegyunk, valoban nem rossz telcsi ez. Az SoC gyengeseget elnezem, de a wifi6 hianyat nem.De nem rossz telefon. Megvaltoztatom a velemenyem, az SoC gyengeseget hatrebb helyezem es egy tetszik plecsni jar a telonak.
Jol ervelsz. Az atlagembernek fotosabbak az altalad felsorolt dolgok, mint az SoC.Viszont a Nothing Phone 2a hardveresen gyorsabb, plusz jobb a kameraja. De kinek mi a fontosabb.
-
guftabi96
addikt
Az kimaradt a feltételekből, hogy Motorola márkájú legyen
Jóhogy nem már bemásolod az egész specifikációt. Komolytalan.Ennyivel mi is írhatnánk, hogy antutuban minimum gurítson 700.000-ret, vagy kapjon 5 év frissítést stb...
Felsőkategóriás modern dizájn: ennél szubjektívebb szempontot már nem is sikerülhetett volna írni.De mindez mindegy is, hiszen a max 130-as árral te magad golyóztad ki az Edge 50 Fusion-t.
-
Ez semmi másról nem szól a részedről, mint önigazolás.
Engedjük el, vagy annyira rugalmas Te is.
Ha boldoggá tesz, hogy igazad van, legyen. Nekünk is könnyebb lesz."a 144 Hz kifejezetten ezt a képernyőmódot választva érhető el, elsősorban kompatibilis játékok során," - Szerintem már is lehetne 120Hz ez alapján..
150 ezer forint jelenleg legolcsóbban itthon, tehát az megint ferdítés, hogy te egy 130 ezres árat beírsz... Megint csak azért, hogy neked igazad legyen..
Úgy akarsz játszani, hogy Te írod a játékszabályokat... Nehéz ellened "meccset nyerni" - hozzáteszem nagyon nem is akarunk...
A felsőkategóriás modern design is teljesen szubjektív.
Számodra ez a telefon best deal, itt inkább az lenne a lényeg, hogy ezen elképzelésedet ne akard mindenáron ráerőltetni másokra.
Mert a leginkább ez váltja ki az ellenérzést, amit nem nagyon akarsz megérteni, hogy nem mindenki számára szempont a moto.
Nem mindenki akarja ezt venni, és a tevékenységed, amit a moto fanboyként végzel rombolja a márka megítélését is fórumos körökben...
Amíg ezt csinálod, sajnos nem fogsz "barátokat" szerezni.
-
guftabi96
addikt
1. Számtalan alternatív ajánlat be lett írva, az hogy te ezt nem akarod meglátni, az nem a mi bajunk.
2. Kettős mérce. Folyamatosan ezt látjuk, hogy ezzel a 12/512GB-os kiszereléssel vagy megáldva, nyilván ebben ad a legtöbbet a konkurenciához képest. Egyből le is van szólva a többi gyártó, mert kispórolják a ramot meg a tárhelyet. De amikor megjegyezzük, hogy ez az soc elég gatya, akkor meg egyből jön, hogy még az Asphalt is elmegy rajta, átlag felhasználónak bőven elég, nem antutu huszároknak kell venni stb.
Mint minden telefonnak, ennek is vannak erősségei és gyengeségei és a felhasználóknak is eltérő igényei lehetnek, ezt dolgozd már fel egyszer.... -
janeszgol
félisten
Galaxy A34 a cégesem január óta. Eddig nulla hibával üzemel a virtual proximity.
Az UFS 3.1 akkor is fejlettebb és gyorsabb a 2.2-nél, ha az NC azt mondja piros hó esik. Viszont az igaz, hogy AC-s wifihez elég az ufs 2.2 is. Nem profitálna a telefon a 3.1-ből.Árukeresőben rákerestem a telefonra. Az első értelmes bolt az MM. Ott most 154 ezer ft.
Bocsi, de ennyiért én NP 2a-t vennék. Az a telefon semmiben nem marad el, amiben jó a Motorola, plusz sokkal erősebb hardverben és kamerában. -
janeszgol
félisten
Válaszolok én. Mert ciki nem beletenni a wifi6-ot egy ilyen árazású telefonba.
Ezek nem új technológiák. Sem a wifi6 nem új, sem az ufs 3. Igen sokáig zavart, hogy majdnem minden kategóriában gyengébb SoC-k jönnek, mint előzőleg (vagy ugyan azok átnevezve), de ezen kezdem magam túltenni. Az Esge 50 Fusion hardvere is bőven elég Genshin mediumhoz, Minecrafthoz, Fortnite-hoz stb.
De nem időálló.De az, hogy ufs 2.2-t adnak, meg wifi 5-öt 170 ezerért, az már pofátlanág. Nem kell aggódni, a laptopoknál is ez a véleményem. Pár éve minden kiadott szolgáltatós modem wifi6-os. A wifi5 kötelező megléte a 80 ezer ft alatti kategória öröme, végre elhagytuk azt a vacak n-es wifit. De 170 ezerért több kell.
-
Ez nem észrevétel, hanem te folyamatosan beszólsz a Mobilarenanak és szerkesztőinek, nem épp kedves, hanem kioktató, majd te jobban tudod stílusban.
Bocs, de ezzel itt lassan mindenkinek teleszalad a töke.
Mármint Veled ...Nem igazán van mit ezen megköszönni....
Amit Te csinálsz, annak a flamekeltés a neve, már a jelenléteddel negatív érzéseket váltasz ki a fórum többi tagjából..De röviden: Nem tudsz viselkedni.
Nem vagy tagja a közösségnek, és nem is törekszel annak tagja lenni...
Vergődsz itt is napok óta... De inkább hetekben mérhető ez a romboló tevékenységed...Nem nagyon vagy hajlandó rajta változtatni sem.
Máshol megköszönik ezeket az észrevételeket...Fejezd már be végre.
@Donki Hóte: Szólj, ha találsz rá megoldást, engem is érdekelne.
-
törölt tag
Mondjuk ha a tesztelőktől elvárod, hogy a hivatalos ár feltüntetése helyett ennyire naprakészek legyenek az akciókkal és az aktuálisan legjobb beszerzési lehetőségekkel, akkor te is úgy hasonlítsd a többi telefon árait ehhez.
Vannak ám akciók, kuponozás, stb máshol is, "S23 FE közel dupla áron" nem kevésbé félrevezető ennyi erővel.
-
-
vence
aktív tag
Igen, ezzel kevertem ...
Moto G Stylus 5G (2024)Igaz ott a Moto G sorozat része,
de lényegében, ahogy írtam, ez a Lat-AM Fusion -re épül + az érintő cerka és full Fusion design és HW.
Mint, ahogy a Moto G86 is 90x %-ban ez a nagyon bejött, bejövős dizájn lett.
-
-
Bog
HÁZIGAZDA
Figyu, szerintem ne téríts itt, iszonyú kontraproduktív, ráadásul fals.
Az eMAG speciel nem hivatalos magyar készletből csinál akciót, szóval kapásból nem vehetjük figyelembe az ő árazásukat egy tesztnél, mint ahogyan sosem vehetjük figyelembe a szürkeimportos árakat sem. Ez itt évtizedek óta így van, akkor sem fog változni, ha hisztirohamot kapsz.A Fusion tavaly Neo volt, ezen lovagolni minimum vicces.
Igen, a hardverhez képest túlárazott. Pont.
És tök elegem van abból, amikor egy fanboy akar minket kioktatni a piacról. Szóval ne csináld.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Xbox Series X|S
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged