Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem fair: lemarad az Android 14-ről a Fairphone 4
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgoa
csendes tag
egy hét használat után azt tudom mondani, hogy ez egy elég jó telefon. második telefonnak vettem, kizárólag otthoni használatra, hírek, videók, spotify esetleg streaming, ha nagyon muszáj.
olyan telefont kerestem, aminek nagy és oled a kijelzője 120Hz-el, elég reszponzív és nem akad+laggol soha gyakori alkalmazásváltás és általános használat közben. ez egyelőre ilyen, a főtelefon S21 sebességét érzésre hozza. a bt hang is jó, az elődjének (Poco F3) olyan tompa volt a hangja bt-n, hogy inkább csak podcast-et hallgattam vele, zenét nem volt értelme. a frissítések elég lassan települtek rá (és első nap mindjárt 4 egymás után majd két nap múlva még egy), kb 30-40 perc, ami mondjuk durván sok, nem is értem, de végül is mindegy, mert ahogy itt olvastam, nem havonta jönnek ezek a frissítések és amúgy sem sokáig lesz támogatott
Új hozzászólás Aktív témák
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
- Macska topik
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy J3 2016 karcmentes kijelzővel
- Xiaomi 14 Ultra (16/512GB) Fekete, Független, Makulátlan Állapotban! 1év Garancia!
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest