Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuffyDog
tag
Sziasztok!
Ma tag lettem én is. Vannak valahol jó témák a telefonra? Tudtok néhány jó tippet, trükköt, tanácsot?
Ki milyen tokot, fóliát használ rajta? Olyan jó fogása van ennek a vegán bőrnek, de valami tokot tennék rá és nem a gyárit.=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
tag
válasz OP3N DOTT T #249 üzenetére
Márciusi, 141-2-4 végű verzió.
Április 12-én jött meg a februári, akkor 37-11-ről 141-2-re frissült.
Melyik szolgáltató?
Telekom.
[ Szerkesztve ]
No Cat No Life
-
OP3N DOTT T
tag
Akkor lehet cumin leszek, enyém is Telekom de a sima 141-2 végűt se kaptam meg még januárin vagyok. Azt hiszem várok még pár napot és pc-s telepítés lesz a vége.Fura hogy tiéd 37-11-en volt még az még a decemberi és most megkaptad a két újat, én még februárban kaptam 100-3-1 végűt januári biztonságival.
[ Szerkesztve ]
-
tag
-
OP3N DOTT T
tag
Igen az,meg az is hogy Apucy01 meg pont úgy volt mint te, tiétek meg előtte a decemberin ragadt, csak ő újrarakta pc-s progival az akkor elérhető 141-2-es verziót,de ezek szerint lehet megkapta volna ő is csak április elején mint te.Ezek a motorolák tényleg összevissza frissülnek.Egyiket megkapod másikat nem következőt megint igen,más meg fordítva.Na persze pc-vel ráengedné mindegyiket de kinek van újrarakni annyiszor,tehetnének a pc-s progiba egy sima updates lehetőséget akkor az úgy jobb lenne.
-
tag
válasz OP3N DOTT T #256 üzenetére
Én 1 hónapja vettem az enyémet. Eddig szerencsére minden rendben van a frissítésekkel.
No Cat No Life
-
OP3N DOTT T
tag
-
tag
-
OP3N DOTT T
tag
Most még annyi kérdésem volna, hogy van-e valaki akinek 100-3-1 verzióról lefrissült 141-2-4-re vagy akiknek ez a verzió van hozzám hasonlóan nem kapott frissebbet.
-
OP3N DOTT T
tag
válasz OP3N DOTT T #261 üzenetére
A jövőbeli frissítések miatt ezt érdemes elolvasni.
Akkor megválaszolom a saját kérdésem, nekem most lefrissült 100-3-1-ről de 2 lépésben. Először 141-2-re ami egy nagyobb frissítés volt(1,13 gb azt hiszem) letöltéssel együtt el is tartott neki több mint 1 óráig. Aztán újra frissítés keresés és lejött a 141-2-4 ez már csak huszonx mega de egy 10 percig ezzel is el volt.
Na de most jön a lényeg, ugyanis hogy leszedje magától arra valszeg várhattam volna mint szegény Etióp éhező a Svédasztalos reggelire.
Ahoz hogy feldobja a következő kellett. Olvastam a motorola edge 40 neo nemzetközi fórumon, hogy egyes felhasználóknál a sim miatt nem dobja fel a frissítéseket. Én is így jártam, E-simet használok és mikor töröltem az e-sim profilt a telóról(Telekom teló ott is vettem) abban a pillanatban feldobta a frissítést. Így úsztam meg az újratelepítést.Új sim aktiváló kódot előtte kértem, most már csak az van hátra.[ Szerkesztve ]
-
Vad-Magyar
friss újonc
[link] Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni! Motorola Edge 40 Neo készülékem van és az utolsó biztonsági frissítés 2024.január 01.-jei! Ilyenkor mivan,mert elvileg azt ígérte a gyártó hogy 3 évig támogatja a készüléket, két havi ciklusonkénti frissítéssel!!
[ Szerkesztve ]
-
Vad-Magyar
friss újonc
válasz OP3N DOTT T #262 üzenetére
Valószínűleg nekem is ez a gondom 2024.január.01.-jei a biztonsági frissítésem és várom hogy jöjjön de nem jön!! Én is Telekomos vagyok és szintén E-simes Motorola Edge 40 Neo készülékemmel! Muszáj kitörölni az E-simet? Csak azért mert az üzletben tudják csak vissza állítani!!
[ Szerkesztve ]
-
PuffyDog
tag
válasz Vad-Magyar #264 üzenetére
A SIM kártya használatát kikapcsolni is elég.
Másrészt körülbelül 1 perc az új aktiváló kódot kikérni, csak be kell lépni a Telekom oldalán és kell új aktiváló kódot kérni, de minek az eSim ha nem vagy tisztában ezzel?
[kép]=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
OP3N DOTT T
tag
Jogos, próbáld meg a sim kikapcsolást lehet nekem is elég lett volna csak az. Nem ugrott be, hogy ilyen is van.Kiváncsi leszek nálad segít-e a sim kikapcsolás. A sim újraaktiváló kód valóban pillanatok alatt meg van a Telekom alkalmazásban. Én letölttöttem gépre de monitoron keresztül nem biztos, hogy beolvassa, de a telekom fiókban van mód a kód másolására is nem muszáj bescannelni. Majd írd meg elég volt-e a sim beállításnál csak a kikapcsolás..
-
Matthisa
tag
Sziasztok! A tegnapi nap folyamán zenét hallgattam a telón meló közben, nálatok is recseg, ropog a hangszóró? Alig volt a hangerő szabályzó félúton,direkt nem akartam, hogy üvöltsön... Válaszotokat előre is köszönöm!
-
PuffyDog
tag
válasz OP3N DOTT T #269 üzenetére
Lehet nem érnek rá, de az biztos, hogy nem egy nagyon elterjedt telefon, pedig egész jó.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
Apucy01
őstag
Nekem már semmi gondom vele szerintem nagyon jó választás
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
haruspex
aktív tag
Nekem októberi, szóval, és szerinte a legújabb verzió van rajta... SZintén telekomos. De legalább merül mint a titanic.
-
OP3N DOTT T
tag
válasz haruspex #274 üzenetére
Bocs a kérdést de Wifid közben be volt kapcsolva? Akkor sim kivesz, ha meg e-sim akkor telekom alkalmazásba új aktiválókód majd e-sim törlés a telón és persze wifid az közben mindenképp legyen mert különben nem tud csatlakozni. Így biztos hogy jó lesz. Persze ha véletlenül nincs wifi akkor bukta.
-
haruspex
aktív tag
válasz OP3N DOTT T #275 üzenetére
Nem vagyok teljesen láma azért
-
OP3N DOTT T
tag
válasz haruspex #276 üzenetére
Sim eltávolítás után 1-2 újraindítás esetleg hátha, újraindulásig a wifit is kapcsold ki csak utána vissza. De ha sikerrel jársz egymás után fog lejönni az összes frissítés nem csak a legújabb és az több órába fog telni mire végez, persze közben tudod használni míg telepít de k. - va lassú lesz. Ha az istenért se akar frissülni akkor csak a pc-s telepítés segít, ami sajnos teljesen gyalul mindent úgy hogy előtte biztonsági mentés, cserébe a legújabbat rakja rá egyből, ha letöltötte 5-10 perc alatt rádurrantja.
-
haruspex
aktív tag
válasz OP3N DOTT T #277 üzenetére
Így csináltam, kcsak egy újraindítással. Sztem eladom lassan, és benyelem a veszteséget.
Kár érte, mert amúgy szép a kijező, egészen jók a kamerák, de szar akku,, és beszédminőség, a kijelző sérülékenysége, és az a szenvedés a frissítéssel agyonvágja. -
haruspex
aktív tag
válasz OP3N DOTT T #280 üzenetére
dinamikuson van, akkukimélő bekapcsolva (max 60hz), amikor épp nem kapcsolja ki magának mert csak alapon, benyomva az extrasötét, a 6 óra kjelzőidő, így is csak reggeltől estig beltérben jönne össze. Használat nélkül is merül. Együtt lehet élni vele, de minek amikor van jobb.
-
OP3N DOTT T
tag
válasz haruspex #281 üzenetére
Ezért is érdemes volna pc-n lefrissíteni,mert régi a rendszer.Fizikai simed van?Mert az is le tudja szívni az akksit,én sem hittem volna míg egyszer anyósom mezei nyomógombos telójára panaszkodott 1-2 évesen hogy eddig hetente töltötte most meg fél nap azt kampó.Gondoltuk akksi,vett egy új olcsó telefont ő aztán tényleg csak telefonál azt is alig,beüzemel az is fél nap,aztán sim kicseréltet, aztán a régi telefont is megint hetente kellett csak tölteni nem is kellett volna új.
Egyébként az előttem író Apucy01 is így volt frissítéssel mint te pc-vel tudta csak frissíteni aztán az utána következő már lejött neki.[ Szerkesztve ]
-
Apucy01
őstag
-
haruspex
aktív tag
válasz OP3N DOTT T #283 üzenetére
igen, mondjuk én ugyanezt olvastam az esimről. Megy majd szervízbe mindenképpen, mert unom, hogy nem érteni amit beszélek, csak vasárnap utazom, nem annyira lenne erre kapacitásom, erre meg szükségem lett volna.
Elhiszem, a pc-t csak éppen nincs kedvem fél napot ezzel szórakozni, hogy újra tegyem a dolgokat. 4g-n használom, csak 5g-n talán jobban értenek
[ Szerkesztve ]
-
PuffyDog
tag
Nálatok is ez a legújabb szoftver?
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
€uro
őstag
Ti milyen magyar billentyűzetet használtok? Ajánljatok valamit, légy szíves!
Az előző telefonjaimon (legutóbbi Samsung A52S 5G) az AnySoftKeyboard-ot használtam. Ezen a mobilon viszont valamiért az a bill-template nem választható, amit megszerettem.
Jelenleg Gboard-ot használok, de nem vagyok vele kibékülve.
Eladó - Samsung 55" Aktív 3D SMART LED TV + 4 db 3D Szemüveg | 2 db Távirányító (egyik giroszkópos, hangvezérléses)
-
Csicsi1989
újonc
Sziasztok!
Három hónapos a telom, a kovetkezo lenne a problemam:
Ritkan de elofordul hogy bejovo hivast eszlel a telefonom es nem tudok hivast kezdemenyezni mert hibauzenetet kapok.
Ujrainditas megoldja a problemat, de nagyon zavaro hogy ujra kell ilyenkor inditani
Tudja valaki hogy mi lehet a baj?Koszi!
Udv, -
OP3N DOTT T
tag
válasz Csicsi1989 #293 üzenetére
Hogy érted? Hívnak és fel sem tudod venni, hívás vége után meg nem tudsz tárcsázni? 6 hónapos a telfonom,Telekomos, eddig ilyet nem tapasztaltam. 1 vagy 2 sim? Mi a hibaüzenet?Elejétől fogva tapasztalod? Ha fizikai a simed, lehet nem ártana kicserélni újra, főleg ha már pár éves. Esetleg szoftver update, 141.2.4 végű a legújabb, 287-es hozzászólásban van róla kép.
[ Szerkesztve ]
-
€uro
őstag
Elkerülhető valahogyan ennek a Game Spotlight-nak a telepítése? Nem tudom eltűntetni (jobbra kihúzni a képernyőből) a MotoApps értesítőjét. Tiltsam le a Notification-jait?
[ Szerkesztve ]
Eladó - Samsung 55" Aktív 3D SMART LED TV + 4 db 3D Szemüveg | 2 db Távirányító (egyik giroszkópos, hangvezérléses)
-
-
Vatar01
újonc
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Moto edge 40 Neo készülékhez lehet-e az USB-C porton keresztül vezetékes fülest csatlakoztatni?
A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv! -
tag
Na csak megkapjuk mi is még a nyáron.
No Cat No Life
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest