- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagoly
senior tag
válasz #70869248 #3414 üzenetére
Nem hogy nem ért hozzá, hanem szvsz nyíltan fricskázza azt éreztetve Talmával, hogy szerinte egyátalán nem ilyen ismert és fontos a magyar sportban. Bezzeg a Horvát-Magyar labdarúgó EB-re megy a pöcsrángatás (már elnézést), meg a dellaszórás Gyárfás-elvtársnál... Arra még a kis modellstadionban működőképesre lemodellezett kivetítő sem drága...Meg a Baumgartnerekre költött pénz se drága....de arra aki sikeres is (Talma, Németh Kori, Borka Janika) arra nem jut. (Mert az biztos fizet csak ott lehessen, mert biztos nem a tehetsége miatt van ott).
Nem tudok higgadtan nyilatkozni erről a f@szkalapról......
A Gyárfás a sportriporterség futballhuligánja.''A nagy nyíl útján, meg nem állva, hitesen és szerelmesen, förtelmeit egy rövid mának nézze túl szemem.''
-
Looney
csendes tag
válasz #70869248 #3417 üzenetére
Ez óriási volt, a dőlésszög nálam is vitte a pálmát, meg a vagányság.
Na és a mikor Stefanót kérdezték valami csajról.. hirtelen sztem azt se tudták Talmáék miről is van szó!
Jó látni, hogy már egy reggeli interjúhoz nem kell felkészültség elég megkérdezni
azt amit Margitnéni megkérdezne.
Még jó hogy nem kelek ilyen korán és nem kell szörnyűségeket látnom.
Jól éreztem h kicsit fel volt háborodva azon, hogy a srác népszerűbb, mint Demján??
10 percet csak hitetlenkedett -
Bagoly
senior tag
válasz #70869248 #3389 üzenetére
Hát Nicky a Portugál eset óta szimpátia alapon megérdemelte a vb címet, de Rossinál nem hogy nem jobb motoros, de még nem is a második legjobb.......
(Aki ezt vitatja, azzal szivesen fogadok magasabb összegben is, hogy jövőre Hayden nem lesz vb.)
Ennek ellenére hangsúlyozom, hogy minden tiszteletem Nicky-é, ez most ha Rossi hatalmas balszerencsés szériája árán is, de sikerült neki.
Egyedül azt sajnálom, hogy nem mondhatjuk el egy valóban kegendás motorosról, hogy 990-ben csak Ő nyert.....de hogy Loca-t idézzem...a verseny már csak ilyen.
Mondjuk meglepődnék, ha ennek ellenére, illetve mindebbe belesz@rva jövőre nem Pedrosa alá tenné a jobb technikát (továbbra is) a HRC...
(Vajon a ''HONDA'' erről szól? )''A nagy nyíl útján, meg nem állva, hitesen és szerelmesen, förtelmeit egy rövid mának nézze túl szemem.''
-
Integra
titán
válasz #70869248 #3343 üzenetére
bahh, hiro keresztbe raktott sajna
pedig elsőre mintha loca jó irányba vette volna az irányt, csak nem volt biztos benne..
de így is ott a második hely tím tóth rulez, azért nagyon nagyot alkottak idén, hány gyári csapatot vertek el... kíváncsi vagyok mi lesz jövőre, kapnak e új gépeket és új lehetőségeket, drukkdrukkdrukk
de angelins meg 113 futam után, 23 dobogós helyezés után nyert először, mit is mondjak volt türelme és kitartása, nagy gratula...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-Mike-
addikt
válasz #70869248 #3330 üzenetére
igen, elég érdekes lehet a jövőév Talma szempontjából. szinte mindegyik nagy ellenfele átköltözik 250be.. hirtelen nem is tudnék mondani olyat aki veszélyes lehet rá..max a csapattársai.. de nyilatkozta hogy valencia után 2-3nappal már az apriliát tudja tesztelni ugyanott..tehát összehasonlítási alapja jó lesz mert előtte meg hondával teker ott le egy versenyhétvégét.. ja és hozzáfűzte hogy télen valszeg ott lesz a csapatnál meg a tímméteknél, de nagyon nem akar barátkozni velük
-
Integra
titán
válasz #70869248 #3330 üzenetére
ha jövőre is teljesen marad ugyanez a csapat és ugyanez a támogatás és ugyanezek a szerelők, akkor minden adott. a kérdés, hogy az aprilia mit fog jövőre csinálni, mit fejleszt, fog e ugyanilyen elánnal fejleszteni etc...
mert talma lassan kiöregszik 125ből...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
Looney
csendes tag
válasz #70869248 #3318 üzenetére
én is arra tippelek, hogy sanszosan tök egyforma fejlesztéseket kap a két csapat.
nekem a Brnoi tesztből a Ducati törekvése sztem az, hogy végleg bejkerüljenek
az elejébe Honda Yamaha közé harmadiknak.
szval sztem lesz a gyári team + egy majnem tök gyári,többszem többet fejleszt...
Barrost meg istenhozta, erre nem is számítottam -
Looney
csendes tag
válasz #70869248 #3306 üzenetére
a rossz emlékeidről nekem is beúszott pár :
szegény Hules sajna öngyilkos lett pedig nagyon csipáztam a fickót és valahogy akkor nekem az jött le hogy ő teljesen ennek a nagy cirkusznak az áldozata. egy kicsit rámutatott arra, valójába mennyire kemény világ ez, ahol csak az a sikeres aki az űrrekordokat
és a statisztikákat megdönti, na ez is nagyon elszomorított akkor.
Aztán meg az hogy a ''szárazlábú'' Daijiro barátunk is járt, bosszant ma is,hogy semmit nem tudok az okokról és pláne a miértről. Nem sokkal az eset után egy értékelhető hírt hallottam (fura mód utána ezt sehol) miszerint első féktárcsa törés volt a kiváltó ok..
bár ezek a dolgok nem változtatnak már semmit a lényegen
szval magamban gyújtottam nekik egyet -
törölt tag
válasz #70869248 #3305 üzenetére
belegondolok akkor a legrosszabb emlékem az volt amikor Harada elment..
nagy bajnok volt pedig (igaz csak 1vb-vel (Yamaha250cc), de méltatlan volt ahogy elment, feljött ő is királykategóriába de felejtős volt a motorja, aztán még visszament 250cc-be ott nagyon jól ment és aztán elbúcsúzott
Max is méltatta és köszöntötte Harada meg sírt nagyon, és azt hiszem ő keserűséggel vonult vissza sajnos. ehh
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz #70869248 #3291 üzenetére
azt a videot próbáld már megtalálni, amikor a capirossi ráfordult egyik időmérőn célegyenesre és úgy letépte tiszta dühből a gázkart hogy az egész motor veszettül beszitált
nemtom, asszem a 4 ütemű duki első vagy második évében volt ez az eset.
hihetetlen nagy felvétel volt, persze julian kommentálásával...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Looney
csendes tag
válasz #70869248 #3293 üzenetére
először csak 11 aztán majd még egy évvel késöbb 111 mint csóri slightnak ,
hogy végre a szezon végén csak le kelljen tépni két 1est .-)
sztem, ( bár ne legyen igazam ) az SBK nem fexik nagyon Biaggi stílusának
talán a suzival jól jár, mert ugyi a futóműben még mindig a topon van a márka.
hmm, volt 6os is amikor fossá nyerte magát 250ben nem?
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz #70869248 #3258 üzenetére
szerintem pitbull módjára fogja kenni jövőre
a kérdés az számomra, hogy ezek után a blamázs után a pedróza menedzsment hogy fogja fúrni nickyt hogy elmenjen magától
a hrc-nek pedig végre elkéne szakadni a repsoltól, tuti sorban állnának mások ugyanekkora pénzzel főszponzornak..
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Looney
csendes tag
válasz #70869248 #3260 üzenetére
ehem at figyeltem én is, bár én azt gondoltam azért csinálta, mert az előző kanyart
ha jól néztem kicsit elmérte és sztem csak mutatta nem akar gázt , senkit se akar elütni..
bár Vale a végén ahogy abban a szűk bal-jobban befordult neki az nagyon merész volt
ha Elias nem megy külső ívre háát lehet eldobják a vasat -
Looney
csendes tag
válasz #70869248 #3253 üzenetére
hmm nem is nagyon volt mögötte statisztika csak nekem akkor úgy tűnt, hogy nagyon elkezdték legyúrni a sarkát szal nemtom na
nagy kár, hogy Hayden nem tudta megmutatni mit tud, pedig 4 kör alatt többet mutatott mint
eddig estorilban bármikor. amúgy pedig olyasmi volt a helyzet, mint 125ben szokott lenni
szval az én vízióm szerint lehetett volna gyors, de ha az ember előtt keresztbe mennek
nehéz felzárkózni. remélem ez megfelelő válasz volt
sztem Vale nem akart a maximumon menni az elején és amikor Elias elment neki
meg is tudtam érteni, hogy nem ment neki mindjárt vissza. szvsz én nem is mertem volna mögötte menni, életveszély volt ahogyan ftávon keresztbecsúszott a festésen! isten volt na
furán nagy csend van HRC háztáján ugyi ? semmi nyilatkozat, semmi bazzeg
nem lepődnék meg ha Nicky managere felhívott volna pár számot szabad ülések ügyében.. -
Petya25
őstag
válasz #70869248 #3251 üzenetére
Szeintem, ha vonatoznak a versenyzők, akkor a ki tud egy-egy tizeddel gyorsabb kört futni dolog firtatásánaknak nem sok haszna van. Úgyis az fog dönteni, hogy egy adott kanyarban ki hogy tudja kifékezni a másikat, illetve, bebújva a másik mögé egyenesben mellé futni. A legjobb példa erre ma Sebaj Tobias.
[Szerkesztve]Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Integra
titán
válasz #70869248 #3221 üzenetére
az a durva, h neki sikerult az, ami eddig masnak nem, kokemeny gyilkolasban elverte rossit.
hatalmas respect, de mit csinalt egesz evben ha ilyet tud?!
ja, pedrosa ujjtores, gibernau tores az a kezben..
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz #70869248 #3199 üzenetére
egyet érdemes összehasonlítani, hogy imolában (vagy mugelloban volt?) a hosszú egyenesben gyorsabbak már a gp gépek az f1eseknél is
azért két keréken kicsit ütősebb lehet 340 felett döngetni
-
-Mike-
addikt
válasz #70869248 #3154 üzenetére
okok, bár még az a mondatod értelmzés alatt áll:
Ami bizonyos hogy bárki aki keresztbe tesz neki a pályafutásában az megismeri a másik oldalát is, így volt ez Max-l, Giber'-l, most Nicky-vel,..és így lenne Marco-val és Loris-l is.
tuti én vagyok csökött, de még nem értem still
mielőtt válaszolnál azt azért hozzátenném, hogy bohóckodós stílussal nem igen érné el ezeket az eredményeket meg címeket ahol most tart...
egyébként nekem az igazi Rossi az, amikor meghívták vmi szép nagy házba a yamaha vezetőségéhez, minden nagykutya ott volt, kinyalva, szmoking, pia, rendezett hajak.. erre betoppan Vale' kitaposott sportcipőben, póló, rövidgatyesz meg egy nagy fényképező a nyakban hamisítatlan
és két mondattal dolgozik: 1.jesssz, 2. csempijöncsip
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz #70869248 #3106 üzenetére
LOL B+, vagyis sárga volt...
SouperPoll :: Rossi's Illegal Pass: Role Reversal
What do you think would have happened if the roles had been reversed and Nick Hayden passed Casey Stoner in a corner with a waving yellow flag being displayed at the Australian GP?
He'd have been given a pass because he didn't actually see the yellow flag and because Stoner later re-passed him, albeit while they were racing.
1174 votes (22.1%)
Hayden would not have made it two more corners without ''race direction'' penalizing him 30 seconds for the ''clearly illegal rule infraction''. He'd have been lucky to finish in the top ten.
4142 votes (77.9%)
Vote total: 5316...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Face8814
őstag
válasz #70869248 #3094 üzenetére
tény hogy Pedrosa-nak nagyon magas köridejei vannak, és gyors, nagyon gyors.
Ez igaz, viszont Rózsikából egyenlőre hiányzik egy dolog ami szerintem elengedhetetlen egy igazi bajnoknál.
Nem tud csatázni. Azonosan gyors köröket tud menni egymás után számtalanszor, ezekben a körökben piszok gyors, viszont ha valaki csatára kényszeríti ( azonos képességű motor esetén ), kijön a gyengélye.
Legalább is itt a GP-ben nem nagyon volt még, hogy csatában vert volna valakit is aki nem egy jóval gyengébb motoron ült.
Persze ezen lehet majd idővel javítani ( gondolom ), és ha itt is jobb lesz, akkor nagy bajnok lehet belőle.
Mindezek ellenére én utálom!Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
-
Integra
titán
válasz #70869248 #3078 üzenetére
erről van szó
ha nicky előzik sárgánál, a világ legtermészetesebb dolga, hogy a büntetést mindenki úgy reagálja le hogy persze, hiszen sárgánál előzött, de ha rossi, akkor persze már más a kép, mert ő rossi.. na ezt rühellem.
ha sárgánál előzött konzekvensen kapja meg a büntetését, ha pedig nem, akkor nem fogja megkapni. video felvételek világában minden esetre kétlem, hogy egy repsol csapat ilyen blöfföt benyomna. bár ez sem lehetetlen, egy olyan csapattól amelyik így bánik egy még továbbra is esélyes vb esélyessel...
amúgy kapott már ő is sárgát pár éve, csak akkor még futam alatt észrevették a felvételekből és futam alatt meg is kapta a büntetését, akkor volt az, hogy első helyen ment és kimotorozott plusz 10 sec-es sárga büntetést, és még így is nyert
na az volt a nem semmi...
-
Face8814
őstag
válasz #70869248 #3051 üzenetére
De azt bejelenteni hogy akár megnyeri Nicky a VB-t akár nem jövőre Pedrosa lesz a HRC első számú versenyzője az elég gáz
Na ezen csodálkoztam én is.
Ha már megnyer valaki egy VB sorozatot, azt nem pusztán a szerencsének köszönheti, hanem amögött azért tudás is van. Ha viszont egy gyár bejelenti, hogy jövőre nem a ( lehetséges ) VB pilótája az első számú ember, azért az hagy némi kívánnivalót maga után.
A fair az lett volna, hogy nem jelentenek ki semmit, hanem jövőre azonos feltételek mellett eresztik útjára a két versenyzőt, és ha Rózsika jobb, az úgyis kijött volna. Na ha akkor jelentik be ezt, akkor azt mondom jogos a dolog.
De így előre leírni Nickyt kissé''genyó'' dolog a HRC részéről!Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Face8814
őstag
válasz #70869248 #3049 üzenetére
Mindjárt ismétlik
Este 9-ig meló!
Majd holnap nézem a futamot.
Szinte 100%-ig biztos vagyok benne hogy nem a pole-ra utaztak, hanem a versenyre.
Csak nehogy az legyen, hogy mire átvergődik magukat a mezőnyön az eleje elmegy és esélytelen lesz még a dobogó is.
Ki fog így Rossi és Hayden közé beékelődni? ( némi alantas hátsó szándék beszél belőlem )Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Integra
titán
válasz #70869248 #3031 üzenetére
az fasza
nicky csak idén lehet vb, nagyon össze kell kapnia magát és a hrc-nek is őt támogatni, mert jövőre vagy rossi vagy pedrosa lesz vb.. és a hrc jövőre csak pedrosát fogja tolni ezerrel
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz #70869248 #3028 üzenetére
A Hondának a csapattaktika eddig sem volt erőssége, igazából nem is értem mit akarnak Pedrosával amikor az összes top mérnöküknek Hayden gépét kellene állítgatnia ebben a helyzetben.
Ez a 26 pont előny édeskevés, és a Hondát Capirossi Japánban, Portugáliában, és az Olaszoknál is le fogja nyomni, a kérdés az hogy hozzá képest Rossi hol lesz és hibáznak-e. A képbe egy-egy futamon még Roberts, Melandri, Stoner, Gibernau is bőven bezavarhat. -
Integra
titán
válasz #70869248 #3024 üzenetére
jó kis faszcibáló lehet
de tárgytalan, nekem jobb csajom van
nagyon nagy ez a pályás fotód!!
ha idén beszopatják nickyt én nemtom mit csinálok....
nem csodálkoznék ha nicky csapot papot hagyna és távozna, ritka nagy geci lehet a pedrosa menedzsment
hehe, látom motoros topicban, pedrosa ma aszitte ő a szupermen, hátha ezek után nicky normlis bringát kap megint
-
-
Integra
titán
válasz #70869248 #2905 üzenetére
gondban leszek mert nickyt nagyon csípem, kurva jó motoros, az egyik legvagányabb motoros is ráadásul, ez a dirtbike sílus félelmetes, nem csodálom hogy a bitti is ezt tanulgatja a nagyoktól ha lehetősége van rá, irigylem is érte..
de ha nicky nem hondán fog ülni jövőre.. hogy szurkoljak neki más márkán?! brrrrrrrrrrrrrr...
1. szerintem nicky megnyerheti a vb-t ha a repsolban puigék nem kezdik el nagyon fúrni nicky technikáját és megkaphatja a legjobb cuccokat. brno-ra rakás új brutál kütyüt ígér a hrc.
2. igazolások. sete nemtom hol lesz, de szerintem ő amilyen gyorsan felemelkedett hirtelen, ugyanolyan gyorsan el is süllyed. ez van, idegileg nem stabil a csávó.
capirex marad a dukinál szeirntem
tamada valszeg utolsó évét tapossa
melandri szerintem marad
elias jó kérdés, idei teljesítménye kritikán aluli
hopkins hondát érdemelne, ahogy vermeulen is
edwárdz talán dukira mehet vissza, bár szerintem edvárdz után sem fognak kapkodni
kenny marad, és talán végre lesz egy csapattársa. megkockáztatom ha így teljesít továbbra is a kenny papa csapata, akkor nagy tolongás várható náluk
3. burgess marad szerintem, kap elég pénzt
4. biaggit szeretném ha visszajönne, egyszerűen kell és a letisztult motorozás királya a pali, csak hát a dorna nem hinném hogy örülne neki
5. szerintem talma még nem rakott le eleget az asztalra hozzá, hiába okolható ezért első sorban a technika. és jó sok pénz is kéne még hozzá szvsz....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz #70869248 #2880 üzenetére
az volt a komoly, hogy kenny hogy visszafogta nickyt, ahogy beszúrt neki úgy faképnél is hagyta ahogy van, fél kör alatt már 4-5 tized előngy szedett össze. azért ugráltam a fotelban, hogy nehogy vermjúlen túlságosan meglógjon, legyen ideje még utána menni.
és ment is mint a villám, egyszerűen öröm nézni ezt a dirtbike motorozási stílust...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz #70869248 #2872 üzenetére
nickyt öröm volt nézni, azért azt a dirtbike bajnoki címet sem a semmire kapta, elképesztő, hogy hogy rongyolt végig a leghuplisabb szakaszokon is, látszott hogy élvezte a kölök
julian ilyet szólt a végén, hogy mikor nyilatkozott a nicky, elég lehangolt volt, mert hogy a pályafelújítással elvették a kedvenc szakaszait...
meg ahogy össze-vissza csúszva beszúrt kennynek a dugóhúzó előtt..
danny őstehetség, ez nem vitás, az hogy 50 kiló a srác önmagában édes kevés lett volna ahhoz, hogy élete első laguna seca versenyén idáig jusson, ráadásul egyik másik helyen szétgyilkolták egymást és komolyan előzött, nem csak elhúzott rajtnál, szóval a szkeptikusokat nem értem. meg valszeg nem néztek 250es futamokat sem, mert amit ott is művelni tudott...
minden esetre azt hiszem, hogy a hrc pedrosa tolós része most gondban lehet, mert nem számítottak arra hogy nicky így összekapja magát és most nehéz lenne megmagyarázni miért igyekeznek technikai oldalról visszafogni a nickyt.. főleg ha idén tényleg vb lesz.
drukkolok neki ezerrel és baromira remélem, hogy megkapja ő is a legújabb cuccokat brno-ra. azt hogy most milyen géppel ment, nemtom, de gyanítom fullossal végre.
a végén mutatták nakanot, ahogy az a szegény srác őrjöngött a boxban, ahogy ott ült a széken és dühöngött a szerelőknek.. dagadtak az erek a nyakán.
sztóner meg..
pedig micsoda gyilok volt abban a hármasban. randy meg is jegyezte, hogy lekéne nyugodniuk, mert ebből baj lesz, ahogy kimondta, lett is ahogy elfeküdt sztóner azonnal hogy visszavettek a tempóból is.
rossi meg jól megszívta. valamit kéne már azzal a futóművel csinálni, ráadásul furcsa, én azt hittem először, hogy megint az az idióta yamaha által tukmált keskeny első gumi lesz a hibás, de most a hátsó volt..
edvárdz meg.. nagy taliga lehetett az ő motorja is...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
neduddki
nagyúr
válasz #70869248 #2825 üzenetére
HI!
En sem ertte mit kar, de ahooz kepest hogy foldrol gyutt tenleg szepeket mutatott. amugy koszi az infokat ezek az evke szmaomra sajan tejejsn kieste:- (((
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Integra
titán
válasz #70869248 #2812 üzenetére
szerintem is nicky nyer itt, ez az ő pályája.
rossi már necces, bár lehet hogy meglepetést okoz, melandri pedig pláne, emlékezzünk csak a tavalyi nyilatkozatokra és buktákra. marconak egyenesen herótja van a pályától....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Looney
csendes tag
válasz #70869248 #2810 üzenetére
Na ez elképzelhető, amúgy Texas nagy császár az tuti, nem is volna nagy hülyeség tőle
ha visszamenne az sbkba a Bélisz mellé.
Esetleg fejlesztene neki egy jó hondát a cég,aztán meglátnánk hogy ismédlődne-e
a történelem vagy most Baylisstic nyeren-e nem Edwards...
Jó is lenne ez a superbikenak az biza.
Visszatérve, ha viszont a yamaha gyárként is vb szeretne lenni megint ( amire már kicsi a csensz ), akkor Texas alá is be kéne almolni rendesen és hagyni a tesztet egy kis időre.
mert így a két repsolos srác elviszi a teamet is meg a gyártót is ami nem mind1sztem.
Na nemsoká kezdődik Laguna Seca, úgyhogy a tippem Edwards most nyer! -
Face8814
őstag
válasz #70869248 #2782 üzenetére
Ezer hálám a kimerítő tudósításért!
Őszintén szólva a hócipőm kivan már, hogy állandóan dolgozok, mikor a futamok vannak, és így csak max a Live Timing marad.
Most is néztem, hogy éjfél után az m1 leadja a MotoGp futamot, de félek bealszok addigra.
Még jó hogy it is vannak olyanok, akik annyira szeretik a MotoGP-t mint én és ha lemaradok valamiről, akkor is majdhogynem teljes képet kaphatok az adott futamról.
Köszi mégegyszer!Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Integra
titán
válasz #70869248 #2779 üzenetére
hát bazmeg...
esküszöm odamennék és szájába lépnék ennek a baromnak páros lábbal, aztán miután eléggé kitágult a szája, belenyomnám a videokazettát az angol kommentátorok közvetítésével..
ekkora isten barmát hogy engedhetnek oda???????????????...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Face8814
őstag
válasz #70869248 #2760 üzenetére
Na akkor egy kis összefoglalót ha kérhetném.
Illetve még 125-röl is mondjál már pár dolgot, mert itt még a Live Timing-ról is lemaradtam.
[Szerkesztve]Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Black&White
addikt
válasz #70869248 #2772 üzenetére
Korrekt válasz!
Nickyvel kapcsolatban:
Nekem pont az nem tetszik benne, hogy mindig ő a jó fijú.Mindig csak a szponzorok és begyakorolt sablonválaszok(tiszta F1).
Valahogy nem tudok azonosulni ezzel a ''mindig a jó oldalamot mutatom mások felé'' style-al.
Nekem ez nem életszerű.
Én se vagyok ilyen és szerintem senki sem...
A motorozása látványra tényleg top3, jól láttam azt a szitut is amiről beszélsz.Ebben ő hatalmas, elismerem.
De nem tud úgy összerakni egy futamot, ahogy Vale, vagy ahogy majd Pedrosa fog(sajnos... ). -
Integra
titán
válasz #70869248 #2757 üzenetére
ha nicky konstans továbbra is hozza a formáját, akkor a hrc lesz nálam a felelős a vb elvesztéséért. ami durva, hogy ezt ők is tudják, hogy mide ezt fogják gondolni, de leszarják úgy tűnik..
az viszont rémisztő, hogy rossinak egy kanyar elég volt hogy nyerjen, ott előzött ki mindenkit féktávon
-
Integra
titán
válasz #70869248 #2749 üzenetére
ehh, de kennyre kurva mérges vagyok, tamada végre nyeri vissza az önbizalmát megy mint a meszes, erre ez... áááááááááááááááááá
randy verseny alatt meg is interjúvolta, és azért azt elkell ismerni hogy így beszél egy igazi bajnok, ahogy kenny is, nem győzött bocsánatot kérni tamadától és a csapatától és hogy mekkora buta manőver volt és nem is érti hogy csinálhatta..
jó nagy csata volt, a hrc-re dühös vagyok hogy nickyt szopatják a bringával, de laguna seca csak az övé lehet! életbevágóan fontos, hogy ott nyerjen.
jövő varásnap este 11 óra...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...