- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
S W A T
senior tag
válasz Topiccsendőr #6928 üzenetére
Csak kérdés hogy kb 35 évesen még hány év állhat előtte amit aktív motorversenyzéssel tölthet..
A polgármesteri hivatal is alátámasztotta Mónika létezését, üvegcsont betegségét és a gyűjtést. Esztergályos Cecília is segít, video: http://href.hu/x/9x9v Ha Te is segítenél: http://href.hu/x/9wol <<< "Peace, Love, Empathy" by Kurt Cobain >>>
-
Integra
titán
én nem kételkedem egy pillanatig sem abban, hogy milyen képességei vannak.
én azt próbáltam csupán kifejteni, hogy a csúcson lenni motorsportban és az élbolyban lenni két teljesen más világ.
ez kb az mint hogy van rossi és a többiek. eltekintve pár sráctól akik megfogták valaha.
és itt ha buksz, nagyot buksz. itt nincsen hans meg bukókeret.
ezt az sbk-s arcok nagyon vágják, sumi még nem. majd fogja...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
sztem tizedek fognak hiányozni, olyan tizedek amit egyenlő feltétlek mllett MS soha nemfog tudni ledolgozni.
Egy jó motorral bőven lesz lehetősége a pontszerzésért harcolni, és néha szerintem is benézhet az első 10-be, de nagyjából ennyi.
A határ letapogatása sokkal nagyobb veszéllyel jár motoron, hiába vannak kivételes képességei...ilyen sok vesztenivaló a tanulásnak ezen szakaszában akkora hátráltató tényező, amit MS nem győzhet le. Nem lesz WSBK világbajnok soha, egy ilyen váltás, sikeresen a világbajnoki címig, szerintem a mai technikai sportban lehetetlen.Nagyon nagy figura, de ez csak csibészkedés, sztem nem fektet be megint rengeteg időt egy sportba....nagyrészt ezért hagyta ott az F1-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest